Kaj vas na vašem partnerju moti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
men gre sam na živce da je tok preklet trmast.. in ker sm js tut, je prou že otročje k se kej kregava..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
godnessa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2007
- Kraj: lj
men gre tok razjezi njegovo otročje obnašanje da bi ga učasih nazaj v vrtec poslala. ampak sm se potolažla k sm neki brala da ni edini otrok v odraslem telesu.
in učeri naprimer je mene kenslu za miklavžev večer ker gre rajš na nč vredn koncert. sj vem miklavžev večer...
in učeri naprimer je mene kenslu za miklavžev večer ker gre rajš na nč vredn koncert. sj vem miklavžev večer...
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
-trma
-nezna se obnašat ko greva vn (riga itd..)
-nered v sobi (vsako stvar vrže tja k mu paše in potem tam ostane dokler seveda jaz ne pospravim vsega)
...
je še pomojem dost stvari sam tele so najhujše
-nezna se obnašat ko greva vn (riga itd..)
-nered v sobi (vsako stvar vrže tja k mu paše in potem tam ostane dokler seveda jaz ne pospravim vsega)
...
je še pomojem dost stvari sam tele so najhujše
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
* da velikrat ne pove kaj ga muči, ker me noče "obremenjevat" pa še rajš vse v sebi drži kar je za moje pojme totalna neumnost
* da je ratal en velik polh --> nč se mu neda in nikamor se mu neda...
Ukrepat moram pa seveda zmer jest...
* da je ratal en velik polh --> nč se mu neda in nikamor se mu neda...
Ukrepat moram pa seveda zmer jest...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Žanna - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mene pa moti to, da je včasih vse lepo in prav, potem pa kar na enkrat nastopi slaba volja. Sedaj sem se že naučila obvladat to, tko da je kul, na začetku mi je blo pa ful hudo. Sam mu vse oprostim k mi je sam priznal da je to res, pa še ful ful se trud, da tega nebi delu in zato ga mam še rajš. :bussi:
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov