Kaj čutite?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 28. Maj. 2011 9:32

Džeki napisal/-a:Spolna privlačnost je nekaj drugega. Iti v zvezo brez spolne privlačnosti je po moje farbanje samega sebe.

tako je... Ampak iti v zvezo samo zaradi spolne privačnosti je pa spet druga skrajnost
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 28. Maj. 2011 10:54

najstnica napisal/-a: da je zame zaljubljenost le spolna privlačnost. Ljubezen pa prijateljstvo, saj se gre da je tvoj partner tvoj najboljši prijatelj.

zate ne vem, zase pa lahko trdim, da je med mojim fantom in mojim najboljšim prijateljem ogromna razlika.

zaljubljenost je zame začetna faza ljubezni. sploh pa v veliki večini primerov tudi edina.
spolno me je vedno privlačil tip v katerega sem bila zaljubljena, obstajali so pa tudi taki, v katere nisem bila zaljubljena in so me spolno privlačili. to dvoje pri meni ni isto. in si življenje težko predstavljam, če bi bilo.

ljubezen je pa zame precej več kot le prijateljstvo. prijateljstvo med mano in mojim fantom NI edini pogoj za ljubezen. ker potem bi imela vsaj 3 punce in 3 fante. pa imam samo enega. in ga ljubim. to čutim in to je čustvo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 29. Maj. 2011 10:54

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 23. Sep. 2011 10:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 29. Maj. 2011 19:02

claire napisal/-a:zate ne vem, zase pa lahko trdim, da je med mojim fantom in mojim najboljšim prijateljem ogromna razlika.

ljubezen je pa zame precej več kot le prijateljstvo. prijateljstvo med mano in mojim fantom NI edini pogoj za ljubezen. ker potem bi imela vsaj 3 punce in 3 fante. pa imam samo enega. in ga ljubim. to čutim in to je čustvo.

+1

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov