kaj tip misli?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
njegova_baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a njegova_baby » 23. Nov. 2008 21:08

hvala vsem...ste mi marsikaj dali vedet....bom to nocoj prespala....ju3 bo nov dan za razmislek in bom poskusila nardit tko k je prav.....
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 23. Nov. 2008 21:09

Srečno, pa poročaj kako in kaj. Držimo pesti, da se vse reši srečno z čimmanj solzami za vse. :zustimm:
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 7. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 24. Nov. 2008 19:36

njegova_baby napisal/-a:dost daleč...ja bom študirala v njegovi bližini......zdej se bo zdelo smešno...ampak tip mi je reku da si je z mano pripravljen ustvariti družino....seveda po mojem končanem študiju....ampak js mu po tolkih greškah težko vrjamem ane...mislim vrjamem...strah me je da bi se vse skupi ponovilo ane...razumeš?

Je morda možno, da je tip tak, da si želi odprte zveze?
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=19491
Kako bi ti shajala s tem?
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 7. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 24. Nov. 2008 19:44

Kako bi ti obravnavala Lojzeta Podgurskega, ki bi te ljubil, ti pa njega ne bi, in bi ljubila Francija Zadetega? Bi lahko prijateljevala z Lojzetom?

In še v drugo smer... bi lahko prijateljevala s tipom, ki ga ljubiš, on pa tebe ne in ljubi drugo?
Uporabniški avatar
njegova_baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a njegova_baby » 25. Nov. 2008 15:13

težko
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 25. Nov. 2008 15:24

njegova_baby napisal/-a:ojla mene zanima vaše mnenje glede mojg tipa....je 8 let starejši od mene ...živi tudi daleč stran....ko sva se spoznala me je takoj vprašal če bi bila njegova punca.....ker mi je bil zelo všeč sm mu seveda pritrdila ...zelo hitro sm se zaljubila vanj...a po 14dneh me je zapustil rekoč da sva predaleč narazen in da sm premlada.....čez čas mi je povedla da ima drugo punco...vsakič ko je z kiro punco končal mi je pisla me klical...včasih sva se dobila in ga "srala"...nato pa je 1x spet prišel...in me potem zopet vprašal če bi bila njegova....da je razmislil o vsem in vse...da me ne bo več prizadel ker je bil prasec in zlo mi vso resnico za nazaj povedu...sedaj pa mi govoi kako sem lušna in vse...nikoli pa mi ne reče da me ima rad...1x sm mu poslala sm v katerem je bilo tudi vprašanje ali je kaj moj...odgvoril je na vsa osala vprašanja le na tega ne...na to sm mu rekla in mi je napisal da js sploh nevem kako je moj....js ga noro ljubim....meni pomeni res vse v življenju...a se bojim da njega ne vežejo čusta do mene ampak le všečnost in strast...nwm...vaše mnenje????

Koliko pa je tip star? Drugače pa jaz mislim, da komunicira s tabo samo po potrebi - kadar nima druge punce in mu je dolgčas.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 25. Nov. 2008 15:24

njegova_baby napisal/-a:ojla mene zanima vaše mnenje glede mojg tipa....je 8 let starejši od mene ...živi tudi daleč stran....ko sva se spoznala me je takoj vprašal če bi bila njegova punca.....ker mi je bil zelo všeč sm mu seveda pritrdila ...zelo hitro sm se zaljubila vanj...a po 14dneh me je zapustil rekoč da sva predaleč narazen in da sm premlada.....čez čas mi je povedla da ima drugo punco...vsakič ko je z kiro punco končal mi je pisla me klical...včasih sva se dobila in ga "srala"...nato pa je 1x spet prišel...in me potem zopet vprašal če bi bila njegova....da je razmislil o vsem in vse...da me ne bo več prizadel ker je bil prasec in zlo mi vso resnico za nazaj povedu...sedaj pa mi govoi kako sem lušna in vse...nikoli pa mi ne reče da me ima rad...1x sm mu poslala sm v katerem je bilo tudi vprašanje ali je kaj moj...odgvoril je na vsa osala vprašanja le na tega ne...na to sm mu rekla in mi je napisal da js sploh nevem kako je moj....js ga noro ljubim....meni pomeni res vse v življenju...a se bojim da njega ne vežejo čusta do mene ampak le všečnost in strast...nwm...vaše mnenje????

Koliko pa je tip star? Drugače pa jaz mislim, da komunicira s tabo samo po potrebi - kadar nima druge punce in mu je dolgčas.
Uporabniški avatar
njegova_baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a njegova_baby » 25. Nov. 2008 17:03

tip je str 25let..........tut k ma punco komunicira z mano...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Nov. 2008 10:56

.. :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
njegova_baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a njegova_baby » 26. Nov. 2008 15:55

vsak dan se slišva...tut po večkrt na dan
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lindick » 26. Nov. 2008 19:43

pomoje: iz tega ne bo popolnoma nic. ampak to je samo moje mnenje. sem bila v skoraj enaki situaciji in se je vlekla 3leta pa nikol ni blo nic resnega z njegove strani,jz sm pa sam tiho upala,da se bo spremenu pa porajtu,da sm prava zanj...sej to je zmer porajtu,ko sm mela tipa,a ko sm bla samska je kr naenkrat bila razdalja prevelika in jz neresna blablabla. Ce nekdo hoce zares biti s tabo-tudi bo s tabo. Cim so neki izgovori je brez zveze se ukvarjat s takimi,ker sami ne vejo kaj hocejo.

vem pa, da je lahko govoriti,ker sem sama isto 'neumna'...ko smo zaljubljene marsikej toleriramo in sploh ne vidimo,da je nekdo popolnoma napacen za nas. sej vsak zna deliti nasvete drugim,tezko pa se ja ravnat po teh istih nasvetih :?

p.s. dodajam se to,da tud on je men govoru,da mislim,da sm jz prava zanj pa da bi mel otroke z mano in ostali bullshit ko ga tipi vn mecejo,ko vidijo,da si se oddaljila,jim pa sede,da bi te mel tko mal za ego filat pa rezervo,ker smo pac naivne in nasedemo...
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 26. Nov. 2008 20:37

Tip ne misli. To je v nasprotju s tem da je tip. Noben tip nikoli ne misli.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 26. Nov. 2008 20:39

^^ Ja itak.. :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
njegova_baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a njegova_baby » 26. Nov. 2008 20:56

newem...jst sem se odločla da bom probala s časom na to vse pozabt....z njim pa bom še sam prjatlvala če sploh bom...bom vidla kko bo to vplivalo name...pač povedla mu bom svoje...pol se nj pa odloč....mal mi že najeda vse skup :/
Uporabniški avatar
njegova_baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a njegova_baby » 02. Dec. 2008 20:01

za tiste k vas zanima kaj sm storila!....to sem mu poslala in stem prekinjam vse stike z njim!
................................

Sovražim tisti dan…
dan,ko si mi z enim samim pogledom za vedno vzel srce.
Vedno si bil tako sladek do mene,
ko pa si obrnil hrbet sem bila zate le navadna smrklja.
Kolikokrat sem jokala zaradi tebe,
kolikokrat sem se že skoraj predala-
-vedel si a ti ni bilo mar.
Upam da te bom počasi pozabila,
da se bom lahko u drugega resnično zaljubila.
Nesmem se ti več pustiti,
ne smem ti dovoliti da mi za vedno ukradeš srce.
Še sedaj bi zate naredila vse…
Nikoli ti nebi mogla ničesar zameriti,
pa če bi me lastnoročno ubil,
te nebi mogla sovražiti…
preveč te imam rada...
Prosim te ne delaj mi več tega…
pojdi z njo, lažje mi bo…
ampak ne pozabi, da moje srce za vedno tvoje bo!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov