Kaj vas na vašem partnerju moti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bi kaj spremenile na svojem dragem?

ja, če bi lahko
24
19%
mogoče pa nekaj malega
85
69%
ne, je popoln
15
12%
Skupaj glasov : 124

Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a habibi7 » 21. Feb. 2008 23:38

To da mu nekatere stvari, ki so meni dosti pomembne, pomenijo manj kot lanski sneg.
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 22. Feb. 2008 9:54

Pretirana ljubosumnost :x :roll:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 22. Feb. 2008 10:13

mene pa to mot, k noče povedat kaj ga mot pr men.
npr. da mu jz kej tazga rečm, kar njemu ni všeč, pa ne bo nč reku in to me tok razp*zdi da joj :evil:

pa mot me k učasih tok preveč dela, in se kr naenkrat vidva sam zvečer k greva spat...

drgač mi je pa več al manj use uredu :)
Uporabniški avatar
LiL`B
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: CeLje, ...

Neprebrana objavaNapisal/-a LiL`B » 22. Feb. 2008 11:19

Mene pa na njemu mot ene par stvari ... sam se da zdržat:
1. da zamuja [ 1x je zamudil CELO 3 ure :x in jst sm seveda popizdila in sm mu rekla da tko ne gre. No naslednič pa je prišel točno, celo 10 min prej kokr sma bla zmenjena. Tko da počas ga bom navadla na točnost ]
2. včasih tak smrči kot da bi kdo žagal drve in pol jst zarad njega pol noči prebedim
3. ne glede na svoja leta je včasih še zeloooo otročji :roll:

Ampak se da "shajat" s takšnimi napakami ... ker nihče ni popoln :) in ga mam ne glede na njegov napake najraš na tem svetu :hearts: .
>> GooD GirL Gone BaD <<
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 22. Feb. 2008 18:30

da se ni mel časa menit z mano po telefonu, jaz pa mu tolk emla za povedat.......trenutno najbooolj moti :twisted:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 22. Feb. 2008 18:40

da mora biti stalno v središču pozornosti, sicer se dolgočasi in gre domov.
Uporabniški avatar
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a CommandykA » 22. Feb. 2008 19:18

Mogoce kaksna malenkost, ki pa sploh ni omembe vredna. Pa ne da me konstantno moti,ampak zmoti tu in tam.
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 23. Feb. 2008 7:21

na splošno me pr tipih najbl moti, k grejo scat in zadevo opravijo si ne zapnejo takoj tm zadrge, ampak se obrnejo in hodjo nazaj in pol med potjo tlačjo notr pa zapenjajo... to me res odbije od tipa... :roll:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 23. Feb. 2008 12:08

Eh, moj ve zamudit tudi kakšen dan :D

CommandykA, se strinjam s tabo oz. je pri meni nekako isto. Jaz ga imam rada z vsemi njegovimi napakami vred, in tem majhnim napakicam niti ne posvečam toliko pozornosti, ker njegove pozitivne lastnosti veliko bolj izstopajo.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 23. Feb. 2008 16:34

Da zadnje čase velikrat ne vem ali se heca ali resno misle. In to o takih stvareh, da glava peče. S takimi stvarmi se ni za hecat :evil:
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 23. Feb. 2008 18:06

dost krat je malo štorast :D mu pade kaj iz rok, polije itd. grr :P
Alina21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2006
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Alina21 » 29. Feb. 2008 23:58

Mene moti njegova trma, pa ko mu nekaj hočem povedat, pa me prekinja al pa si ne da kaj dopovedat, če ve da nima prav, no saj vse to je bolj poredko tako da ni panike. Pa včasih je malo neroden kaj razlije,... ampak pri tem sva si podobna, tako da ne smem kritizirat :razz:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 05. Mar. 2008 20:30

Joj mene full moti, da se meniva po mobiju al pa se tipkava in prbije, da gre ker gre geekat :motz:
Pa trmast je...

Katastrofa...

Drugače je pa moj pridn fantek
:twisted:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Slatkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatkica » 05. Mar. 2008 20:58

Mene pa zadnje čase kar skrbi. Ful pogosto, ko sem z njim, mi gre taaak na živce pa sploh ne vem zakaj. Sicer sem res pod velikim pritiskom od šole pa še zdravje me zadnje čase nekaj zajebava ...

Ful je mogoče, da sem pač sama kriva za to, ampak me odbijajo pri njem, že večkrat napisano, to da je otročji. Ne vem no ... sama se počutim za svoja leta mogoče preveč zrela pa se mi njegove finte ne zdijo niti malo smešne ...

Po tistem, ko postanem sitna (kar je res pogosto - in sploh ne vem kaj naj :cry: ) pa je samo tiho ... sploh nič ne reče ...

Nikoli ne pove kaj ga moti.

Res pa je, da se včasih kar trudi, da bi postala dobre volje. Dejansko se sprašujem, kako to, da sploh zdrži z mano. Sama pa tudi ne vem kaj naj :( ...
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 05. Mar. 2008 21:07

edino kar mej zmotil so ble zadnč na zabavi ene čudne zajebancije... biu je doug tedn, zabava u soboto zvečer, pa mu rečm da bi šla dam k sm zmatrana in se mi ne da več bit tm... se prprauva za odhod, k seveda prleti z dveh strani uprašane če že greva pa zakaj... u naslednih 5 minutah je 6 različnim osebam prjavu d zard mene ker ga ne pustim bit več tm pa sm rekla d more it... ok 1x, 2x je še uredu, ne pa 6 ali večkt... isto je blo ta dan s pjačo... d mu kao ne dovolm pit... wtf no... sva se pol (lepo rečeno) pogovorla pa je oblubu d nau več takih izjav, tko da upam d bo držou besedo...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov