kaj tip misli?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
njegova_baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a njegova_baby » 16. Dec. 2007 11:06

am...drugače po karakterju je zlo vredu...pravičn...iskren...pove ti vse v faco kar ti gre pa vse....razn glede čustev je malo zadržan se mi zdi no.....
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 16. Dec. 2007 11:54

Kaj ti to pomaga, da je po karakterju dober, če pa se igra s tabo?
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 16. Dec. 2007 12:18

dreamhorse napisal/-a:Pa dajte bit resni no... Tip ni resen. Punca je stara komaj 16 let. In kdo zdaj tu ni resen? Mislim, da od 24 letnega fanta ni pričakovat, da bo resen s 16 letno punčko.....

ja, se strinjam.
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 16. Dec. 2007 12:21

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:38, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 16. Dec. 2007 12:26

Kot so že druge napisale; ta fant ni resen, in po mojem se sam ne ve, kaj natančno bi rad.

Mislim da si mu po eni strani zelo všeč (drugače se ne bi vedno vračal k tebi), ne more-noče pa se spustit v resno zvezo (mogoče se mu zdiš mlada, ali pa samo želi še malo uživati radosti samskega življenja), ampak se mu dopade da ma tam nekje vedno eno, malo naivno punco ki čaka nanj...

Če ti samo bluzenje ne zadošča, ga poskušaj pozabiti, ker po mojem svojega pogleda na to vezo ne bo spremenil...

Lahko ohraniš stike z njim (prijateljske), ampak mu daj jasno vedeti, da se s tabo ne bo igral...

LP
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 16. Dec. 2007 13:20

Fantič se veselo igra s tabo (in s tvojimi čustvi) - to je to.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Dec. 2007 14:14

ne
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 7:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a DMN » 16. Dec. 2007 15:21

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a Ty » 16. Dec. 2007 22:12

Punce naj bi bile bolj zrele,čeprav si še mlada.....pusti tega kretena,ki te izkorišča
Uporabniški avatar
njegova_baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a njegova_baby » 17. Dec. 2007 20:55

ohhh...težko....čeprav mislte kok blefiram in to.....prosim, naj mi nihče ne izgovori v oči besed:"saj niti ne veš, kaj pomeni ljubiti.. premlada si, da bi sploh vedela pomen te besede." .., ko pa tako ljubim, tako močno da za to ne bi dala zivljenja, kajti takrat nikoli, zares nikoli več ne bi mogla uzreti teh oči, poslušati tega glasu in slediti temu koraku..koraku ki ga ljubim, koraku ki mi je vse, koraku katerega stopinjo bom našla še v tako trdi temi na poti prekriti s snežinkami, le da bi začutila utrip srca, ki mi daje moč da lahko ljubim. ki mi daje moč, da lahko živim. ki mi daje nekaj kar ima. nekaj kar ima v sebi, in česar mu ne more nihče vzeti. ključ mojega življenja in verige mojega trpljenja....ta tip mi resnično pomeni VSE na svetu....ne morem se mu kar tako odreči...komi sm ga spet dobila k sebi.....rada bi le nasvet kako se pogovoriti z njim da ne bi šlo kaj narobe...kajti nevem kako nej načnem ta pogovor....prav bojim se tega....kr nočem kaj zaf*****....kakšn nasvet???
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objavaNapisal/-a Lil`Bee » 17. Dec. 2007 21:02

Na žalost ti tega kar nas prosiš ne moremo dati... Šanse, da gre kaj narobe so ogromne, kakor tudi te, da te zafrkava. Na žalost je tako. Lej, ne razumeš, kaj mislimo s tem da si premlada...Da je ljubezen lahko drugačna..Tista, ki meji na obsesijo se običajno žalostno in boleče konča (vsak pri meni), ostane le tista, ki je dosti nežna, krhka, da jo paziš in varuješ :roll:
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 18. Dec. 2007 14:34

tmis_ napisal/-a:
dreamhorse napisal/-a:Pa dajte bit resni no... Tip ni resen. Punca je stara komaj 16 let. In kdo zdaj tu ni resen? Mislim, da od 24 letnega fanta ni pričakovat, da bo resen s 16 letno punčko.....

ja, se strinjam.

Moj brat je začel hodit s punco je bilo njej 14, njemu pa 24.. Zdaj sta že 8 let skupaj. Torej ja, lahko je 24letni fant resen z veliko mlajšo punco..

V tvojem primeru njegova_baby, pa očitno nikoli ne bo resen s tabo, saj te ima verjetno le za rezervo! Ti mu pa očitno veselo priskakljaš v objem, vsakič ko ti pomigne s prstkam.. Zato dobi mejčken samospoštovanja in pojdi daleč stran od njega.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 18. Dec. 2007 14:41

ANGELgirl napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:

ja, se strinjam.

Moj brat je začel hodit s punco je bilo njej 14, njemu pa 24..
:eek:
Da ne omenjam, da je ilegalno blo z njo seksat prva stiri leta v zvezi, se mi zdi.
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2007
Kraj: Bistrica

Neprebrana objavaNapisal/-a dreamhorse » 18. Dec. 2007 14:42

Saj ne rečem, saj so izjeme ... ampak, to resnično redke izjeme.. Tukaj nam je pa vsem jasno, da je le poigravanje...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Uporabniški avatar
njegova_baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a njegova_baby » 09. Nov. 2008 18:26

hei...spet jaz.....emmm najprej sem se odločla in končala z njim...blo vse ql....pol sm mu pa bd sms poslala pa sva spet pršla u stik...spet se vse ponovilo.....stem da mam jst zdejle fanta amapk sm ga varala z njim kr ga mam še vedn rada:( in sm mu nasedla na besede...k me kao pol leta prosu nj bom spet njegova....no sedaj ima tut on punco pa mi je reku da bi mi2 kao bla sm f** frenda ane...sm pa rekla ne pa sm mu svoje povedala....rekla da konec za vedno....mi je pa začel pisat da mi nikol ni lagau...da me ma še zmeri rad....rekel tudi če želim biti njegova punca...sm mu rekla ne...je rekel nj vzamem čas pa premislim.....js pa newem kaj nj storim....strah me je da se SPET ponovi vse....po drug stran mam pa zj tut tipa takšnega k ga nikol več nem dobla...k je res sladkorček pa pol...sm kj ko ga nimam rada...pa sva že 10mescev skupi!...newem kaj nj..fu obžalujem vse kar sem sedajšnemu tipu nardila....sm jst hočm bivšega:(:( help mi z nasveti....pa prosm brez očitkov ipd....k me že vse to dost močno prizadane:(

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov