kaj tip misli?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
njegova_baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2007
hei...spet jaz.....emmm najprej sem se odločla in končala z njim...blo vse ql....pol sm mu pa bd sms poslala pa sva spet pršla u stik...spet se vse ponovilo.....stem da mam jst zdejle fanta amapk sm ga varala z njim kr ga mam še vedn rada:( in sm mu nasedla na besede...k me kao pol leta prosu nj bom spet njegova....no sedaj ima tut on punco pa mi je reku da bi mi2 kao bla sm f** frenda ane...sm pa rekla ne pa sm mu svoje povedala....rekla da konec za vedno....mi je pa začel pisat da mi nikol ni lagau...da me ma še zmeri rad....rekel tudi če želim biti njegova punca...sm mu rekla ne...je rekel nj vzamem čas pa premislim.....js pa newem kaj nj storim....strah me je da se SPET ponovi vse....po drug stran mam pa zj tut tipa takšnega k ga nikol več nem dobla...k je res sladkorček pa pol...sm kj ko ga nimam rada...pa sva že 10mescev skupi!...newem kaj nj..fu obžalujem vse kar sem sedajšnemu tipu nardila....sm jst hočm bivšega:(:( help mi z nasveti....pa prosm brez očitkov ipd....k me že vse to dost močno prizadane:(
-
hei...spet jaz.....emmm najprej sem se odločla in končala z njim...blo vse ql....pol sm mu pa bd sms poslala pa sva spet pršla u stik...spet se vse ponovilo.....stem da mam jst zdejle fanta amapk sm ga varala z njim kr ga mam še vedn rada:( in sm mu nasedla na besede...k me kao pol leta prosu nj bom spet njegova....no sedaj ima tut on punco pa mi je reku da bi mi2 kao bla sm f** frenda ane...sm pa rekla ne pa sm mu svoje povedala....rekla da konec za vedno....mi je pa začel pisat da mi nikol ni lagau...da me ma še zmeri rad....rekel tudi če želim biti njegova punca...sm mu rekla ne...je rekel nj vzamem čas pa premislim.....js pa newem kaj nj storim....strah me je da se SPET ponovi vse....po drug stran mam pa zj tut tipa takšnega k ga nikol več nem dobla...k je res sladkorček pa pol...sm kj ko ga nimam rada...pa sva že 10mescev skupi!...newem kaj nj..fu obžalujem vse kar sem sedajšnemu tipu nardila....sm jst hočm bivšega:(:( help mi z nasveti....pa prosm brez očitkov ipd....k me že vse to dost močno prizadane:(
-
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
njegova_baby napisal/-a:k me že vse to dost močno prizadane:(
Boga. Upam, da si nekoč opomoreš od usega hudga.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Zakaj se spuščaš pa zapletaš z nekom, da nodomestiš nekoga k ga maš še zmer u mislih?Pol pa še varaš..pač če nimaš razčiščeno, se ne spuščej u zvezo..usaj eno skrb manj boš mela..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
ANGELgirl napisal/-a:Moj brat je začel hodit s punco je bilo njej 14, njemu pa 24..
Sorry, ampak moram komentirat. Da pri 24-ih zapecaš otroka, moraš bit pa malo čez les. Pa še pedofil povrhu.
Avtorica teme: svojega fanta varaš in se fukariš za njegovim hrbtom, hkrati pa nočeš očitkov ... hm, ne vem, če bo šlo. Kot prvo, pusti svojega fanta, ker ga nisi vredna, preden ga še bolj prizadeneš (ker izvedel bo, prej ali slej, tudi če mu ne poveš). Itak praviš, da ga nimaš rada (pri tvoji starosti to niti ni presenetljivo). Najbolje, da s tem svojim pohotnežem furaš ff-jevstvo, kaj več nikoli ne bosta. Ima te zato, da se občasno sprazni vate, potem mu pa itak zadiši katera druga. Kurbir pač, kot večina tipov njegovih let (samo da so drugi bolj diskretni).
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Aloha napisal/-a:njegova_baby napisal/-a:k me že vse to dost močno prizadane:(
Boga. Upam, da si nekoč opomoreš od usega hudga.
njegova_baby napisal/-a:tnx
haha, smeeeeeeh
drgač pa, lej mlada si še, pozabi unga kekca (bivšega), končaj z zdajšnim, ki ga nimaš rada, bodi nekaj časa sama (da pozabiš, ampak res dokončno pozabiš in preboliš bivšega), potem pa v akcijo za kakšnim fest dečkotom ...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Neumne ljudi vedno zivljenje tepe.njegova_baby napisal/-a:hei...spet jaz.....emmm najprej sem se odločla in končala z njim...blo vse ql....pol sm mu pa bd sms poslala pa sva spet pršla u stik...spet se vse ponovilo.....stem da mam jst zdejle fanta amapk sm ga varala z njim kr ga mam še vedn rada:( in sm mu nasedla na besede...k me kao pol leta prosu nj bom spet njegova....no sedaj ima tut on punco pa mi je reku da bi mi2 kao bla sm f** frenda ane...sm pa rekla ne pa sm mu svoje povedala....rekla da konec za vedno....mi je pa začel pisat da mi nikol ni lagau...da me ma še zmeri rad....rekel tudi če želim biti njegova punca...sm mu rekla ne...je rekel nj vzamem čas pa premislim.....js pa newem kaj nj storim....strah me je da se SPET ponovi vse....po drug stran mam pa zj tut tipa takšnega k ga nikol več nem dobla...k je res sladkorček pa pol...sm kj ko ga nimam rada...pa sva že 10mescev skupi!...newem kaj nj..fu obžalujem vse kar sem sedajšnemu tipu nardila....sm jst hočm bivšega:(:( help mi z nasveti....pa prosm brez očitkov ipd....k me že vse to dost močno prizadane:(
In zenske, ki morajo po vsej sili bit z nekim tipom.
Ker to je dejasno razlog zakaj si z sedanjsnjim. Ker mores imet tipa. Drugace ne bi bla 10 mesecev z nekom, ki ga nimas rada.
Ja. 24letnik, ki je ni zaostal v osebnostnem razvoju si lahko s 14letnico pomaga samo na en nacin.Shannon napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Moj brat je začel hodit s punco je bilo njej 14, njemu pa 24..
Sorry, ampak moram komentirat. Da pri 24-ih zapecaš otroka, moraš bit pa malo čez les. Pa še pedofil povrhu.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
moj je tudi 8 let starejši. in še vedno imava včasih "debate" na to temo. na začetku me ni jemal resno, češ da sem premlada za resno zvezo, ki jo je on hotel, da se moram še znoreti in to. ker se nisem pustila in sem vztrajala, se še naprej trudila, je popustil. sedaj je najboljše, kar se mi je zgodilo. res je starejši, vendar mi je to všeč. če bi bil tudi on star 22 let, bi bil veliko bolj otročji. še sedaj me včasih prekaša
tudi on se je na začetku hotel umakniti. prav iskal je razloge, me prepričeval v to, da naj grem. ni si upal, obenem si je pa noro želel. je oseba, ki potrebuje ogromno ljubezni, nežnosti in varnosti. ne vem kaj je bil pravi razlog, da sva takrat ostala skupaj. mogoče moja vztrajnost, mogoče njegova ljubezen in to, da sem mu všeč. sedaj je poleg ljubezni moj najboljši prijatelj in jaz njegova prijateljica.
nasvet - pogovori se z njim in poslušaj intuicijo. če ti bo nakladal, boš vedela. če bo izbral resnico, se boš mogoče lahko obrnila in šla. v nasprotnem primeru ti bo povedal kaj, zakaj. v tem primeru se bo zares začela vajina zgodba, kjer boš odkrila kaj mu pomeniš in kaj ti pomeni.
tudi on se je na začetku hotel umakniti. prav iskal je razloge, me prepričeval v to, da naj grem. ni si upal, obenem si je pa noro želel. je oseba, ki potrebuje ogromno ljubezni, nežnosti in varnosti. ne vem kaj je bil pravi razlog, da sva takrat ostala skupaj. mogoče moja vztrajnost, mogoče njegova ljubezen in to, da sem mu všeč. sedaj je poleg ljubezni moj najboljši prijatelj in jaz njegova prijateljica.
nasvet - pogovori se z njim in poslušaj intuicijo. če ti bo nakladal, boš vedela. če bo izbral resnico, se boš mogoče lahko obrnila in šla. v nasprotnem primeru ti bo povedal kaj, zakaj. v tem primeru se bo zares začela vajina zgodba, kjer boš odkrila kaj mu pomeniš in kaj ti pomeni.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Kako ste lahko ene tok naivne in živiste dobesedno v oblakih in v vsaki otročji zgodbi vidite neko osladno romantiko in ljubezen do konca življenja? Življenje ni pravljica. Tip jo dobesedno j* v glavo. Ženska cvili za njim a ji ne potegne, da lahko zgodbo z njim zaključi, ampak očitno noče. Kakšen velecenjeni pogovor lahko steče med njima?
-
mislm ni mi jasn zkaj tolk starejš tip neb mogu bit resn z tolk mlajšo?..kaj je stem narobe?....poznam veliko parov pr katerih je tako....tut moj brat ima osem let mlajšo punco pa sta začela k je mela 16 let...pr 17 je pa že rodila mu prvega otroka...pa sta še sedaj skupaj!...newem no....ne razumem
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
njegova_baby napisal/-a:ojla mene zanima vaše mnenje glede mojg tipa....je 8 let starejši od mene ...živi tudi daleč stran....ko sva se spoznala me je takoj vprašal če bi bila njegova punca.....ker mi je bil zelo všeč sm mu seveda pritrdila ...zelo hitro sm se zaljubila vanj...a po 14dneh me je zapustil rekoč da sva predaleč narazen in da sm premlada.....čez čas mi je povedla da ima drugo punco...vsakič ko je z kiro punco končal mi je pisla me klical...včasih sva se dobila in ga "srala"...nato pa je 1x spet prišel...in me potem zopet vprašal če bi bila njegova....da je razmislil o vsem in vse...da me ne bo več prizadel ker je bil prasec in zlo mi vso resnico za nazaj povedu...sedaj pa mi govoi kako sem lušna in vse...nikoli pa mi ne reče da me ima rad...1x sm mu poslala sm v katerem je bilo tudi vprašanje ali je kaj moj...odgvoril je na vsa osala vprašanja le na tega ne...na to sm mu rekla in mi je napisal da js sploh nevem kako je moj....js ga noro ljubim....meni pomeni res vse v življenju...a se bojim da njega ne vežejo čusta do mene ampak le všečnost in strast...nwm...vaše mnenje????
hihi, kako podrobno pa si ti seznanjena s strastjo?
Veš, da je zaljubljenost strast?
Ti dam par vprašanj glede tega, koliko ti pomeni?
Mu zaupaš toliko, da bi mu dovolila brati tvoja sporočila na telefonu in e-mailu?
Bi o njem govorila dobro četudi bi te hote prizadel, žalil, varal?
Bi mu dala na razpolago vse svoje imetje (kar se tiče uporabe imetja dokler je s teboj) ?
Kaj bi storila, če postane paraplegik?
Kaj bi storila, če dobi raka?
Bi mu stala ob strani, če se proti njemu upre celo sorodstvo in če nekdo o njem začne širiti govorice, katere zelo slabo vplivajo na njegovo dobro ime in čast?
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
njegova_baby napisal/-a:mislm ni mi jasn zkaj tolk starejš tip neb mogu bit resn z tolk mlajšo?..kaj je stem narobe?....poznam veliko parov pr katerih je tako....tut moj brat ima osem let mlajšo punco pa sta začela k je mela 16 let...pr 17 je pa že rodila mu prvega otroka...pa sta še sedaj skupaj!...newem no....ne razumem
A daj no punca. Da greš pri 24h pecat punce, ki imajo 14 in so komaj zvedle, kaj je to vagina. Pri 16h je to že razlika v mišljenju, ampak se je njuna zrelost prikazala pri njenih 17h, ko sta imela prvega otroka. To ti pove vse.
Glede tvojega primera, nevem, zakaj siliš vanj. Vem, imaš ga rada, ampak če si se tolkokrat opekla, ne vem zakaj vedno znova nasedaš?
Jaz bi ga totalno izbrisala iz življenja, ker tip je idiot in niti ne ve kaj bi sam s sabo, kaj šele s tabo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov