Kaj pri vas pretehta? Karakter ali lepota?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Avg. 2010 11:44

Priznam, da nisem brala cele teme :wink:

Izberi tistega, ki ima boljši avto, če ti to že tolk pomeni :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Avg. 2010 11:45

Ne, da ne vem. Sploh zaenkrat še ne mislim izbirat, ker bi bila še rada samska. Skrbi me ednino to, da si oba fejst fanta najdeta drugo zaradi mojega neinteresa.
Vseeno pa me zanima, če bi izbirale, koga bi izbrale? Zanima me samo to, ne gre se samo za trenutni primer, lahko se mi pojavi še 10 drugih. Koga bi izbrale tistega, ki je lepši ali tistega, ki ima boljši karakter?
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Avg. 2010 11:45

*mala* napisal/-a:Priznam, da nisem brala cele teme :wink:

Izberi tistega, ki ima boljši avto, če ti to že tolk pomeni :P

Joj veš, avto mi pa čisto nič ne pomeni. Sploh pa, če je vzet na kredit :(

Saj zato ti pravim, da se ne it psihologa, če nisi vsega prebrala.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 28. Avg. 2010 11:48

Idiotsko je, da NAS sprašuješ, koga bi MI izbrali, ko MI nimamo nobenih čustvenih nagnjenj do tipov, niti nam ni noben všeč, niti ju ne poznamo in se potem MI moramo odločat na podlagi pleh lastnine in par lastnosti. Kako ti bomo me pomagale?
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 28. Avg. 2010 12:23

Mislim, da večina tukaj ne razume, da dejansko lahko imaš hkrati zelo rad dve osebi (dva fanta). To še ne pomeni, da noben ni tapravi oz. da, v kolikor so prisotna čustva do dveh oseb, ta ne morejo biti resnična, samo zato, ker niso namenjena samo eni osebi.

Spraševanje na forumu res ni najboljša ideja. Ampak razumem razklanost ... Jaz bi sicer izbrala drugega fanta, če že, ker mi je veliko pomembneje, da je super oseba, ne da se kaže kot super oseba. Ampak če ni fizične privlačnosti, potem niti zveza ni smiselna, raje prijateljstvo, če sploh.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Avg. 2010 12:31

pejt do vedeževalke pa ti bo povedala s kom te vidi v prihodnosti. pa je dilema rešena. :roll:
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Avg. 2010 12:56

Evelyn ni mišljeno, da izbirate med tema dvema fantoma, ki jih ne poznate. Moje vprašanje je, če bi se znašle v enakem položaju in bi imele na razpolago dva za vas enakovredna fanta katerega bi izbrale (lepšega ali boljšega po karakterju? Torej kaj pri vas osebno prevlada, če bi vam dali na izbiro samo opisano. Sem podala raliko kako ocenijo punce, ki ju poznajo in kaj izbirajo in kako so ocenili na forumu, ki so nevtralni do kandidatov, če jih lahko tako imenujem.

Če se ne razumemo, lahko črtam primere in se pogovarjamo samo o tem koliko nekomu pomeni (karakter, lepota, hobiji, izobrazba). Lahko spremenimo temo v lestvico rangiranja pomembnih in nepomebnih lastnosti pri nasprotnem spolu.

g00fy-qa midve vidim, da sva se razumele, da razumeš poanto dileme.

sOnckic4 to je prazna slama.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Avg. 2010 13:03

1sneguljčica napisal/-a:lepšega ali boljšega po karakterju?

če je predpostavka da obstaja spolna privlačnost do obeh, problem so pa samo različni + in -, potem:

za resno zvezo boljšega po karakterju oz. tistega s katerim se karakterno bolje ujemam.
za hvalisanje pred prijateljicami bi pa lepši bolj zapalil :wink: o dobrem karakterju lahko tud lažeš, itak nobena ne bo vedela kaj se dogaja med vama za štirimi stenami. zdaj pa sam odvisno kaj hočeš :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 28. Avg. 2010 13:04

Vredu, črtamo vse, lepota ali karakter: definitivno karakter ne glede na njegov avto, stanovanje ali finančni položaj.
It was forever..but it didnt last long..
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Avg. 2010 13:09

No tole sem čakala, da ena izjavi to. Se mi zdi, da je dolgoročno bolj pomemben karakter. Če je nekdo lep je mogoče sicer na začetku bolj privlačen, a pri drugem odtehta boljši značaj.
Zdaj sta mi v ravnovesju. Čez 5 let pa se bo tehtnica najbrž v eno smer prevagala.
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Bella* » 28. Avg. 2010 13:21

Lepota je minljiva ;)
Dare to be yourself...
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Avg. 2010 13:26

Grem malo razmislit o vrednotah človeštva in najdem kaj dobrega v enem ali drugem, nobenem, obeh ali celo tretjem. No nekaj dobrega ima najbrž vsak.
Hvala za komentarje :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Avg. 2010 13:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 28. Avg. 2010 13:40

No tole sem čakala, da ena izjavi to. Se mi zdi, da je dolgoročno bolj pomemben karakter. Če je nekdo lep je mogoče sicer na začetku bolj privlačen, a pri drugem odtehta boljši značaj.

Če ti je prvi tip kljub temu, da je drugi privlačnejši, še vedno fizično dovolj privlačen, razumem.
Ne pa se slepit z dobrim karakterjem tipa kot nečem, kar bi fizično privlačnost nadomestilo in z bedastočami ala "lepota je minljiva".
1. Zveza s tipom, ki ti ni fizično privlačen do te mere, da ti to predstavlja problem, ne bo delovala. Seks ne bo štimal, posledično se bo zveza krhala na vseh področjih in sčasoma ti bo začel it tako na živce, da ga ne boš več prenašala.
2. Predvidevam, da tip ne bo takoj star 60, da bi morala biti fizična prevlačnost nekaj, kar bo minilo v par mesecih in se ti posledično na njo sploh ne bi imelo smisla ozirat.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 28. Avg. 2010 13:41

če bi ti bil tadrug tok všeč, bi te sčasoma tudi vizualno pritegnil.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]