Kaj vas na vašem partnerju moti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Mene mogoče moti to, da vse počne nenačrtno in zadnje minute. To me včasih prav fejst spravi ob živce. Pa včasih me moti njegova ljubosumnost za brez veze... Verjetno se najde še kakšna malenkost, ki me zmoti, ampak ni tako fejst moteča da se nebi dalo zdržati
Pain is temporary, glory is forever!
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
mene mot:
~ ko se z njim pogovarjam o neki stvarion men odgovori kako se je lahko ta pa ta avto zabiu u drevo..
~ ko je prehitr živčn
~ use sam na grobo nč ne zna na lep način povedat
~ pridm k njemu on čist avto da se bo ja svetu k nov..
pa še kej bi se najdl
~ ko se z njim pogovarjam o neki stvarion men odgovori kako se je lahko ta pa ta avto zabiu u drevo..
~ ko je prehitr živčn
~ use sam na grobo nč ne zna na lep način povedat
~ pridm k njemu on čist avto da se bo ja svetu k nov..
pa še kej bi se najdl
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
No, po dolgem času spet tale tema na dan... Nekaj me zanima, mojmu je na čase, če je v središču pozornosti, ful ful nerodno... sploh ne vem, kaj lahko nardim na tem, da mu pač ne bi blo tolk, in pol kašno čudno faco nardi, ki mi na prvi pogled ni všeč. Saj s časoma se vpelje, samo, to traja...
Poznate kakšen recept.. Sem ena tistih, ki ji ni nič nerodno, ne vem, sicer sva se o tem že pogovarjala, pa nisva prišla do rešitve.
Mi znate kako pomagati?
Poznate kakšen recept.. Sem ena tistih, ki ji ni nič nerodno, ne vem, sicer sva se o tem že pogovarjala, pa nisva prišla do rešitve.
Mi znate kako pomagati?
-
čivava - Komunikatorka
Ja... naj razložim, sedaj smo imeli eno žurko, in v tem kar je imel za naredit, mu res nisem znala pomagat in stopt zraven.
Večrat se sedaj pogovarjava tud o njemu in o tem zakaj mu je nerodno, pa še sam ne ve zakaj, pogovor je prišel tudi do tega, kako bo, ko bova morala biti oba v središču pozornosti, ko se bova poročila... joj. Najhuje je bilo takrat, ko je prvič prišel k nam, logično da je on biv v središču,.. Ensotavno, če ga nima vsaj malo u riti, se ne zna obnašat lepo, oz tko da se mu ne bi videlo da mu je nerodno.. No saj, važno je da se mava rada. in se njegovi nerodnosti večkrat tudi nasmejeva...
Večrat se sedaj pogovarjava tud o njemu in o tem zakaj mu je nerodno, pa še sam ne ve zakaj, pogovor je prišel tudi do tega, kako bo, ko bova morala biti oba v središču pozornosti, ko se bova poročila... joj. Najhuje je bilo takrat, ko je prvič prišel k nam, logično da je on biv v središču,.. Ensotavno, če ga nima vsaj malo u riti, se ne zna obnašat lepo, oz tko da se mu ne bi videlo da mu je nerodno.. No saj, važno je da se mava rada. in se njegovi nerodnosti večkrat tudi nasmejeva...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Mogoče bi hotla samo to, da bi biu bol odprt za resne pogovore in ne da je eksta odprt samo tiskrat, ko se gre za neumnosti.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
čivava - Komunikatorka
No P!ka saj niti ne vem a to pišeš zase ali zame v glavnem pa:
Midva sva si čist odprta eden drugemu, pred mano mu ni nerodno, ampak ko je pod nekim pritiskom ... Če so pa okoli njega samo kolegi, kolegice ki ga poznajo že dolgo je pa vse cool. Kakšne takšne posebne prigode, minute, ko mora sam nekaj pokazati, se izkazati... joj to mu pa ne gre... no pa saj ni važno, se bo že še navadil.
Midva sva si čist odprta eden drugemu, pred mano mu ni nerodno, ampak ko je pod nekim pritiskom ... Če so pa okoli njega samo kolegi, kolegice ki ga poznajo že dolgo je pa vse cool. Kakšne takšne posebne prigode, minute, ko mora sam nekaj pokazati, se izkazati... joj to mu pa ne gre... no pa saj ni važno, se bo že še navadil.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
^^ Ko se z mano pogovarja ( resen teme ) se on ( božček ) počuti, da je pod pritiskom, ker ve, da ne bom prebavljala kšnih neumnih for s katerimi bi se pred kolegi lahko komot potegnu iz dreka, jz pa zahtevam resnost. In to njega toooolko stresira, božček.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
moti me to, da rata tak hitro živčen, da me sprašuje včasih na takšen način, kot da sem retardirana, da ne razume da tudi on ni popoln, da ne razume da sem drugačna od njega in se drugač odzivam
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
moti me, da se nikakor ne da skregat z njim.. jaz se hočem čist 'skregat' že z njim, on pa še čist mirn in mi pravi, Tamara daj pomiri se no .. ker pol sem še bolj živčna ne, sej po eni strani je pa to ful fajn, ker če bi bilo po moje bi se že 100x skregala nekih drugih stvari, ki bi me motile pa ni, ker je res srček
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
pepelčica napisal/-a:Lejla86: pri mojrmu jr isto:) začne ful vneto neki razlagat a že 10x mi je to povedau:) na začetku sm se nardila budalo in ga poslušala, zdj se mu začnem samo smejat in mu je takoj jsano
A tok jih je al kaj? Jst sm pa mislla da se to sam men dogaja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov