Kaj čutite?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
najstnica napisal/-a: da je zame zaljubljenost le spolna privlačnost. Ljubezen pa prijateljstvo, saj se gre da je tvoj partner tvoj najboljši prijatelj.
zate ne vem, zase pa lahko trdim, da je med mojim fantom in mojim najboljšim prijateljem ogromna razlika.
zaljubljenost je zame začetna faza ljubezni. sploh pa v veliki večini primerov tudi edina.
spolno me je vedno privlačil tip v katerega sem bila zaljubljena, obstajali so pa tudi taki, v katere nisem bila zaljubljena in so me spolno privlačili. to dvoje pri meni ni isto. in si življenje težko predstavljam, če bi bilo.
ljubezen je pa zame precej več kot le prijateljstvo. prijateljstvo med mano in mojim fantom NI edini pogoj za ljubezen. ker potem bi imela vsaj 3 punce in 3 fante. pa imam samo enega. in ga ljubim. to čutim in to je čustvo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
claire napisal/-a:zate ne vem, zase pa lahko trdim, da je med mojim fantom in mojim najboljšim prijateljem ogromna razlika.
ljubezen je pa zame precej več kot le prijateljstvo. prijateljstvo med mano in mojim fantom NI edini pogoj za ljubezen. ker potem bi imela vsaj 3 punce in 3 fante. pa imam samo enega. in ga ljubim. to čutim in to je čustvo.
+1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov