Kaj vas na vašem partnerju moti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Moj je zame idealni moški Če premišljujem, kaj me moti na njem, ne najdem stvari...no, mogoče me zmoti to, da mata on pa kolega njegov ponavad kake debate kaj se je dogajalo pa se tam režita po gostilni na ves glas, jst pa tm ku budala sedim, k nevem o čem se gre
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
mene pa moti, ker je tok neodločen oz. d ne pove kaj misle....vedno neki "ja pa ne wem" pa gor pa dol....ok odloč se že pa povej kaj misleš!
recmo lih dns: se peljeva v avtu in mu neki ne paše muska in stalno neki od Cece govori...ok jst hočm dat njen cd not in on d mu ne sede....in spet jst dam en drug cd not in on tih (očitno vidno d mu ne sede) in ga potegnem vn in rečem kaj hoče poslušat...in reče dej not kar ti paše....grrrrr!!! na koncu še men ni užitek več poslušat kar bi mi sicer blo
al pa ponavad je tak kdr kupujeva za oblečt....vprašam če mi pač neka stvar paše in on reče d mu je useen in d naj uzamem če mislem d je ok...u resnic si pa misle: ja sej ti paše, sam nočem da hodiš u tok kratki kiklci okol (pa čeprow ma tako kiklco dns že vsaka 15 letnca)....
kr pretepla bi ga!!!
recmo lih dns: se peljeva v avtu in mu neki ne paše muska in stalno neki od Cece govori...ok jst hočm dat njen cd not in on d mu ne sede....in spet jst dam en drug cd not in on tih (očitno vidno d mu ne sede) in ga potegnem vn in rečem kaj hoče poslušat...in reče dej not kar ti paše....grrrrr!!! na koncu še men ni užitek več poslušat kar bi mi sicer blo
al pa ponavad je tak kdr kupujeva za oblečt....vprašam če mi pač neka stvar paše in on reče d mu je useen in d naj uzamem če mislem d je ok...u resnic si pa misle: ja sej ti paše, sam nočem da hodiš u tok kratki kiklci okol (pa čeprow ma tako kiklco dns že vsaka 15 letnca)....
kr pretepla bi ga!!!
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mene pa to moti, da nemore sam od sebe rečt kdaj se bova kej vidla...in pol skos jst gledam pa govorim,...
Sej ene parkrat se je že popravu...počasi bo pa šlo...
Sej ene parkrat se je že popravu...počasi bo pa šlo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
-da ne pospravlja za sabo, potem je pa ves siten in jezen name, ker je vse razmetano jaz pa kao nikoli nič ne pospravim(kar ni res)
-da reče da me bo poklical,potem pa kar pozabi
-da je premalo romantičen
-da se mu zadnje čase ne da več tolko sexat kot včasih
-da si premalokrat vzame čas samo zame
-da reče da me bo poklical,potem pa kar pozabi
-da je premalo romantičen
-da se mu zadnje čase ne da več tolko sexat kot včasih
-da si premalokrat vzame čas samo zame
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
mene motijo dve stvari:
- to da mi zadnje čase kr neki teži zard faksa (kt da sm prva, ki ni nardila 1. letnika pravnega faksa v prvo), zadnč mi je reku, če se sploh zavedam, da sem na enem izmed najtežjih faksov...sej vem, da sem mal tut sama kriva, ampak ni mi treba tega vsak dan govort
- pa še to, da včas pozabi poklicat, čeprav reče da bo poklical čez minutko...
zaenkrat me moti samo to, pa upam da se ne bo pojavila še kaka stvar...
- to da mi zadnje čase kr neki teži zard faksa (kt da sm prva, ki ni nardila 1. letnika pravnega faksa v prvo), zadnč mi je reku, če se sploh zavedam, da sem na enem izmed najtežjih faksov...sej vem, da sem mal tut sama kriva, ampak ni mi treba tega vsak dan govort
- pa še to, da včas pozabi poklicat, čeprav reče da bo poklical čez minutko...
zaenkrat me moti samo to, pa upam da se ne bo pojavila še kaka stvar...
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
*zanika, da je romantik, čeprav je! očitno je res tako prikrit, da še sebi ne prizna, da je
*njegovi kratki odgovori na smse
*njegova praktičnost na vseh področjih, ki mi vedno znova zbija samozavest
*misli, da je na svetu zato, da pomaga vsem ljudem okoli sebe
*popolnoma na glavo postavljen bioritem
...pa še bi se našlo. na srečo ni nobene velike stvari, ki bi me motila, če pa bi se našlo kaj, bi zadevo skupaj rešila
*njegovi kratki odgovori na smse
*njegova praktičnost na vseh področjih, ki mi vedno znova zbija samozavest
*misli, da je na svetu zato, da pomaga vsem ljudem okoli sebe
*popolnoma na glavo postavljen bioritem
...pa še bi se našlo. na srečo ni nobene velike stvari, ki bi me motila, če pa bi se našlo kaj, bi zadevo skupaj rešila
- IJO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: Dreams
nihce ni popoln, mene npr. moti, da je premalo motiviran za počet vedno druge stvari in ga csit nc ne moti ce se po seksu usede za PC in nadaljuje z delom , kar lahko nemotoneno počne ves dan, pa se naslednji in naslednji,...
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Moti me:
- da je nenormalno vzkipljiv, popizdi ful na hitro, pol pa mu je tkoj žal, namesto da bi že prej pomislu...
- da vem, da je inteligenten, sam je tko len, da ne skoristi svojih potencialov
- da misli, da je najbolj pametn in pol vsem pamet soli
- da včasih prehitro vozi
- da je nenormalno vzkipljiv, popizdi ful na hitro, pol pa mu je tkoj žal, namesto da bi že prej pomislu...
- da vem, da je inteligenten, sam je tko len, da ne skoristi svojih potencialov
- da misli, da je najbolj pametn in pol vsem pamet soli
- da včasih prehitro vozi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot], Sarissima