Kaj pri vas pretehta? Karakter ali lepota?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
meni je tudi pomembna samozavest, pa da me privlači, ne rabi bit zdej top model, sploh ne, ampak mora pa biti meni simpatičen.
Ker se karakterja tiče mi je ta zelo pomemben. Če ni kombinacija videz+karatker, potem ni to "to" pač pa nekaj manjka.
Pa še nekaj, kar je meni lepo, ni nujno da bo vsem drugim puncam, tko da je dober videz res nekaj subjektivnega.
Ker se karakterja tiče mi je ta zelo pomemben. Če ni kombinacija videz+karatker, potem ni to "to" pač pa nekaj manjka.
Pa še nekaj, kar je meni lepo, ni nujno da bo vsem drugim puncam, tko da je dober videz res nekaj subjektivnega.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mhm, ker se resnično življenje odvija v pravljicah, a..Nesanica napisal/-a:sirova štručka napisal/-a:Tud Sneguljčica ni izbrala palčkov, je počakala na princa
šele zdej vidla ampak legendarna izjava...
(erm, možno pa, lihkar ugotovila, da sem mal narobe razumela tole objavo; ..ker pač ima avtorica teme tak nick?)
- beliangel1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
meni se zdi, da se mora vse prepletat. definitivno nebi bla z nekom ki mi nebi bil niti malo privlačen...prav tako nebi bla z lepotcem brez vsakega karakterja.
mislim da je vsak poseben ..tudi če ni najlepši in ma samozavest..mu to daje neki šarm in čar.
meni na mojem fantu najbolj privlači, komunikativnost, njegova posebnost, samozavest, pa kljub temu da ni največji lepotec.
bi pa prej kot lepoto zbrala karakter, čeprav se mi zdi da je bilo včlasih obratno..in sem na prvo mesto dajala videz...pol pa vse ostalO:)
mislim da je vsak poseben ..tudi če ni najlepši in ma samozavest..mu to daje neki šarm in čar.
meni na mojem fantu najbolj privlači, komunikativnost, njegova posebnost, samozavest, pa kljub temu da ni največji lepotec.
bi pa prej kot lepoto zbrala karakter, čeprav se mi zdi da je bilo včlasih obratno..in sem na prvo mesto dajala videz...pol pa vse ostalO:)
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
Nesanica napisal/-a:sirova štručka napisal/-a:Tud Sneguljčica ni izbrala palčkov, je počakala na princa
šele zdej vidla ampak legendarna izjava...
marypa napisal/-a:če bi imela na izbiro lepotca, ki mi gre na jetra in ok simpatičnega v redu tipa, mislim, da vem za katerega bi se odločila drugega seveda.
^^drugače pa podpis pod zgornjo izjavo...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
- barbySSS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2010
Sneguljcica, dobila sem obcutek, da je pri tebi bistvenega pomena lepota. Ker v vsakem postu omenjas minljivost lepote,....itd
Ves kolk je okol tipov k so vizuelno privlačni, pa kolk jih je k so karakterno primerni. Ampak dokler ne spoznas takega, ki ima obe lastnosti ne vidim razloga zakaj sploh razmisljat o vezi.
Pa ne govorim o kasnem princu na belem konju, bistvo je da je tebi privlačen in da tebi odgovarja po karakterju.
Ves kolk je okol tipov k so vizuelno privlačni, pa kolk jih je k so karakterno primerni. Ampak dokler ne spoznas takega, ki ima obe lastnosti ne vidim razloga zakaj sploh razmisljat o vezi.
Pa ne govorim o kasnem princu na belem konju, bistvo je da je tebi privlačen in da tebi odgovarja po karakterju.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
In potem dobiš copato, ki mu domov privlečeš psa in rečeš: dragi, ali tvoj super karakter in brezmejna lepota, ali nov kosmatinec, ki sem ga nabavila včeraj....Sej ne, da mi tvoje mnenje nič ne pomeni (in mogoče te kdaj skupaj povabim v nabavo psa, upoštevam tvoje želje ipd), samo pač jst nosim hlače in postavljam ultimate...ti pa "igraj kako ja sviram" al pa pot pod noge.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- barbySSS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:In potem dobiš copato, ki mu domov privlečeš psa in rečeš: dragi, ali tvoj super karakter in brezmejna lepota, ali nov kosmatinec, ki sem ga nabavila včeraj....Sej ne, da mi tvoje mnenje nič ne pomeni (in mogoče te kdaj skupaj povabim v nabavo psa, upoštevam tvoje želje ipd), samo pač jst nosim hlače in postavljam ultimate...ti pa "igraj kako ja sviram" al pa pot pod noge.
Ne vem po čem si razbrala, da ce ti tip ustreza tako vizuelno kot karakterno, to pomeni da imas doma copato. V najinem odnosu sem prej jest copata kot pa on, so pa določene stvari preko katerih ne grem in med njimi je tudi tale kosmatinec, ki ga omenjas.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ja, ja, sej jst tud drugač nisem tečna, samo danes sem, ker je pač "določen dan"
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
marypa napisal/-a:če bi imela na izbiro lepotca, ki mi gre na jetra in ok simpatičnega v redu tipa, mislim, da vem za katerega bi se odločila drugega seveda.
Jaz pa nobenega od njiju. Itak me ne morejo s pištolo na čelu prisilit, da grem z nekom v zvezo, bi kar lepo počakala na nekoga, ki se mi zdi fizično privlačen in simpatičen.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Ja, odvisno od osebe. Meni npr. zelo veliko pomeni, da mi je oseba ok in me zaradi tega začne zelo privlačit.
Če je moja povezanost z nekom temeljila predvsem na vizualni privlačnosti in ne na karakterni, se ni izšlo in je tudi mene minilo. Samo pravim, da pri meni videz ni odločilni faktor, nikakor.
Če je moja povezanost z nekom temeljila predvsem na vizualni privlačnosti in ne na karakterni, se ni izšlo in je tudi mene minilo. Samo pravim, da pri meni videz ni odločilni faktor, nikakor.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
lepota.
druge pičke mi ne bodo nikoli fouš tipa z dobrim karakterjem.
druge pičke mi ne bodo nikoli fouš tipa z dobrim karakterjem.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Sluzastega starca, ki osvaja mladoletne cosmopolitanke, ne bom imela. (PREVERJENA ZGODBA!)
da te ni sram, da si poročen, pa mladoletnice vabiš na zmenke!
da te ni sram, da si poročen, pa mladoletnice vabiš na zmenke!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Fak ste usekani dns. DOST JE BLO! Jochie, delusional! Sledijo ukrepi!
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov