kaj tip misli?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Foxy-lady napisal/-a:Ojojoj, komaj zdaj sem vidla. Pa 16 let imas! Kaj si pa drugega pricakovala? Itak da si premlada.
Ppunca pa ne boš valda pri 16ih obupovala zarad enga tipa.Bolše zate,da greš naprej in ga pustiš nekje v preteklosti.Ima te sam za igračko,ker ve,da te bo dobu,kadar se ti bo zahotelo...pa tud 8 let razlike ni malo...On je marsikaj že dal čez,kar ti še nisi in te bi po vsej verjetnosti tud oviral pri tvojem razvoju.Tebi se sam zdi,da ga noro ljubiš,to ti je sam zaljublenost,ker po tak kratkem času ne moreš nobenga ljubit.Ne nakladam ti,ker vem...sm bla tud jaz enkrat stara 16 let in sm zganjala urnebes zarad enga tipa,ki se je sam zajebaval z mano,pa je bil tud starejši od mene.Pa sm obupovala in se hotla vbit,tipu težila s smsji in pismi,pa nism nč dosegla.tu pa tam me je poklical(ko ni blo zgleda nobene druge na razpolago)in mi je govoru sladke besede,ki so ble prazne in polne laži.ne pričakuj od njega nit ne provociraj ga,da ti bo reku,da te ma rad...ker to zihr ne bo iskreno...ne delaj si lažnega upanja in ne pusti življenja,da gre mimo.najdi si sebi primernega partnerja,mejta se fajn,tega pusti,naj gre...naj ga več ni...Mlada si še in za ljubezen maš časa...Saj pravim,mene je tud trgalo in ko so mi ljudje govrili,da to ni zame,jih nism poslušala...da sm premlada za ljubezen,jaz sem se sama sebi zdela dovolj stara...punca moraš še čiustveno dozret...in vrjemi ko bo napoču tvoj čas boš spoznala fanta,ki te bo vreden in ti sploh ne bo rabu reč da te ma rad,kajti to boš ob njemu začutla ter prebrala v njegovih očeh...
Re beži od tega...akjti igra se in se ti po vsej vrjetnosti smeje za hrbtom.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
njegova_baby, zelo poetično si to napisala.
Shrani si to in čez nekaj let se boš temu le smejala.
Jaz sem isto naredila in se neki poeziji res samo še smejem.
Boš vidla, po dežju vedno sonček posije in ni vrag, da ne boš našla enga fanta, kot je treba.
Boš vidla, po dežju vedno sonček posije in ni vrag, da ne boš našla enga fanta, kot je treba.
-
merisima - Kofetarica
a_pikica_a napisal/-a:njegova_baby, zelo poetično si to napisala.
Pol nas je malo več takih...ma kaj češ...najstniška zaljubljenost...joj,kolk mam jaz takih komadov...za vsakega je pisalo,da mu bom večno pripadala,da je moje srce samo njegovo,zavedno njegova...in bla bla bla...te pesmi sm pa lepo prej kot sm šla k tipu živet spakirala v škatlo in vrgla na pšodstrešje v upanju,da ne bo enkrat kdo tega odprla...al so smehi!
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Joj kok mi grejo na živce taki tipi k izkoriščajo tujo zaljubljenost in mladost.......... grrrrrrrrrrrrrrrrr
Za postrelit!!!!!
Za postrelit!!!!!
-
merisima - Kofetarica
Ma izkoriščajo,da ise deklci za hrbtom smejijo,ker vidijo,da "nori" za njim.Ma prasci.Res neznam kak jih nč vest ne peče.Smo pa tud mi glupe,ker se slepimo,a ne?Pa se prehitro vdamo...Pri 16ih hrepenimo po neki ljubezni in tipi nam rečejo par osladnih in smo že njegove,a ne?Pa prehitro se postavljamo v višave...A za to vse pa nismo krive mi same....Fantki so se igrali s pištolcah,avtkih...mi punčke pa smo mele vrokah barbike in mame so nam brale prevljice o srečni in večni ljubezni...mislim,da so za to tiste trnulčice pa pepelke krive...
Sam fanti so barabe!i to velke.sovražim izkoriščanje iz njihove strani,ker sm bla že tolkrat izkoriščena...
Sam fanti so barabe!i to velke.sovražim izkoriščanje iz njihove strani,ker sm bla že tolkrat izkoriščena...
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
dreamhorse napisal/-a:Pa dajte bit resni no... Tip ni resen. Punca je stara komaj 16 let. In kdo zdaj tu ni resen? Mislim, da od 24 letnega fanta ni pričakovat, da bo resen s 16 letno punčko.....
Jst sem 22, ona je bla 17. Skupaj sva bila 5 mesecev, potem me je pustila z obrazložiloma da "se mora znoret ker je še mlada"
KDO JE TUKAJ NERESEN???
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
BHawk napisal/-a:dreamhorse napisal/-a:Pa dajte bit resni no... Tip ni resen. Punca je stara komaj 16 let. In kdo zdaj tu ni resen? Mislim, da od 24 letnega fanta ni pričakovat, da bo resen s 16 letno punčko.....
Jst sem 22, ona je bla 17. Skupaj sva bila 5 mesecev, potem me je pustila z obrazložiloma da "se mora znoret ker je še mlada"
KDO JE TUKAJ NERESEN???
brez zamere ampak tuki js ne vidim povezave? Pa da dodam.. od mladoletnic, se še ne pričakuje nevem kakšne resnosti (čeprav ne pravim da so vse neresne), od tipa starega 25 let se pa že pričakuje da ima mal pospravljeno podstrešje..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
T|gr|cA - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
mislm d vsak pr seb ve da se resnost ne more gledat na leta...vsaj zdej ni več tko...poznam tut 30 let stare tipe k so totalno neresni in 18 let stare k so že čist resni in obratno (tut ženske niso čist nč bolše oz slabše). pač ženske se mormo zavedat d tipi dejankso rabjo mal več časa d rečejo "rad te mam"...ok ne spet vsi a ne...kle je čist odvisn...kle ni nobenga pravilnega oz napačnega odgovora na vprašnje kaj naj naredim...prepusti se in bodi pripravljena na poseldice. lahko so dobre, lahko so pa tut slabe. če bi vedno razmišlali v smeri kot npr "kaj pa če greva narazen" al pa "kaj če bo spoznal drugo" bi blo najbolš d se nikol ne spustimo v vezo...vedno obstajajo te možnosti. vendar obstaja pa tut možnost d se to ne zgodi. torej uživej v trenutku, dan za dnem...mogoče za vedno
kr se pa tiče
kr se pa tiče
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
-
T|gr|cA - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
mislm d vsak pr seb ve da se resnost ne more gledat na leta...vsaj zdej ni več tko...poznam tut 30 let stare tipe k so totalno neresni in 18 let stare k so že čist resni in obratno (tut ženske niso čist nč bolše oz slabše). pač ženske se mormo zavedat d tipi dejankso rabjo mal več časa d rečejo "rad te mam"...ok ne spet vsi a ne...kle je čist odvisn...kle ni nobenga pravilnega oz napačnega odgovora na vprašnje kaj naj naredim...prepusti se in bodi pripravljena na poseldice. lahko so dobre, lahko so pa tut slabe. če bi vedno razmišlali v smeri kot npr "kaj pa če greva narazen" al pa "kaj če bo spoznal drugo" bi blo najbolš d se nikol ne spustimo v vezo...vedno obstajajo te možnosti. vendar obstaja pa tut možnost d se to ne zgodi. torej uživej v trenutku, dan za dnem...mogoče za vedno
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Jst tud mislim, da gre tuki za izkoriščanje (na žalost!). Tip si očitno privošči velik in se zaveda, da si lahko privošči,ker ve da bo vedno mel eno (al pa več) za njim. Pri 16tih smo punce res lahko hudo naivne in zarad par lepih besed dobesedno padamo, ampak kaj čmo, take pač smo.
Tale tip pa je po mojem eden tistih sebičnežev, ki enostavno v življenju ne zna bit sam in vedno potrebuje punco/prjatlco, ki ga dopolnjuje. Hočem rečt: ne zdi se mi najbol dorasel človek, če ji to dela. Taki ljudje mislijo, da če so sami bo konec sveta in če nimajo koga za okolprstamotat se počutjo osamljeni. Ne znajo bit sami s sabo.
Punci pa svetujem, da se čimprej pobere, ker bo spoznala še ogromno PRAVIH fantov in z gotovostjo lahko rečem, da ga čez 2 leti ne boš niti pogledala. Godd luck!
Tale tip pa je po mojem eden tistih sebičnežev, ki enostavno v življenju ne zna bit sam in vedno potrebuje punco/prjatlco, ki ga dopolnjuje. Hočem rečt: ne zdi se mi najbol dorasel človek, če ji to dela. Taki ljudje mislijo, da če so sami bo konec sveta in če nimajo koga za okolprstamotat se počutjo osamljeni. Ne znajo bit sami s sabo.
Punci pa svetujem, da se čimprej pobere, ker bo spoznala še ogromno PRAVIH fantov in z gotovostjo lahko rečem, da ga čez 2 leti ne boš niti pogledala. Godd luck!
-
njegova_baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2007
eno vprašanje...kako lahko to temo zbrišem???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov