Kaj vas na vašem partnerju moti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 398 prispevkov
• Stran 3 od 27
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27
Naslednja
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
marateja napisal/-a:Mogoče bi res kaj spremenila na njemu. Ne vem kaj točno, enkrat me moti to drugič ono,....Mogoče pa sem se takrat prav v te njegove napake zaljubila in me je prav zaradi njih tako privlačil.
Zato verjetno da ne bi spreminjala nič. Dobila sem ga z dobrimi in slabimi stvarmi vred, v paketku, pa naj tako tudi ostane še naprej.
All package
- mashy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2004
opazam da sm edina, ki je ne moti ce se njen tip obraca za drugimi zenskami (v mejah normale seveda). Men je v bistvu moj dragi smesn ko se obrne za drugo, pa ne opazi da sm ga pri tem vidla. Mislim da se itak sploh ne zaveda da jo je pogledu. In ce pomislim, zaka pa ne bi smel mal gledat, sj ce sm sm cist odkrita tut jst vsake tolk cajta pogledam za kaksnim postavnim tipom. in bi mi slo res na zivce da bi mi moj potem ful zatezil..
Torej, dajem vam en nasvet. Sprijaznite se da je pogledovanje za zenskami s strani moskih neizogibno in se smejte fantu ko skusa to skriti pred vami. Verjemite, hoja po mestu je tako veliko bolj zabavna.
PS.... Ce bi bile me tista zenska za katerimi bi se tip obrnil bi nam kar prijalo..pa cetudi ma svojo punco ob sebi..
Torej, dajem vam en nasvet. Sprijaznite se da je pogledovanje za zenskami s strani moskih neizogibno in se smejte fantu ko skusa to skriti pred vami. Verjemite, hoja po mestu je tako veliko bolj zabavna.
PS.... Ce bi bile me tista zenska za katerimi bi se tip obrnil bi nam kar prijalo..pa cetudi ma svojo punco ob sebi..
-
katarina - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Sej mene tud ne moti če se obrne za kakno punco (valda v mejah normale). Se mi zdi, da je normalno, sej jst tud kakšnga dobrga tipčka pogledam. Ne glih tko da mi oči ven padejo ampak sej če pogledaš še ne pomen, da je kej naobe, da boš naredu kej prepovedanga...
-
Čebelica - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2004
Mene pa najbol moti to, da mojega fanta v enem letu se cist nikoli nism vidla jokat. Tko da bi se kar pridruzla ostalim, ki mislite, da fantje prevec skrivajo svoja custva...
Pa da ne govorim o temu, da morejo pred svojimi frendi ispast 100% frajerji... To me se bol moti!
Pa da ne govorim o temu, da morejo pred svojimi frendi ispast 100% frajerji... To me se bol moti!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
mashy napisal/-a:.... Ce bi bile me tista zenska za katerimi bi se tip obrnil bi nam kar prijalo..pa cetudi ma svojo punco ob sebi..
Jao mene pa to ful moti, če tip dobesedno buli vame, zravn ma pa svojo bejbiko, pa si mislm prokleti kreten, a ni zadost, da maš ob seb svojo punco, pa morš še druge gledat..., mi nč ne laska, če me gleda nekdo, ki že ma punco, ker vem kako gre men to naživce pr mojmu in gre vrjetno to naživce tut te bejbiki, čist drgač je če te gleda nekdo k je nima..., no vsaj pr men je tko!
-
darchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2004
- Kraj: EU :-)
tiasha napisal/-a:mashy napisal/-a:.... Ce bi bile me tista zenska za katerimi bi se tip obrnil bi nam kar prijalo..pa cetudi ma svojo punco ob sebi..
Jao mene pa to ful moti, če tip dobesedno buli vame, zravn ma pa svojo bejbiko, pa si mislm prokleti kreten, a ni zadost, da maš ob seb svojo punco, pa morš še druge gledat..., mi nč ne laska, če me gleda nekdo, ki že ma punco, ker vem kako gre men to naživce pr mojmu in gre vrjetno to naživce tut te bejbiki, čist drgač je če te gleda nekdo k je nima..., no vsaj pr men je tko!
se strinjam!
*I love sunshine*
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
videza nebi spreminjala(mogoce kako kilo odvzela)..bi pa spremenila kako lastnost,ki pa se zdi majhnaa proti vsem dobrim lastnostim
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
To, da nebi imel en kup znancev, sodelavcev, prjatlov itd., ki ga skoz kličejo!!!
Prov na živce mi gre k mu včasih skoz telefon zvoni... po pa včasih kr dobim kompleks da mu nism prva in najpomembnejša stvar v življenju (kar je le plod le tega, da non stop neki analiziram)
Prov na živce mi gre k mu včasih skoz telefon zvoni... po pa včasih kr dobim kompleks da mu nism prva in najpomembnejša stvar v življenju (kar je le plod le tega, da non stop neki analiziram)
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
kathy napisal/-a:tadejci napisal/-a: mogoče, da bi malo lažje govoril o svojih čustvih
To ja, da bi večkrat govoril o svojih čustvih
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
mily napisal/-a:js bi na mojmu spremenila edin to ko tuk hitr razpoloženje spremeni. včasih ga kaka novica spremeni v takiga tečkota
enako...
rada bi ga spremenila u neteckota... pa da ne bi bil tok trmast in hitre jeze
Prvi neprebran prispevek • 398 prispevkov
• Stran 3 od 27
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov