Kaj storite, ko ste slabe volje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:lach: Dobra.Tananda napisal/-a:se grem postrič.Ni lih najboljši recept, ki bi ga človek uporabil vsak mesec...
Jz si pa nardim kavo in skadim čik. Pol pa še 10.
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
grem v šoping ali tek na dolge proge.mi vedno pomaga 

zvezdica
-
Mrs. Wonka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
Jela napisal/-a:Postelja + slušalke + glasba =
tud pri meni.

~beauty is not in the face; beauty is a light in the heart~
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Grem se igrat s psom.. pr takem smotanem psu, ne moreš bit slabe volje.. drugač grem pa na drink v sosednji lokal.. ob taki družbi nisem nikol potrta ali zoprna..
Če je pa res kriza (kar se mi zgodi tam nekje enkrat na tri leta), pol ostanem doma (da ne okužim še vseh okol sebe) in se zamotim ali z glasbo, igram kitaro, pojem, samo poslušam musko, mogoče pogledam kakšen film, preberem knjigo.. karkoli, samo da sem z mislimi drugje..

Če je pa res kriza (kar se mi zgodi tam nekje enkrat na tri leta), pol ostanem doma (da ne okužim še vseh okol sebe) in se zamotim ali z glasbo, igram kitaro, pojem, samo poslušam musko, mogoče pogledam kakšen film, preberem knjigo.. karkoli, samo da sem z mislimi drugje..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov