Kaj storite, ko ste slabe volje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Na splošno se mi zdi, da sem redko slabe volje. Ko pa sem, pa praktično nikoli ne jokam.
Sem imela pa eno bolj temačno obdobje na začetku gimnazije (recimor 1 leto), ampak sem na srečo nekako zlezla iz tistega in še sama ne vem kako, ampak sem vesela, da nimam več takih misli, ker sem šla že sama sebi na živce.
Ko pa sem slabe volje se ponavadi spravim na junk food (zame še posebi čips, v bistvu bi sam jedla), si pa ogledam kako zabavno nadaljevako, idiotsko komedijo, pa tudi fantu rata me vedno precej hitro nasmejat in potolažit (seveda odvisno zakaj je žalost), pa tud shopping ne škodi (čeprov bi kakšna letalska karta bolj zalegla
).
V glavnem poskušam čim manj razmišlat o tem zakaj sem slabe volje in misli preusmert na kaj pozitivnega (npr. na kakšne pozitivne stvari so v mojem življenju).
Sem imela pa eno bolj temačno obdobje na začetku gimnazije (recimor 1 leto), ampak sem na srečo nekako zlezla iz tistega in še sama ne vem kako, ampak sem vesela, da nimam več takih misli, ker sem šla že sama sebi na živce.
Ko pa sem slabe volje se ponavadi spravim na junk food (zame še posebi čips, v bistvu bi sam jedla), si pa ogledam kako zabavno nadaljevako, idiotsko komedijo, pa tudi fantu rata me vedno precej hitro nasmejat in potolažit (seveda odvisno zakaj je žalost), pa tud shopping ne škodi (čeprov bi kakšna letalska karta bolj zalegla

V glavnem poskušam čim manj razmišlat o tem zakaj sem slabe volje in misli preusmert na kaj pozitivnega (npr. na kakšne pozitivne stvari so v mojem življenju).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Poslušam muziko, grem na sprehod, malo brskam po netu, pospravljam po stanovanju, tud če je pospravljeno ( kr neki)....samo da neki delam.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
No js kadar sem slabe volje in ko imam slab dan (kar se redkokdaj zgodi), se ponavadi, čimbolj zamotim s stvarmi, ki me najbolj veselijo. Npr. preberem kakšno knjigo, pogledam kakšen film, se ukvarjam s športom-naredim nekaj zase. Skratka ne mislim na to, kakšne volje sem in zakaj sem takšne.
Nikakor pa ne počnem v takšnih slabih dneh npr. se bašem s hrano (ena večjih bedarij), se zgovarjam na M ali celo PMS ali se celo smilim sama sebi in jočem.
Poskušam čimbolje odmislit to, ter početi tisto, kar me veseli in dobro vpliva name in moje počutje.
Nikakor pa ne počnem v takšnih slabih dneh npr. se bašem s hrano (ena večjih bedarij), se zgovarjam na M ali celo PMS ali se celo smilim sama sebi in jočem.
Poskušam čimbolje odmislit to, ter početi tisto, kar me veseli in dobro vpliva name in moje počutje.

- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Pr men je pa vse odvisno od procenta tečnobe/slabe volje. Če je bl mal pol grem na kako kavo pa se mal zjamram pa je to to. Včasih, če sm bl tečna pa mi gre cel svet na živce pol se doma zabubim na kavč s kakšno dobro knjigo in izklopm svet za kakšne par ur.
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
Če me v slabo voljo spravijo v službi, si med potjo domov dam radio/cd naglas in pojem zraven. Dostikrat se potem doma zjočem.
Če me spravi v slabo voljo kdo doma, pa grem na sprehod :runningdog:
Še posebaj sem bolj občutljiva ko je luna.
Če me spravi v slabo voljo kdo doma, pa grem na sprehod :runningdog:
Še posebaj sem bolj občutljiva ko je luna.
(s)mej se
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
floribunda napisal/-a:^^meni včasih pomaga. pol sicer jočem ko dež. but who cares. ceneje ko psihiater je ziher.

Pri meni je ful odvisno od tega zakaj imam slab dan... Ampak načeloma taki dnevi pri meni izgledajo tako, da malce dlje ležim v postelji (če imam to možnost), skličem kavo s prijateljico in predelava vse od A do Ž, čikpavza, si kupim kaj za oblečt ali kakšne hude čevlje (tudi če nisem finančno najbolj zmožna, ker me tudi minus več ne more dotolči v takih dneh

-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Tud pri meni je odvisno zarad česa mam slab dan
če mam kko konkretno težavo, se grem ponavadi komu potožit in upam, da me bo ta oseba spravla u dobro voljo.. Če ne pa res, posla + slušalke + furanje safra dokler ni bolše
In ni ŠANS da bi takrat šla športat/pospravljat

In ni ŠANS da bi takrat šla športat/pospravljat

-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
ninni_89 napisal/-a:Kaj počnete, oziroma kako si zapolnete slabe dni?
Vsedem se za klavir, odprem, naštimam zic, 1x 2x 3x žnjx zaigram recimo Dalmatinko ali kak podoben komadič.....

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Če imam kaj konstruktivnega za delat, se zakopljem v delo.
Če nimam nobenih nujnosti, grem v pojslo, naštimam House MD na kompu in ga zakinkam poleg.
Če nimam nobenih nujnosti, grem v pojslo, naštimam House MD na kompu in ga zakinkam poleg.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
McLarnovc napisal/-a:
Vsedem se za klavir, odprem, naštimam zic, 1x 2x 3x žnjx zaigram recimo Dalmatinko ali kak podoben komadič.....![]()
Tole mi vedno pomaga...
Pa še kako lušno pupo se da s takimle početjem pripravit, da potoči kako solzico....
Tole sem pa sama pozabila omeniti.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]