Kaj storite, ko ste slabe volje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Deedee91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2009
jaz se nisem nikoli zapirala vase, ker preprosto nisem tak človek, da bi svoje probleme zadržala zase. vedno pokličem najboljšo prijateljivo, se ji potožim; včasih mami razlagam in razlagam, kak čuden je tak svet, preklinjam in vse je za en k*- ko pa se umirim, pa rečem: eh, saj tak hudo tudi ni...
če me pa kdo fejst razjezi, pa grem ven s psičko mojo ali pa grem v sobo nabijat muziko...
ko sem žalostna mi pomagajo pogovpri, shopping, kakšna domača manikura, nega obraza, šport, risanje
sem pa tak karakter, da nisem nikoli non stop žalostna, jezna, ... moji živci se dokaj hitro ohladijo in ne kujem zamer, je pa res, da mi velikokrat pomaga, ko načrtujem, kak se bom maščevala

če me pa kdo fejst razjezi, pa grem ven s psičko mojo ali pa grem v sobo nabijat muziko...
ko sem žalostna mi pomagajo pogovpri, shopping, kakšna domača manikura, nega obraza, šport, risanje

sem pa tak karakter, da nisem nikoli non stop žalostna, jezna, ... moji živci se dokaj hitro ohladijo in ne kujem zamer, je pa res, da mi velikokrat pomaga, ko načrtujem, kak se bom maščevala

- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Odvisno, zakaj imam slab dan. V primeru, da me razjezijo v službi - grem to energijo dat ven na kako telovadbo.
Če je pa kaj bolj žalostnega, pa se zaprem v sobo, berem verze, jokam, veliko spim. Par dni z nikomer ne govorim, potem je pa že bolje.
Če je pa kaj bolj žalostnega, pa se zaprem v sobo, berem verze, jokam, veliko spim. Par dni z nikomer ne govorim, potem je pa že bolje.
-
Ursa7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
katarinca_89 napisal/-a:gledam z daljnogledom na sosedni blok
Sm se skoraj polulala zdaj od smeha

Ponavadi ob takih dnevih nisem posebej produktivna, največkrat se nad kom, ki me preveč ogovarja, znesem... ko dam ven, je ponavadi boljše. Ni lepo, a si ne morem pomagat.

-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz ponavadi visim na netu in obenem gledam tv
potem jem najrazličnejše sladkarije, ki jih najdem
če je zelo hudo se ga včasih tudi napijem, ampak ponavadi je potem še hujše
potem jem najrazličnejše sladkarije, ki jih najdem
če je zelo hudo se ga včasih tudi napijem, ampak ponavadi je potem še hujše
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
definitivno laufanje. najboljša terapija zame. se že tako dobro poznam, da se mi, tudi če ne vem točno, kaj je problem, misli kar zjasnijo. pa tut po odzivu telesa ugotovim, kakšnega izvora je problem.
glasba
pogovor s prijateljem/co
glasba
pogovor s prijateljem/co
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
slabi dnevi so zame sicer zlo redka stvar in nikoli me ne držijo več kot dve tri urce, pomaga pa naslednje:
-slušalke v ušesa, muzko na maksimum, čike v žep in bluzit po žalah dokler ne pozabim, zakaj sem sploh šla od doma
-k kolegu na kavo in čik kričat in preklinjat kako je ne vem točno kaj bedno...čez najkasneje 10 minut se že smejim k zmešana
-zabubim se v posteljo s katerimkoli delom shopaholic v rokah in ga naključno odprem na kar eni strani, pol najkasneje pol urce že umiram od smeha zraven becky-jinih neumnosti
(no tale ne pride v poštev, če sem tečna kr sem brez dnarja, ker me vsak stavek spomni na to, kak minus mam na računu) no v takem primeru me pol srečuješ nekje med postlo in balkonom, s knjigo pred nosom in najverjetneje čikom v gobcu
-slušalke v ušesa, muzko na maksimum, čike v žep in bluzit po žalah dokler ne pozabim, zakaj sem sploh šla od doma
-k kolegu na kavo in čik kričat in preklinjat kako je ne vem točno kaj bedno...čez najkasneje 10 minut se že smejim k zmešana
-zabubim se v posteljo s katerimkoli delom shopaholic v rokah in ga naključno odprem na kar eni strani, pol najkasneje pol urce že umiram od smeha zraven becky-jinih neumnosti

...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
če imam kak konflikt ... takrat laufanja al plavanje
če pa sem sama sebi tečna in slabe volje, pa grem spat
... magari za pol urce ... in svet je spet lep 
če pa sem sama sebi tečna in slabe volje, pa grem spat

-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Ponavadi se zabubim v kakšen špil ali knjigo, da mal pozabim na slabo voljo. Pa nažiram se z vsem, kar pride pod roko. Pomaga tudi, če grem čimprej spat in upam na boljši jutri.
Kadar mi pa res prekipi in se tečnoba nabira več dni zapored, se grem postrič.
Ni lih najboljši recept, ki bi ga človek uporabil vsak mesec...
Kadar mi pa res prekipi in se tečnoba nabira več dni zapored, se grem postrič.

Because I can.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]