Kaj si naj mislim....

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

leni0
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a leni0 » 20. Sep. 2011 23:10

imas prav sirova. tvoji posti so mi na splosno zelo vsec.
uglavnem srcno upam da mu pride dan, ki ne bo idealen, tako kot meni niso zadnja dva meseca. da se mi javi in da ga lahko lepo odje****. to bi mi bil najvecji gust.
Uporabniški avatar
Harlow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Harlow » 21. Sep. 2011 1:08

leni0: Zelo se opazi, če je nekomu še vedno do tebe. In imam občutek, da oddajaš znake, da hočeš bit še z njim oz. vsaj da ga nisi še prebolela. In on to vidi, zato te verjetno sploh ne pozdravlja. Ker s tem ko ga gledaš/pozdravljaš/mu pišeš/izgledaš nesrečna ga prej odbijaš kot kaj druzga. Nobenemu moškemu na svetu ni všeč ženska, ki se plazi za njim, kjub temu, da ji je dal jasno vedeti, da mu ni več do nje. In verjetno si misli "kura zmešana, kaj je s to žensko narobe". S tem kako se trenutno obnašaš oz. kakšne znake oddajaš očitno nekaj ni v redu, če ne te nebi ignoriral. Bodi vesela, nasmejana, delaj se kot da te ni nič prizadelo. Ignoriraj ga, to najbolj pali. Ker mu ne bo nič več jasno. Če se da povabi sodelovca/kolega na kavo, pa da vaju on vidi na kavi. Karkoli narediš, ne dajaj nobenih znakov da si prizadeta. Delaj se veselo in srečno pa tudi če doma cel popoldan jokaš.
I'd rather laugh with the sinners than cry with the saints.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 21. Sep. 2011 20:28

leni0 napisal/-a:Toliko kot jaz, 25.

25 si stara in se obremenjuješ s takimi stvarmi? Sem mislil, da gre za najstnico. :?
leni0
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a leni0 » 21. Sep. 2011 21:09

dobro to me je pa malo zbodlo. samo najstnice potemtakem zaboli ce jih kdo zavraca?daj no, to nima toliko z leti. jaz sem pac zelo custvena punca, nisem edina.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Sep. 2011 21:53

No, tiste mal starejše smo že skontale, da zaljubljenost ni "one and only", da to, da se zaljubiš v nekoga, ki ga potem ne dobiš, ni tragedija in da je to samo igra možganov, nič usodnega :wink: Pač greš dalje. Tip, ki te samo na zmenkih pušča, pa menda ja ni tvoj sanjski moški? In ne vzemi zavračanja osebno, vsazga pač ne morš dobit (pod vsakim je mišljen vsak, v katerega se boš tokom lajfa še zaljubila).
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Sep. 2011 21:58

Harlow napisal/-a:. Karkoli narediš, ne dajaj nobenih znakov da si prizadeta. Delaj se veselo in srečno pa tudi če doma cel popoldan jokaš.

Tega pa ne kontam. Zakaj ne bi smela pokazat, da je prizadeta? Kaj je dons v modi skrivat in sramovat se svojih čustev? Jst ne bi glumila. Niti lazla za njim. Pokazala oz povedala bi mu, da me je prizadel (sej jo je samo pustu na pijači, neki ji palamudri v zvezi z bivšo itd) ter mu hkrati dala vedeti, da se z menoj tako ne ravna. In basta. V lov na boljšega.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
leni0
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a leni0 » 21. Sep. 2011 21:59

vem da ni tragedija, trenutno pac prebolevam. in razumem da se vam zdim trapasta.
samo v tega tipa sm se res ful zaljubila, pa ni prvi tip ki sem ga prebolevala.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 21. Sep. 2011 22:04

Je barbie odgovorila namesto mene. :D Nisem mislil, da te ne bi smelo zabolet, bi pa pri teh letih lahko vedela, da se s takimi ljudmi ni vredno posebej obremenjevat, naredi črto in pojdi naprej. Življenje teče dalje, ti ne boš nič na slabšem, kvečjemu na boljšem, ker si se znebila enega tepčka.
leni0
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a leni0 » 21. Sep. 2011 22:11

saj sem najbrz res malo naivna.. :?
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 21. Sep. 2011 22:30

Vse bo kul, samo ne sekiraj se več. :D
leni0
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a leni0 » 21. Sep. 2011 22:38

ok :) kako naj se pa obnasam, ker se vsak dan srecava? do pogovarjanja mi ni. pozdravim, ali da se obnasam kot da ga ni?
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 21. Sep. 2011 23:22

barbie_girl_85 napisal/-a:Tega pa ne kontam. Zakaj ne bi smela pokazat, da je prizadeta? Kaj je dons v modi skrivat in sramovat se svojih čustev? Jst ne bi glumila. Niti lazla za njim. Pokazala oz povedala bi mu, da me je prizadel (sej jo je samo pustu na pijači, neki ji palamudri v zvezi z bivšo itd) ter mu hkrati dala vedeti, da se z menoj tako ne ravna. In basta. V lov na boljšega.

Ne, ne zato, ker je kao v modi skrivat custva, ampak ker tip enostavno ni vreden njenih custev. Ocitno imata s punco neke probleme in tip je iskal malo popestritve drugje, da si nafila ego. Mislis, da je tipu kaj bad ob tem, ko mu ona kaze, da je prizadeta? Se strinjam s tem, da mu da jasno vedet, da se z njo tako ne dela, ampak na samozavesten "nisi me vreden" nacin, ne tako, da mu pokaze, da joce za njim.

leni0, nic ni narobe s tem, da si custvena in to pokazes in se zdalec nisi edina. A na zalost je danes na svetu tako, da mnogi to vzamejo kot slabost in radi izkoristijo, predvsem tipi, ki nimajo vse poslihtano v glavi in si na tvojih custvih filajo ego. Vcasih je bolje prikriti svoja custva, kot pa dati se vecje zadovoljstvo enemu tepcu. Ni vreden tvojega casa in energije in upam, da bos to tudi sama kmalu spoznala.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Sep. 2011 23:26

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.
leni0
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a leni0 » 21. Sep. 2011 23:41

Hvala ful ful vsem za mnenja. odlocena sem da res vec ne razmisljam o tem zakaj kako ker si bom res samo zivce fentala.
sej on se pa tudi ne sekira ker zamuja priloznost s kul punco, zakaj bi se jaz ki sem bila vec cas iskrena.
pa od zdaj naprej bom svoja custva do nekoga razkrila sele po nekem casu, ko dokaze da je vreden. ne pa da hrani svoj bolani ego, kot pravi CaliLove*.
mi kar prihaja pocasi pamet v glavo :)
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 22. Sep. 2011 1:22

Bila si iskrena do njega. Nič slabega mu nisi naredila. On te je grdo skenslal in te še pogleda ne. Vprašaj se, si zasluži, da ga pozdravljaš? Da misliš nanj in se zaradi njega spravljaš v slabo voljo? Ne. :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov