Kaj vas na vašem partnerju moti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bi kaj spremenile na svojem dragem?

ja, če bi lahko
24
19%
mogoče pa nekaj malega
85
69%
ne, je popoln
15
12%
Skupaj glasov : 124

Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 23. Sep. 2015 20:55

Za začetek, moti me to da je MarijaNana postala naslednica Čufike kar je zelo moteče, sem namreč mislil da je osamljen primer v Sloveniji pa jih je očitno več. Kakorkoli motenj ne zdravi forum, ampak psihiater!

Glede partnerjev pa tako, na bivši me je motilo da je premalo delala na sebi in na splošno, v toplem stanovanju je bila iz meseca v mesec bolj lena. Pač neumnost igraj na odprte karte ne pa na neko lepo fasado. Ker pač "perfekcionist" pa lenuh ne gre skupaj. No potem pa še kakšne banalne stvari kot je konstantno zamujanje pa četudi samo 5-10 min in vedno nek izgovor kaj je bilo :rolleyes:. Potem tudi spanje je bilo bolj tako, ne vem zakaj so nekatere punce tako obsedene da morajo v nekem objemu spat s tabo ali pa te držat da se počutijo "varne" :roll:, a vhodna vrata za 1000 evrov ah ja :wall: no in potem seveda ne moreš spati tako dobro kot sicer in tudi zbujanje vsaj 1x tedensko. No pa še stvari se najde.
No še sreča da pri tanovi za enkrat ni problemov :) Drugače pa ja punce ne vem zakaj vas je toliko obsedenih s tam ritualom spanja da stiskate partnerja ? Ste to v kakšnih vaših limonadah videle ? Ali od kje to ker vas je res kar dosti s temi "napakami"
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 23. Sep. 2015 21:03

Mishela: Kot je rekla emanuela ... jaz bi samo dodala, da bi lahko v naslovu pisalo partnerju/partnerici. Saj pa lahko pride sem kdorkoli povedat (ne glede na spol), kaj ga nervira pri osebi, s katero je v razmerju. :wink:

lsee: To je pa res strašna reč. Če ne znaš prav dobro brat. (Sem hotela napisat: "To je pa res strašna reč, če ne znaš prav dobro brat, seveda," ampak nisem iz uvidevnosti do tebe, lsee, ker očitno ne maraš prav dolgih stavkov, se ti pa v isti sapi (zato ni pike) tudi že opravičujem za to poved v oklepajih - ampak ker je oklepajih ni pomembna, tako da ti je ni treba brat; ali si jo že?)

capo di banda: Vidiš, da to, kar pravim o tem, da si ženske nismo prav nič ''vse iste'' zelo drži. Jaz, recimo, sploh ne vidim, da bi bila podobna čuftiki in v marsičem se z njo sploh ne strinjam. :mrgreen: Plus, moj nasvet je navadno ''poišči strokovno pomoč'', če pa ob tem povem še kaj jaz mislim o situaciji, ko ljudje vprašajo, kaj drugi mislijo o njihovi situaciji, pa tudi po mojem čisto sledim namenu foruma ... ki je kao izmenjava mnenj, ne?
Pa še nekaj - samo zate, ko tako lepo vse ženske vprašuješ, kaj da nam je, ker ne moremo spat, ne da bi bile v objemu ... jaz ne morem spat v objemu, ker je vroče, neudobno, potno in nasploh tečno, pa ne štekam, kaj je fora takega spanja, ker ko spiš, si itak v svojem svetu. Spanje je čisto solo reč ... Sploh, ker on spi kot ubit, jaz se pa skoz zbujam. Po mojem da niti eno noč v petih letih nisva tako spala. Hvala bogu.
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 23. Sep. 2015 21:14

Točno o tem sem govoril da si ista kot Čufika in si takoj dokazala da trpita isto motnjo, kar je neko slabo posploševanje drugih komentarjev-zavajanje, da bi dokazali svoj "prav" : (pa ne tuki po vseh temah)

capo di banda napisal/-a: Ali od kje to ker vas je res kar dosti s temi "napakami"


MarijaNana napisal/-a:Pa še nekaj - samo zate, ko tako lepo vse žensk vprašuješ, kaj da nam je, ker ne moremo spat


AMEN !

Škoda res eni smo normalno, eni pa pač trpite.
(Sem pa tudi zaključil pisanje v zvezi s tem, ker je tema namenjena čisto drugemu)
Zadnjič spremenil capo di banda, dne 23. Sep. 2015 21:34, skupaj popravljeno 2 krat.
Isee
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 31
Na forumu od: 28. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Isee » 23. Sep. 2015 21:21

MarijaNana napisal/-a:
lsee: To je pa res strašna reč. Če ne znaš prav dobro brat. (Sem hotela napisat: "To je pa res strašna reč, če ne znaš prav dobro brat, seveda," ampak nisem iz uvidevnosti do tebe, lsee, ker očitno ne maraš prav dolgih stavkov, se ti pa v isti sapi (zato ni pike) tudi že opravičujem za to poved v oklepajih - ampak ker je oklepajih ni pomembna, tako da ti je ni treba brat; ali si jo že?)


Moti me tudi, da se poslavljam od vecernega pisanja z negativnimi komentarji, zato bom presekal vse skupaj in ti iz srca zazelel prijetno spanje. :) Lahko noc:)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 23. Sep. 2015 21:54

ja kaj pa če je vse njegove partnerke nekaj motilo? xD
že dolgo nisem brala komentarjev za nazaj, ampak se mi zdi, da sem zasledila da so nekatere pisale tudi na splošno, torej pri vseh partnerjih :D

mislim.. nočem se zaj tu v neko debato vpletat, ampak tak mi je blo zanimivo, ker je bilo vzeto kot da vas/nas je napadel, no..mogoče je tud dejansko bilo mišljeno tak, ampak ne moremo zagotovo vedet, zato sem bila tud presenečena nad odzivom na komentar, ki deluje kot da JE bilo mišljeno kot napad:D

kakorkoli, da ne bo čist offtopic, dodajam da me moti, da pušča papričke od keksov, čokoladic itd. na moji mizi in na koncu vedno jaz pospravljam :evil:
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 23. Sep. 2015 22:32

Mishela, gre za to, da ti fantje zelo pogosto govorijo o ''ženskah'' kot o neki homogeni masi, ki ima neke (nujne) skupne lastnosti. Če je mislil vse svoje nekdanje punce bi lahko napisal: vse moje punce je kar naprej nekaj motilo - in to je motilo mene. ;) Isto velja za ženske, če pišejo ''moški to'', ''moški ono'' ... ne vem kaj je tu težko razumet.

Capo di banda: Vreduje.

Pa da še kaj na temo povem ... Mene pri mojem moti, da je njegov obrambni mehanizem egoistično cmeranje. Drugače ni niti egoističen, niti cmerav, če se pa počuti ogroženega ... :roll: Ve to in dela na tem.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Sep. 2015 1:13

Pri zadnji daljši zvezi: da je mel mačistične izjave in se tako obnašal kdaj, da si je ful mislil kako je najbolj pameten in najboljši,da dostikrat sploh ni poslušal kaj mu govorim,neprilagodljiv,vse je moralo bit po njegovo,bil nevaren voznik z zelo slabim upoštevanjem cpp(tolk,da se že skor čudim,da je še živ),se je preveč zadrževal pri meni doma(na koncu zveze),se je včasih nesramno obnašal do njegovih staršev in sestre,ni cenil mojega časa in mojih obveznosti,da je postal zelo zamorjen in melanholičen(na koncu zveze),da so mu bile prioriteta njegove ambicije,uspeh bolj kot ljudje,dostikrat preveč težil z analcem,..

zadnji tak crush: da je mel ful premalo časa zame in bil preveč zaposlen s svojim faxom in dostikrat neprespan zrd tega
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4998
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Sep. 2015 14:47

capo di banda napisal/-a:Drugače pa ja punce ne vem zakaj vas je toliko obsedenih s tam ritualom spanja da stiskate partnerja ? Ste to v kakšnih vaših limonadah videle ? Ali od kje to ker vas je res kar dosti s temi "napakami"


Jaz ne morem spat objeta. Ne morem sploh zaspat, če se me kdo dotika! Rabim 'svobodo' ko spim. :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 24. Sep. 2015 17:50

Capo - raje vprašaj svojo bivšo zakaj si skupno spanje in stiskanje ponoči želela. Tudi jz tega ne maram in ne morem spat v žlički, bivši me je poskusil navadit in mu ni uspelo :D
Odkar vem zasa spim na trebuhu in te svoje navade ne spremenim za nobeno ceno/partnerja.

Trenutno me je moti nič na partnerju, saj ga nimam.
Pri vseh bivših me je dosti tega motilo - zato pa so bivši :lol: Seznam bi bil dolg, zato se mi ne da o tem.

Nasplošno pa me moti egoizem (pri vseh ljudeh in tudi pri partnerju), da nima tip lastne hrbtenice in da ne stoji za svojimi načeli... In potem je še milion zadev, ki me lahko zmotijo pri poljubljanju in sexu, kot so npr. "slinast poljub" nekam na obraz - doživel 1x in upam da nikol več, pa takšne kake scene :idea:

In Capo, kapo dol tvoji partnerki, če jo res imaš, ker kaj takega prenašat vsak dan, vsaka ji čast! ;D
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 24. Sep. 2015 18:25

hahaha resno ali kaj ? :D :wall: haha pa a nisi ravno ti ene mesec nazaj deklamirala povsod kako si našla oh in sploh fanta a še 2 meseca nazaj pa da smo prasci haha, vidim se pri tebi res hitro vrti vse skupaj. Res čisto podobnost vidim med tabo in MarijaNana... Samo še vprašanje časa kdaj tudi Marija napiše da sta šla narazen ker je prasec in predvsem zato ker je messsoo :rofl:
O ja fajn se mamo, brez oseb z motnjami nebi bilo tako lepo na svetu. Lahko bi pa admini kakšno stavnico tukaj dali glede vaju... Jaz mislim da v roku 3-4 tednov bomo že videli izlive tvoje soimenjakinje Marije kako je samska in prasec še meso je za povrhu :D

Slika

Kaj vi mislite kdaj lahko to pričakujemo ?
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 24. Sep. 2015 18:29

^^ Bogi si, zelo. Žal mi je zate, ni moglo it prav dosti prav v življenju, da se si, kakršen si.
celjanar
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 442
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 24. Sep. 2015 20:30

čuftika napisal/-a:"slinast poljub" nekam na obraz - doživel 1x in upam da nikol več, pa takšne kake scene :idea:


Pa to sm js delu svoji sam zato da sem jo jezil, sej je isto trolala nazaj. To je zajebancija ženska božja :lol:
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 24. Sep. 2015 20:45

In njej to očitno ne paše. Itak že sama ve zakaj je njen bivši to počel in da njej ni pasalo, zakaj si ti to počel svoji bivši pa dvomim, da jo zanima. :D
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 24. Sep. 2015 21:01

Capo di banda in MarijaNana - meni se zdita koliko berem teme oba hudo naporna in z nekimi svojimi prepričanji in dolgovezenjem, da kar glava peče. Vsak pa vleče na svojo stran - kot pes in mačka. ;D

Pa brez zamere, samo pač sem opazila, ker v več tem pišeta in se zdaj še tu nekaj kregata in obtožujeta. :lol:
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 24. Sep. 2015 21:13

^^ Ja pa ne beri, če se ti zdi dolgovezno, ne? :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]