Kaj storite, ko ste slabe volje?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Mar. 2010 23:28

Na splošno se mi zdi, da sem redko slabe volje. Ko pa sem, pa praktično nikoli ne jokam.

Sem imela pa eno bolj temačno obdobje na začetku gimnazije (recimor 1 leto), ampak sem na srečo nekako zlezla iz tistega in še sama ne vem kako, ampak sem vesela, da nimam več takih misli, ker sem šla že sama sebi na živce.

Ko pa sem slabe volje se ponavadi spravim na junk food (zame še posebi čips, v bistvu bi sam jedla), si pa ogledam kako zabavno nadaljevako, idiotsko komedijo, pa tudi fantu rata me vedno precej hitro nasmejat in potolažit (seveda odvisno zakaj je žalost), pa tud shopping ne škodi (čeprov bi kakšna letalska karta bolj zalegla :lach: ).
V glavnem poskušam čim manj razmišlat o tem zakaj sem slabe volje in misli preusmert na kaj pozitivnega (npr. na kakšne pozitivne stvari so v mojem življenju).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 05. Mar. 2010 0:22

Postelja + slušalke + glasba = ;D
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 05. Mar. 2010 7:47

Poslušam muziko, grem na sprehod, malo brskam po netu, pospravljam po stanovanju, tud če je pospravljeno ( kr neki)....samo da neki delam.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 05. Mar. 2010 7:50

Jst se tud kr zamotm, skos neki počnem,al grem pa k mtki, se izpovem,mal se nasmejiva,pa moja tamala zravn pa Naya me spravi v dobro voljo :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 05. Mar. 2010 8:40

No js kadar sem slabe volje in ko imam slab dan (kar se redkokdaj zgodi), se ponavadi, čimbolj zamotim s stvarmi, ki me najbolj veselijo. Npr. preberem kakšno knjigo, pogledam kakšen film, se ukvarjam s športom-naredim nekaj zase. Skratka ne mislim na to, kakšne volje sem in zakaj sem takšne.
Nikakor pa ne počnem v takšnih slabih dneh npr. se bašem s hrano (ena večjih bedarij), se zgovarjam na M ali celo PMS ali se celo smilim sama sebi in jočem.
Poskušam čimbolje odmislit to, ter početi tisto, kar me veseli in dobro vpliva name in moje počutje. :wink:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 05. Mar. 2010 10:11

Pr men je pa vse odvisno od procenta tečnobe/slabe volje. Če je bl mal pol grem na kako kavo pa se mal zjamram pa je to to. Včasih, če sm bl tečna pa mi gre cel svet na živce pol se doma zabubim na kavč s kakšno dobro knjigo in izklopm svet za kakšne par ur.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 05. Mar. 2010 10:33

Če me v slabo voljo spravijo v službi, si med potjo domov dam radio/cd naglas in pojem zraven. Dostikrat se potem doma zjočem.

Če me spravi v slabo voljo kdo doma, pa grem na sprehod :runningdog:

Še posebaj sem bolj občutljiva ko je luna.
(s)mej se
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 05. Mar. 2010 10:42

pošlem koga u P.M
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 05. Mar. 2010 19:04

floribunda napisal/-a:^^meni včasih pomaga. pol sicer jočem ko dež. but who cares. ceneje ko psihiater je ziher.

:respekt:
Pri meni je ful odvisno od tega zakaj imam slab dan... Ampak načeloma taki dnevi pri meni izgledajo tako, da malce dlje ležim v postelji (če imam to možnost), skličem kavo s prijateljico in predelava vse od A do Ž, čikpavza, si kupim kaj za oblečt ali kakšne hude čevlje (tudi če nisem finančno najbolj zmožna, ker me tudi minus več ne more dotolči v takih dneh :D) ali pa si privoščim kaj drugega za telo in dušo. Včasih sem začuda tudi jaz v takih dneh bolj aktivna kot sicer, ampak to je samo obrambni mehanizem, ker se želim zamotiti in pozabiti na tisto slabo. Nisem pa taka, da bi se komaj spravila ven v svet, sem pa takrat bolj na "izi", ne pazim na to kaj komu povem. Po alkoholu pa ponavadi ne posegam v takih trenutkih, ker bi potem padla v še večji obup. :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 05. Mar. 2010 19:56

Tud pri meni je odvisno zarad česa mam slab dan :wink: če mam kko konkretno težavo, se grem ponavadi komu potožit in upam, da me bo ta oseba spravla u dobro voljo.. Če ne pa res, posla + slušalke + furanje safra dokler ni bolše :P

In ni ŠANS da bi takrat šla športat/pospravljat :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Mar. 2010 21:05

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Avg. 2010 9:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 05. Mar. 2010 21:07

ninni_89 napisal/-a:Kaj počnete, oziroma kako si zapolnete slabe dni?

Vsedem se za klavir, odprem, naštimam zic, 1x 2x 3x žnjx zaigram recimo Dalmatinko ali kak podoben komadič..... :) :D Tole mi vedno pomaga... :cool: Pa še kako lušno pupo se da s takimle početjem pripravit, da potoči kako solzico.... :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 05. Mar. 2010 21:57

Če imam kaj konstruktivnega za delat, se zakopljem v delo.

Če nimam nobenih nujnosti, grem v pojslo, naštimam House MD na kompu in ga zakinkam poleg.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 05. Mar. 2010 23:06

Dobre strani slabih dni so, da se ravno zaradi njih zavedamo dobrih dni.

Najlažje pa slabo voljo preženem z vročo kopeljo.
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 06. Mar. 2010 10:50

McLarnovc napisal/-a:
Vsedem se za klavir, odprem, naštimam zic, 1x 2x 3x žnjx zaigram recimo Dalmatinko ali kak podoben komadič..... :) :D Tole mi vedno pomaga... :cool: Pa še kako lušno pupo se da s takimle početjem pripravit, da potoči kako solzico.... :D

Tole sem pa sama pozabila omeniti. :eek: :D Tudi jaz se včasih, ko pridem domov in mam slab dan (samo tam mam klavir) usedem za njim in obnovim pesmi, da ne pozabim še tega kar mi je ostalo v spominu... :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]