kaj se zgodi mladostikom, ki jim starši ne pustijo žurat
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
js sm začela vn hodt ob večerih že tam konc osnoune šole...7,8 razred. pa mi niso nikol nč težil da neb smela it al kar koli. res da je drgač če si z dežele doma, mogoče je glih to uplival na to.
ne zastopm tistih tastarih, k svojih otrok'' ne pustijo vn, še bol debilni so mi tisti k ne pustijo vn pounoletnih. ne vem zakaj so tok zafurstrirani in ne vem kaj še use. pomoje je še večja nevarnost da pol hočjo probat use tisto k pač tistim k je že od začetka use dovolen. js ne kadim ne drugiram se, alkohol pa itak pije v zmernih količinah skor usak. pač js mislm d ni za brez veze rek ''prepovedano ti je še slajše'' poznam eno, k jo do konc 3 letnika sploh niso nikamor pustil dle kot do 9h zvečer. zdj je pa valda znorela totalno in kadi na velko, pijana je k čep usak wikend, da ne govorimo o njenem spolnem lajfu....hja starši..lahko bi se mau zamislni kje ste ga usral...
ne zastopm tistih tastarih, k svojih otrok'' ne pustijo vn, še bol debilni so mi tisti k ne pustijo vn pounoletnih. ne vem zakaj so tok zafurstrirani in ne vem kaj še use. pomoje je še večja nevarnost da pol hočjo probat use tisto k pač tistim k je že od začetka use dovolen. js ne kadim ne drugiram se, alkohol pa itak pije v zmernih količinah skor usak. pač js mislm d ni za brez veze rek ''prepovedano ti je še slajše'' poznam eno, k jo do konc 3 letnika sploh niso nikamor pustil dle kot do 9h zvečer. zdj je pa valda znorela totalno in kadi na velko, pijana je k čep usak wikend, da ne govorimo o njenem spolnem lajfu....hja starši..lahko bi se mau zamislni kje ste ga usral...
Love yourself. Be fatal.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
mene so starsi prvic pustili vn se mi zdi preden sm šla v 2.letnik srednje šole. Vsi sošolci so takrat že hodili vn in meni je blo to ful zanimivo in me je ful zanimalo kaj dogaja zuni. Pol sm itk vidla da nism nic kaj takega zamudila.
Ceprav starsi na zacetku niso bli glih prepricani ali me lahko pustijo vn (pa ne zarad mene ampak zaradi okolice) so kasneje videli da mi lahko popolnoma zaupajo. zdej grem itk lahko kadarkoli hocem, pridem pa tudi kadarkoli hocem.
Ceprav starsi na zacetku niso bli glih prepricani ali me lahko pustijo vn (pa ne zarad mene ampak zaradi okolice) so kasneje videli da mi lahko popolnoma zaupajo. zdej grem itk lahko kadarkoli hocem, pridem pa tudi kadarkoli hocem.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
jest sm mogla bit do 18 leta do 24h doma z redkimi izjemami če sem se prej zmenila in me je kdo prišel isakt al kj podobnega,..kaj je iz tega nastalo,... čist normalna ženska, ki se še ni naveličala it ven žurat. zamudila pa tko al tko nisem nič tazga,...drogiram se ne,zanosila pa tud še nism,pa sem mela fanta tud ko še nism smela velik ven hodit,.tko da... očitno tej punci niso vsega pravilno razložil
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
principesa napisal/-a:jest sm mogla bit do 18 leta do 24h doma z redkimi izjemami če sem se prej zmenila in me je kdo prišel isakt al kj podobnega,..kaj je iz tega nastalo,... čist normalna ženska, ki se še ni naveličala it ven žurat. zamudila pa tko al tko nisem nič tazga,...drogiram se ne,zanosila pa tud še nism,pa sem mela fanta tud ko še nism smela velik ven hodit,.tko da... očitno tej punci niso vsega pravilno razložil
zakon!!!
mene niso spuščali povsod, kamor sm hotla...če sm kam šla, so mi dajali kr zgodnjo uro...u osnovni se spomnem, d sm morala it vedno prva iz kšnih rojstnih dnevov...to me je motlo prej (fuuul me je motlo), zdej pa vem zkej so to delali...zdej, ker vidim kej je ratalo s tistimi, ki so iz rojstnih dnevov odhajali zadnji...
js pa zdej še vedno rada žuram, medtem ko moje sovrstnice ne znajo žurat brez alkohola in sploh ne vejo, kej bi na žurih delale...je pa res odvisno od usakega posameznika...nekateri ravno zarad omejevanja na koncu propadejo, z nekaterimi je pa ravno obratno...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MilkyWay napisal/-a:principesa napisal/-a:jest sm mogla bit do 18 leta do 24h doma z redkimi izjemami če sem se prej zmenila in me je kdo prišel isakt al kj podobnega,..kaj je iz tega nastalo,... čist normalna ženska, ki se še ni naveličala it ven žurat. zamudila pa tko al tko nisem nič tazga,...drogiram se ne,zanosila pa tud še nism,pa sem mela fanta tud ko še nism smela velik ven hodit,.tko da... očitno tej punci niso vsega pravilno razložil
zakon!!!
mene niso spuščali povsod, kamor sm hotla...če sm kam šla, so mi dajali kr zgodnjo uro...u osnovni se spomnem, d sm morala it vedno prva iz kšnih rojstnih dnevov...to me je motlo prej (fuuul me je motlo), zdej pa vem zkej so to delali...zdej, ker vidim kej je ratalo s tistimi, ki so iz rojstnih dnevov odhajali zadnji...
.
jst sm zmer hodila zadnja, pa je z mano vse uredu
to je pomoje čist relativno.Mam pa ene dve kolegice ki so jih ful nazaj držal in ko sta prvič šle ven, sta se zapodile v ves možni alkohol, bonbončk, kokico....sicer ne da bi ble odvisne al pa kej, sam sta mogle pa vse nadoknadt, al kaj
nevem no, kukr mačlovk možgane.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ja dost je takih primerou,k jih starši držijo nazaj.Pol pa k dobijo prložnost,da nekam grejo ne znajo meje poiskat.(sicr ne tuk dramatično kukr si napisala purple..da bi kr na koko pa x-e kr prvič šli..)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja no, jst sm govorila za moje dve.je blo pa dejansko res.prvič ko sta ble obe skupaj zunaj do jutra, sta vzele bonbone.Pa potem spet in spet, pa še mal kokice, speeda, pa tko....sicer sta po kakšnem letu mal umirile konje in zdej nekak ne konzumirata nč več razen alkohola, ampak vseen.
men nikol na kraj pameti ni padlo.Ok smo skadil kšno zelišče ampak d abi pa šla v kemijo..ne ne!
men nikol na kraj pameti ni padlo.Ok smo skadil kšno zelišče ampak d abi pa šla v kemijo..ne ne!
-
anahirbd - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
- Kraj: štajerska
Men so ubistvu tut lani tko začel puščat bit dlje uzunih.
Še lani (17let) sm mela do 3h ponoč uro, pa mi je blo mal bad, ko takrat se je začel glih dogajat. Pol sm pa vedno pol ure kasnej začela domu prhajat, tut po eno uro kasnej in pol so se navadli. Zdej sm pa tak do kakih 7 zjutri al pa mogoč pol ure prej. Pa mi nč ne težijo, ker vejo d ponavad delam.
Njun režim je bil vredu, prav sta ravnala.
Še lani (17let) sm mela do 3h ponoč uro, pa mi je blo mal bad, ko takrat se je začel glih dogajat. Pol sm pa vedno pol ure kasnej začela domu prhajat, tut po eno uro kasnej in pol so se navadli. Zdej sm pa tak do kakih 7 zjutri al pa mogoč pol ure prej. Pa mi nč ne težijo, ker vejo d ponavad delam.
Njun režim je bil vredu, prav sta ravnala.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
meni isto niso nikamor pustil. Še dandanes mi ne.. pa sem polnoleten človek. Dokler bom pač pod njihovo streho bla bla bla..- ane.. sj razumem njihovo skrb in podobno, se mi pa ne zdi prav, da mi res ničesar ne pustijo.. in me.. vsakič, ko grem ven čakajo.. do zjutraj.
Tko.. pol greš mal ven.. pa mal vidiš.. pa spoznaš, da si faking preveč zamujal
Si neizkušen in se še ne znaš branit pred enimi pohotniki cepci oz. si bolj naiven osebek. I have learned my lesson. Nisem na nič.. odkar sem mela malo več svobode.. ponosna..
Npr. se ga prvič napiješ.. pri 19ih (šit) .. spet, narediš neumnost, rečeš.. js pa nikol več ne bom pil.
Saj to je čist absurdno wtf. nekako.. malo zamerim staršem, da so bili tako strogi do mene..
Tk pa ga osebki pijejo lepo od ene 15ga leta.. normalno.. kakšno pijačko, grejo v disko.. in so normalni in ni nevarnosti, da se jim naenkrat 'utrže'.
Tko.. pol greš mal ven.. pa mal vidiš.. pa spoznaš, da si faking preveč zamujal
Si neizkušen in se še ne znaš branit pred enimi pohotniki cepci oz. si bolj naiven osebek. I have learned my lesson. Nisem na nič.. odkar sem mela malo več svobode.. ponosna..
Npr. se ga prvič napiješ.. pri 19ih (šit) .. spet, narediš neumnost, rečeš.. js pa nikol več ne bom pil.
Saj to je čist absurdno wtf. nekako.. malo zamerim staršem, da so bili tako strogi do mene..
Tk pa ga osebki pijejo lepo od ene 15ga leta.. normalno.. kakšno pijačko, grejo v disko.. in so normalni in ni nevarnosti, da se jim naenkrat 'utrže'.
- Black Kitty
anahirbd napisal/-a:Še lani (17let) sm mela do 3h ponoč uro
OMG, tolk sta bla stroga?
Js do 18. rd nisem smela nikjer prespat (enkrat pri tipu), do 18. leta sem mela uro do polnoči (cela šesnajsta in pol sedemnajstih do 22.15 - 22.30), zdej ko sem v Ljubljan si jo pa sama postavljam .
In sem ga prej tud dost žurala, čez dan, al smo že kmal na žurko prišli & sem si dala kmal duška. Kaj sem se od tega naučila:
1. kolk lahko spijem (ker sem v kratkem času velik močnih pjač spila)
2. stanje zbranosti, čas streznitve (mami mi je rekla, da do 21. leta ne bom smela vn, če kdaj pridem pjana domov)
3. ga zares hudo žurat (čeprov se sliš čudn, ampak če maš tako policijsko uro, znaš v kratkem času si zelooo življenje popestrit , če seveda hočeš) , nikol nisem zamorjena, ko grem vn in najdlje mam največ energije
....
Ja blo je mal beden, ampak zdej mi je čist ql .
In seveda: "Hvala bogu, da sem v Ljubljani" (in mojim staršem, ki me finančno podpirata)
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ena pač napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:zdej, ker vidim kej je ratalo s tistimi, ki so iz rojstnih dnevov odhajali zadnji...
hehe....kaj je ratalo z mano??
se mi je zdelo, d vas bo to zmotlo... sej zato sm tudi dodala, d je use odvisno od posameznika...
kot npr. s purple k je use u redi, in s tabo ena pal tudi...z nekaterimi pač ni...in js poznam največ tistih, k z njimi ni neki u redi...
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Hehe...kolk ste ble ene boge, resnično..
Mene so starci do gimnazije pustil zuni do 7ih (zvečer), pa ob 9ih sem mogla bit v postli; petek, svetek. Pa nočna ptica sem. Kok je blo to neskončno, čakat da zaspiš do polnoči, enih. In pol so mi clo podaljšal, v gimnaziji, za eno uro namreč...uiii
Komi sem čakala, da sem bla v tretjemu stara 18, pol sem bla brez omejitev... kr tko čez noč...in nikol nism mela problemov zarad svoje, kako ste že rekle, neizkušenosti, dej dej. Sej ne dobiš filinga za ljudi le ob dveh zjutri v diskaču, pod gasom.
Tko, da starše krivit za kšnega nezaželega otroka in tko, če te niso ravno skrival v eni kučici pod triglavom, kjer so delal skuto, pol si take ali drugačne posledice lahk kar sama seb očitaš.
Sej po eni strani te štekam, sam po drugi strani pa sama nisem vsega za nazaj nadoknadla v enmu tednu, tko da gre tudi drugače
Mene so starci do gimnazije pustil zuni do 7ih (zvečer), pa ob 9ih sem mogla bit v postli; petek, svetek. Pa nočna ptica sem. Kok je blo to neskončno, čakat da zaspiš do polnoči, enih. In pol so mi clo podaljšal, v gimnaziji, za eno uro namreč...uiii
Komi sem čakala, da sem bla v tretjemu stara 18, pol sem bla brez omejitev... kr tko čez noč...in nikol nism mela problemov zarad svoje, kako ste že rekle, neizkušenosti, dej dej. Sej ne dobiš filinga za ljudi le ob dveh zjutri v diskaču, pod gasom.
Tko, da starše krivit za kšnega nezaželega otroka in tko, če te niso ravno skrival v eni kučici pod triglavom, kjer so delal skuto, pol si take ali drugačne posledice lahk kar sama seb očitaš.
Sej po eni strani te štekam, sam po drugi strani pa sama nisem vsega za nazaj nadoknadla v enmu tednu, tko da gre tudi drugače
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]