Kaj si naj mislim....

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pikita69
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a pikita69 » 04. Nov. 2011 20:00

in kaj si naj potem človek misli... itak sem še omamljena in zadeta od ljubezni ampak vseeno nekak na realnih tleh glede na to da se razšla pred nekaj tedni... ampak karte sva položila na mizo se vse pomenila in sedaj se normalno pogovarjava naprej kar je super ?! right? ampak kljub temu da sem spoznala da niti ni bila tako uau zveza in da je pač ok ker sva narazen in mi je ql da se pogovarjava mi vsi govorijo kaj mi ni jasno glede na to da bi morala tipaca skenslat ze od zacetka... kako spretno je obračal besede da je na koncu izpadlo kot da sem jaz hotela razvezo, kot da vse počnem jaz... in sedaj kljub temu da se mi zdi ok da se pogovarjava ne vem če je resnično temu tako... ali bi morala biti zajebana in ga ignorirat ali pač ne ? glede na to da mi še kar ni vrnil nekaterih stvari in ko ze pride do tega da se spomni me pokliče in greva na kavo ampak se nekje na pol poti spomni da stvari ni vzel s sabo.. halo ?! what to do than?? da se še vedno pogovarjava in stvari so na fb odprte in javne kot še nikoli prej ... ??
pikita69
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a pikita69 » 04. Nov. 2011 20:04

in da še kar ni spremenil gesla na mailu ?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov