Kaj vas na vašem partnerju moti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz bi mu malo bušija zmanjšala...Saj ne, da je ful prevelik ...ali to ali pa ene par mišic tja namontirala.
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Ne bi nič spremenila... čisto nič (proud of my honey-bun )
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
- monicque
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: tam kjer je moj srčk
ja kar se bušija tiče bi tud jest to mal popravla, sam sm rajš tih k sm zdele odkar ne kadim udebljala za 5 kg...
..drgač me pa mot to da mi ne pove kaj ga muči, njegove skrbi. Lahko mi pove kaj čuti do mene pa to sam o problemih pa nikakor ne. Pa sm ga vprašala zakaj je temu tako in bi želela da to popraviva, sam je rekel da bo to šlo počas ker ni vajen da bi to punci govoru (je prej mel tako k jo je skrbelo samo zase).
...pa zdej ga navajam, da se enkrat na teden zahvaliva en drugemu za vse kar imava, ker se s tem še dodatno zbližujeva...
..drgač me pa mot to da mi ne pove kaj ga muči, njegove skrbi. Lahko mi pove kaj čuti do mene pa to sam o problemih pa nikakor ne. Pa sm ga vprašala zakaj je temu tako in bi želela da to popraviva, sam je rekel da bo to šlo počas ker ni vajen da bi to punci govoru (je prej mel tako k jo je skrbelo samo zase).
...pa zdej ga navajam, da se enkrat na teden zahvaliva en drugemu za vse kar imava, ker se s tem še dodatno zbližujeva...
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
How you play it is up to YOU
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
monicque napisal/-a:
to mora bit pomojem dobra povezava.. ponovis vse lepe stvari ki so se vama nardile med tednom in mu das za vedet kaj je bilo tebi lepo (da si zapomni ) , itd..
jaz bom tud to probala.. pol bo pa reku : dj nehi s temi psih/soc forami
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Njegovo prekleto lenobo .... samo to grrr ... Vizualno mi tko dol visi no pa sej je hm ( ko sploh tipu reces...lep ne ) ceden Sam len ko fuks jebemo !
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jest bi na njem spremenila to, da bi bil malce bolj samozavesten. Je čisto preveč zakompleksan pa za vsako stvar se sekira. In zato ga tud folk ful izkorišča, ker se ne zna postavit zase. No ja, sej dobr da ma mene, da se pol zanjga postavim
-
bubyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
Hmmmm...ce tko pomislim..ja sej ima moj par napakic, ampak brez njih nebi bilo zanimivo. Ker takrat ko ga kej userje in se pol tega zaveda mi tko tist kjut look spusti in usta poves...da se sam nasmejem in mu dam :bussi: ! Nima kakih velikih napak. Sej ima kake tiste tipicne moske, kar se tice pospravljanja in tocnosti, vec pa ne. Pa mogoce to, da je kdaj predober no...tko do mene, kot do drugih. Res je :angel: !
Pot, ki se vzpenja in spušča je ena in ista.
-
bubyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
Michael napisal/-a:bubyka napisal/-a:Sej ima kake tiste tipicne moske, kar se tice pospravljanja in tocnosti, vec pa ne.
A gremo delat anketo? Kdo veckrat zamuja, punce ali fantje?
Uuu smo obcutljivi Ja ok, pejmo delat anketo o zamujanju! Sorci, sam js res nikol ne zamujam! Ok, v srednjo solo sem kdaj zamujala ampak to ne steje!
Pot, ki se vzpenja in spušča je ena in ista.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov