Kaj vas na vašem partnerju moti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lovekisses - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 12. 2007
nem lagala pa rekla da me nič ne moti.. priznam. je par stvari ja..sej te ko še nisva živela skup je še šlo... sam zaj odkar pa sma skup tud24ur se mi včasih res naježi koža.. toraj
riga pa prdi naglas kolk se da.. saj vem da je zdravo..on mi zmeraj reče:najprej zdravje pol kultura men pa gre na živce
ne pospravlja za sabo ama ništa..
preveč dolgo je za igrcami...pol pa jaz ne morm na računalnik
kuha glih nena kaj dost pospravlja še manj...
včasih me sploh ne posluša, pa še kaj se bi dalo napisat
apak ga vseeno mam najraje
riga pa prdi naglas kolk se da.. saj vem da je zdravo..on mi zmeraj reče:najprej zdravje pol kultura men pa gre na živce
ne pospravlja za sabo ama ništa..
preveč dolgo je za igrcami...pol pa jaz ne morm na računalnik
kuha glih nena kaj dost pospravlja še manj...
včasih me sploh ne posluša, pa še kaj se bi dalo napisat
apak ga vseeno mam najraje
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
- da zna bit prav tečen
- da ga kdaj pa kdaj dobim na kaki "nedolžni" laži (o čisto brezveznih stvareh) pa da slutim neke večje laži
- da se mu ne da dopovedat, da jst nisem 24 ur na dan razpoložena za sex, ni mi vedno do tega, pol pa je užaljen ko ga zavrnem
- da ga kdaj pa kdaj dobim na kaki "nedolžni" laži (o čisto brezveznih stvareh) pa da slutim neke večje laži
- da se mu ne da dopovedat, da jst nisem 24 ur na dan razpoložena za sex, ni mi vedno do tega, pol pa je užaljen ko ga zavrnem
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Hmmm ... Zaenkrat šen nič ni tako moteče. Saj me razjezi včasih kaj, ampak vsak človek ima svoje napake in se s takim razmišljanjem da marsikaj potrpeti (no, če niso napake res moteče). Imam rada njega celega, takega, kot je
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
to, da ga včasih razjezijo malenkosti, in da ne razume da se tud js znam hecat
in da zna bit zlo tečn
in da zna bit zlo tečn
-
MAJAmazing - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2007
jao mene je glih prej razjezu...
-moti me, da pač sploh nima energije, leeen, pol pa morm vedno js predlagat, da grema kam...pol pa mu vedno to rečem, pa reče pa sej grema v kino...
-da če se kregama vedno reče, da ne ve...
-da sn mu ž 1000x rekla, da pač mi je bad, kr pa si ne napišema kakega maila al pa msg lepega, tko da bi se js boljš počutla, pa mi ga še zdej ni!!!
-pa tko ful ne kaže čustev...hodima po ulici ko da frenda, pa res tžko da bi mi dav roko al pa me objev...
pač ja včasih me že tko ujezi...sam ok ko je pa dobre volje pa to je pa najboljši, se mama pa fuuuuuul fajn, sam pač to bolj redko
-moti me, da pač sploh nima energije, leeen, pol pa morm vedno js predlagat, da grema kam...pol pa mu vedno to rečem, pa reče pa sej grema v kino...
-da če se kregama vedno reče, da ne ve...
-da sn mu ž 1000x rekla, da pač mi je bad, kr pa si ne napišema kakega maila al pa msg lepega, tko da bi se js boljš počutla, pa mi ga še zdej ni!!!
-pa tko ful ne kaže čustev...hodima po ulici ko da frenda, pa res tžko da bi mi dav roko al pa me objev...
pač ja včasih me že tko ujezi...sam ok ko je pa dobre volje pa to je pa najboljši, se mama pa fuuuuuul fajn, sam pač to bolj redko
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
ma ne vem,sem razmišljala zdajle 15 minut pa ne najdem nič takega...Skup sva pol leta,je pa tak tip človeka kterga bi kakšna ženska že davno dala na nogo,meni je pa res všeč,ker mi je všeč njegov smisel za humor in vse,ki ga razumem samo jaz in mogoče še njegova mat
Tole kar bom naštela so reči,ki me sploh ne motijo nekaj ful,ampak so mi pa prišle na pamet...
*Da je izbirčen glede hrane dosti,medtem ko jaz ful nisem (kakih par reči ne jem)...ampak midva se kar poglihava s hrano,problem nastane pri meni doma ko mami kuha kup reči ki jih on ne je
*To da riga kdaj zanalaš najbl možn glasno in grozno >:D
Pismo no tu se že konča...
Mogoče bi raje pisala v temo kaj mi je všeč
Tole kar bom naštela so reči,ki me sploh ne motijo nekaj ful,ampak so mi pa prišle na pamet...
*Da je izbirčen glede hrane dosti,medtem ko jaz ful nisem (kakih par reči ne jem)...ampak midva se kar poglihava s hrano,problem nastane pri meni doma ko mami kuha kup reči ki jih on ne je
*To da riga kdaj zanalaš najbl možn glasno in grozno >:D
Pismo no tu se že konča...
Mogoče bi raje pisala v temo kaj mi je všeč
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]