Kaj si naj mislim....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- leni0
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2011
v bistvu ne vem ce se ravno strinjam s tem delusional. saj je bil z obema, seksala res da nisva, ce bi jaz hotela, itak da bi, sva se pa poljubljala, skratka meckala, hodila okrog, na pjaco. to je trajalo dva tedna, jaz sem vsakic bolj pritiskala naj se odloci. en dan preden naj bi se dobila mu poslem sms da se tega ne grem vec in on je mene nato sam prepriceval naj mu ne delam tega, da ne more spati zaradi meni in da stvari niso take lahke ker zivita skupaj in je stanovanje njeno.
skratka tisti vecer se je kao odlocil, ampak se nato iz neznanega razloga za sest ur premislil.
ni mi jasno kako si lahko zaljubljen v nekoga oz. se bolj mi to ni jasno, prevaral jo je z mano in mu vest ocitno se vedno dovoljuje da je z njo.
kar mi sicer ni nikoli potrdil, ampak saj nisem tako neumna..
v bistvu s temi dogodki sem se nekako sprijaznila, kar se mi zdi neposteno do mene je edino to, da mi ni potem rekel oprosti, odlocil sem se za njo. ker je pol osebi lazje prebolet. ne pa da mi rece se vedno vsak dan mislim nate ampak tako bo bolje. in potem sem jst zmedena in samo se bolj zalostna
skratka tisti vecer se je kao odlocil, ampak se nato iz neznanega razloga za sest ur premislil.
ni mi jasno kako si lahko zaljubljen v nekoga oz. se bolj mi to ni jasno, prevaral jo je z mano in mu vest ocitno se vedno dovoljuje da je z njo.
kar mi sicer ni nikoli potrdil, ampak saj nisem tako neumna..
v bistvu s temi dogodki sem se nekako sprijaznila, kar se mi zdi neposteno do mene je edino to, da mi ni potem rekel oprosti, odlocil sem se za njo. ker je pol osebi lazje prebolet. ne pa da mi rece se vedno vsak dan mislim nate ampak tako bo bolje. in potem sem jst zmedena in samo se bolj zalostna
- leni0
- Sramežljivka
claire ravno tako sem se obnasala prvi teden. odziva ni bilo, razen tega da skoz gleda v mojo smer.tako da od zdaj naprej se ga izogibam ter pozdravim ce mi je res tik pred nosom.drugace pa ne. sem pocasi ze utrujena in se mi ne da glumit vec. zakaj bi ga kar nekaj pozdravljala ce ga v bistvu nocem. ce se nekak izdana pocutim in mu zamerim.
hes just not that into you, to je najbrz odgovor na moj problem.
hes just not that into you, to je najbrz odgovor na moj problem.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
tipu bi bilo idealno, da bi recimo tudi ti bila zasedena in iskala popestritev in bi ga vidva skupaj srala.
ampak ti mu ne dovoliš da bi imel obe, torej je izbral njo.
on nje ne bo pustil, bo pa iskal druge naprej.
bodi vesela, da ti je sploh povedal da ima punco in da mu nisi dovolila, da bi se igral s tabo.
ni ti ga treba pozdravljat.
kolko je star
ampak ti mu ne dovoliš da bi imel obe, torej je izbral njo.
on nje ne bo pustil, bo pa iskal druge naprej.
bodi vesela, da ti je sploh povedal da ima punco in da mu nisi dovolila, da bi se igral s tabo.
ni ti ga treba pozdravljat.
kolko je star
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ti veš kdo je ona
kaj pa če bi njej to povedala
kaj pa če bi njej to povedala
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Punce ne bo pustil, ker zivita skupaj. Saj ti je sam povedal, da "stvari niso tako lahke". Ce bi jo pustil, bi to pomenilo, da bi moral iskat novo stanovanje in se seliti. Zakaj bi si torej delal take probleme, ce lahko lepo udobno pri njej zivi, po moznosti brez najemnine.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- leni0
- Sramežljivka
Ne poznam, pojma nimam kdo je. pa tud nocem vedeti niti se ne bi spuscala v to nikoli da ji to govorim. brezveze. CaliLove imas prav, itak. niso vsi taki kot jaz, ki bi za ljubezen skoraj vse naredila. vse se da ce se hoce. ce rajse zivi v"tem udobju" pa naj. jaz vec kot sem naredila ne morem naresti.
itak je pa bilo vse na njem.
itak je pa bilo vse na njem.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
- leni0
- Sramežljivka
v bistvu..ne..najbrz bi ga imela nekaj casa pa ga skenslala ker ne bi mogla iti cez to..kakor se poznam..da me je pustil pa sel k njej..
res je da ga ful pogresam, njegovo blizino..v bistvu dobro vprasanje si mi zastavila jaz ti zmedeno odgovarjam, oprosti..
srcno si zelim prebolet, to ti lahko recem..sam zarad teh vprasanj, ki se mi motajo po glavi, grem tako tezko..
kaj se je tisti vecer zgodilo, kako je lahk en dan cisto zmesan, pol drugi dan mi govori da bolje da pozabiva, a vidim da sem mu vsec. zmedel me je
res je da ga ful pogresam, njegovo blizino..v bistvu dobro vprasanje si mi zastavila jaz ti zmedeno odgovarjam, oprosti..
srcno si zelim prebolet, to ti lahko recem..sam zarad teh vprasanj, ki se mi motajo po glavi, grem tako tezko..
kaj se je tisti vecer zgodilo, kako je lahk en dan cisto zmesan, pol drugi dan mi govori da bolje da pozabiva, a vidim da sem mu vsec. zmedel me je
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
- leni0
- Sramežljivka
sem ga ze..nasledni dan ko sva se dobila mi je reke kaol da ni ni bil cas za naju ,da hoce biti sam. sem rekla v redu in sla.
pol sva se cez dva meseca sele vidla in sm mu jaz poslala sms da ga pogresam on pa meni da je tudi on neprestano mislil name ampak da je bolje tako.da zdaj nekako uziva..
se mi zdi pod castjo da se naprej lezem v njega..itak cutim da bi mi povedal po svoje kar nekaj ne pa resnice.najbrz mu je kako piz..naredila
pol sva se cez dva meseca sele vidla in sm mu jaz poslala sms da ga pogresam on pa meni da je tudi on neprestano mislil name ampak da je bolje tako.da zdaj nekako uziva..
se mi zdi pod castjo da se naprej lezem v njega..itak cutim da bi mi povedal po svoje kar nekaj ne pa resnice.najbrz mu je kako piz..naredila
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov