Kaj pri vas pretehta? Karakter ali lepota?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Po nasvetu ene uporabnice (da se spremeni naslov) in na željo druge (da temi še nekaj domam) prvi post kar brišem, naslov pa spreminjam.
Tako, da lahko naprej temo oblikujete po svoje, če to želite. Lahko pa se tudi zapre. Ne bom nič huda. Tukaj niste doumeli kaj je bilj cilj teme (z izjemo ene). Zato bom rajši nadaljevala na forumu, kjer so namen prepoznali, ker nima smisla, da razvijam debato na dveh koncih, sploh pa, če ne vodi v pravo smer in nekateri celo tekmujejo z neumnimi predlogi.
Tako, da lahko naprej temo oblikujete po svoje, če to želite. Lahko pa se tudi zapre. Ne bom nič huda. Tukaj niste doumeli kaj je bilj cilj teme (z izjemo ene). Zato bom rajši nadaljevala na forumu, kjer so namen prepoznali, ker nima smisla, da razvijam debato na dveh koncih, sploh pa, če ne vodi v pravo smer in nekateri celo tekmujejo z neumnimi predlogi.
Zadnjič spremenil 1sneguljčica, dne 28. Avg. 2010 13:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kok ste ene ženske grozne. Že to, da delaš sezname nekih plusov in minusov takoj na začetku pove, da si samo tok obupana, da bi rada mela nekega moškega ob sebi, zdj samo tehtaš s kterim ti bo bolj udobno. Kaj pa če bi ju malce podrobneje spoznala, morda pri enemu od teh celo začutila, da ti je všeč in potem tistega izbrala(če pa si ju že in pri nobenemu ni tistega kontakta pa move on fak, nista edina moška na svetu)? Ne pa samo naštevat lastnino in par lastnosti človeka, kot da se sprašuješ, kter bo boljši izgledal v dnevni sobi.
It was forever..but it didnt last long..
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ja, res je to grozno.
ko bi vsaj omenjala kako privlačnost do koga.
koliko si sploh stara? okol 30, ne?
ko bi vsaj omenjala kako privlačnost do koga.
koliko si sploh stara? okol 30, ne?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
fak sam res... zato k ma dober avto, pa zato ker navzven deluje bogat.
ta drugi pa ma staro kripo, čeprav ma v sebi več potenciala.
baba zabita pleharska.
ta drugi pa ma staro kripo, čeprav ma v sebi več potenciala.
baba zabita pleharska.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
Ne delam seznama + in -, ampak če hočem zadevo pojasnit sem morala takole napisat. Nisem nič obupana in nič ne iščem, ampak če ti je nekdo všeč ne moreš kar tako mimo. Dokaj podrobno poznam že oba, oba sta mi všeč, a vsak po svoje.
Na forumu se precej piše o tem kako ženske pri 25ih kenslajo vse tipe, pri 30ih pa potem izberejo izbirek. Potem kako je pomembno, da se ujameta v hobijih, v izobrazbi, v zaslužku, kako je pomebna lepota,...
In točno tu vmes sem se znašla jaz. Prvi mi je lepši in bolj privlačen, z drugim pa sva si bliže po izobrazbi, službi, hobijih.
Najlažje to predstavim na prktičnih primerih. Sploh pa ni rečeno, da bom koga izbrala, kajti lahko se odločim biti še nekaj časa sama.
Torej bi izbrale tistega, ki si ga nekoliko bolj želite, vam je nekoliko bolj lep, urejen in privlačen. Ali tistega, ki je bolj prijazen, bližje po izobrazbi, službi, hobijih?
Stara pa sem 26 let.
Na forumu se precej piše o tem kako ženske pri 25ih kenslajo vse tipe, pri 30ih pa potem izberejo izbirek. Potem kako je pomembno, da se ujameta v hobijih, v izobrazbi, v zaslužku, kako je pomebna lepota,...
In točno tu vmes sem se znašla jaz. Prvi mi je lepši in bolj privlačen, z drugim pa sva si bliže po izobrazbi, službi, hobijih.
Najlažje to predstavim na prktičnih primerih. Sploh pa ni rečeno, da bom koga izbrala, kajti lahko se odločim biti še nekaj časa sama.
Torej bi izbrale tistega, ki si ga nekoliko bolj želite, vam je nekoliko bolj lep, urejen in privlačen. Ali tistega, ki je bolj prijazen, bližje po izobrazbi, službi, hobijih?
Stara pa sem 26 let.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Nobenega. Razen če bi bila obupana in bi hotela enga pod nujno imet.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
tmis te nikoli ne zamika imet fanta, ti ni nikoli nihče všeč?
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
tmis te nikoli ne zamika imet fanta, ti ni nikoli nihče všeč?
Za partnerja mi mora bit všeč celoten paket.
Imam občutek, da ti eden izmed teh dveh ni toliko fizično privlačen, zato bi tole privlačnost rada nadomestila z njegovimi drugimi + lastnosti. Tole ne bo šlo skozi. Drugi pa, po drugi strani, ti je po videzu bolj všeč, ni pa s tabo toliko osebnostno kompatibilen. In točno zato pravim: izbrala bi enega izmed teh dveh, če bi pod nujno nekoga hotla imet.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
Sem povedala, da ne delam + in -, ampak sem morala opisat, da zadevo razložim.
No grem dalje: kolegice, ki ju poznajo, vsaka reče ja pa daj poskusi s prvim saj je fajn tip pa dober avto ima pa privatnik je, zgleda dober,...
Znanke iz forumov, ki ju niso videle pa ravno kontra: vzemi drugega, ker ne more zveza lavfat z nekom, ki ti je preveč različen po izobrazbi in hobijih.
Od kje ta razlika? No zato sem morala zadevo prikazat na prvi pogled in zaodrje. Da ni vse tako čisto kot se sveti.
Silim se prav z nobenim ne, najrajši bi bila še nekaj časa samka in z njima samo prijateljica, ampak se bojim, da bi mi bilo lahko to nekoč žal, saj če si želita punco, bosta dobila drugo, če jaz ne bom hotla veze.
tmis se strinjam za zadnjim postom. Ampak še nisem srečala fanta pri katerem bi mi bil všeč celoten paket. Princev na belem konju ni.
Ja nekoliko bolj privlačen mi je prvi - vizualno, značajsko pa bolj drugi. In glede na to, da berem vse več tem kako se dva, ki sta si različna na dolgi rok ne ujemata, se resno vprašam kako dolgo bi to lavfalo in še glede na to, da je lepota minljiva.
No grem dalje: kolegice, ki ju poznajo, vsaka reče ja pa daj poskusi s prvim saj je fajn tip pa dober avto ima pa privatnik je, zgleda dober,...
Znanke iz forumov, ki ju niso videle pa ravno kontra: vzemi drugega, ker ne more zveza lavfat z nekom, ki ti je preveč različen po izobrazbi in hobijih.
Od kje ta razlika? No zato sem morala zadevo prikazat na prvi pogled in zaodrje. Da ni vse tako čisto kot se sveti.
Silim se prav z nobenim ne, najrajši bi bila še nekaj časa samka in z njima samo prijateljica, ampak se bojim, da bi mi bilo lahko to nekoč žal, saj če si želita punco, bosta dobila drugo, če jaz ne bom hotla veze.
tmis se strinjam za zadnjim postom. Ampak še nisem srečala fanta pri katerem bi mi bil všeč celoten paket. Princev na belem konju ni.
Ja nekoliko bolj privlačen mi je prvi - vizualno, značajsko pa bolj drugi. In glede na to, da berem vse več tem kako se dva, ki sta si različna na dolgi rok ne ujemata, se resno vprašam kako dolgo bi to lavfalo in še glede na to, da je lepota minljiva.
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
Jaz bi tudi ostala samska sam verjetno se niti ne bi dobivala z obema. Oz nobenim, ker pac zgleda da se ne stekate neki ful fajn. Ce bi mi pistolo na glavo postavli in rekli izberi bi pa drugega, ker ne maram fake rich people to je pa edino kar lahko s temi podatki ki si jih dala ocenjujem.
Thanks to denial, I'm immortal!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]