Kaj vas na vašem partnerju moti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
o moj lubko ...jaz bi na njemu spremenila to da bi kdaj pa kdaj kakšnemu od kolegov (njegovih) znal povedati to kar jim gre...ene par jih je obupnih-ampak njega očitno ne moti!se pravi malo večkrat bi moral postaviti sebe na prvo mesto!vizualno bi ga pa majčkeno zredila,kar si pa tudi sam želi!
drugače je pa vse ok
pozdravček
drugače je pa vse ok
pozdravček
*Živi in pusti Živeti*
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ukinla bi te petkove fuzbale ... Aaaaaa sej vem kok mu to pomeni pa sprostitev pa moška družba pa la la la ... sam pišuka učasih sm pa tok jezna na to ...pa lih petek zvečer ... tko da če bi lahko bi to črtala ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
men gre na živce to, ker se preveč zgleduje po svojemu očetu! Pa ne to kake pozitivne stvari, ampak take, ki so puncam pomembne ... kake rože, kak dopust, bejž stran od Trsta ... no, 2x okol kepe, pa gre povsod aja, pa njegove prioritete ... tega pojma še nima čist razčiščenega ... kolegi gor dol, pa hobiji ... sam pravm, bolj k drezaš v drek, bolj smrdi ... sej ga bo 1x udarl nazaj, pa bo mogoče pol razloču kaj so prioritete ... kolegi so že out, sam še hobi
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Mene samo včasih zmoti, ko vidim, da mi za kakšno stvar, ki ga pri meni zmoti, ne vpraša... Pa sej pol ga prisilim. Ker mu ne bi zamerla, jaz mu vse rečem.
Pa če smo pri zunanjosti... Bi mu samo malo lepši trebušek nardila.
Pa če smo pri zunanjosti... Bi mu samo malo lepši trebušek nardila.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
kaj me moti :
- To, da se vačsih začne kujat, in zgleda, kot bi bil star pet let (lubi dvajset več jih maš )
- da pol, ko se kuja zmer reče: pa nič!!!
- da včasih še sam ne ve kaj hoče, pi*** odlč se al jst al tisoč in en hobi (ne morš hkrati počet sto stvari)
- To, da se vačsih začne kujat, in zgleda, kot bi bil star pet let (lubi dvajset več jih maš )
- da pol, ko se kuja zmer reče: pa nič!!!
- da včasih še sam ne ve kaj hoče, pi*** odlč se al jst al tisoč in en hobi (ne morš hkrati počet sto stvari)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mene toooookkkk zlo mot k prehitr je pa ne zgleda lih lepo