Kaj pri vas pretehta? Karakter ali lepota?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 03. Jan. 2011 22:44

meni je tudi pomembna samozavest, pa da me privlači, ne rabi bit zdej top model, sploh ne, ampak mora pa biti meni simpatičen.
Ker se karakterja tiče mi je ta zelo pomemben. Če ni kombinacija videz+karatker, potem ni to "to" pač pa nekaj manjka.
Pa še nekaj, kar je meni lepo, ni nujno da bo vsem drugim puncam, tko da je dober videz res nekaj subjektivnega.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jan. 2011 23:27

Nesanica napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:Tud Sneguljčica ni izbrala palčkov, je počakala na princa :)

:respekt:

šele zdej vidla ampak legendarna izjava... :D :D
Mhm, ker se resnično življenje odvija v pravljicah, a..

(erm, možno pa, lihkar ugotovila, da sem mal narobe razumela tole objavo; ..ker pač ima avtorica teme tak nick?)
beliangel1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beliangel1 » 04. Jan. 2011 21:55

meni se zdi, da se mora vse prepletat. definitivno nebi bla z nekom ki mi nebi bil niti malo privlačen...prav tako nebi bla z lepotcem brez vsakega karakterja.

mislim da je vsak poseben ..tudi če ni najlepši in ma samozavest..mu to daje neki šarm in čar.

meni na mojem fantu najbolj privlači, komunikativnost, njegova posebnost, samozavest, pa kljub temu da ni največji lepotec.

bi pa prej kot lepoto zbrala karakter, čeprav se mi zdi da je bilo včlasih obratno..in sem na prvo mesto dajala videz...pol pa vse ostalO:)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 04. Jan. 2011 23:38

če bi imela na izbiro lepotca, ki mi gre na jetra in ok simpatičnega v redu tipa, mislim, da vem za katerega bi se odločila :P :) drugega seveda.
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 05. Jan. 2011 0:09

Nesanica napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:Tud Sneguljčica ni izbrala palčkov, je počakala na princa :)

šele zdej vidla ampak legendarna izjava... :D :D

marypa napisal/-a:če bi imela na izbiro lepotca, ki mi gre na jetra in ok simpatičnega v redu tipa, mislim, da vem za katerega bi se odločila :P :) drugega seveda.

^^drugače pa podpis pod zgornjo izjavo...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
barbySSS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbySSS » 05. Jan. 2011 10:49

Sneguljcica, dobila sem obcutek, da je pri tebi bistvenega pomena lepota. Ker v vsakem postu omenjas minljivost lepote,....itd
Ves kolk je okol tipov k so vizuelno privlačni, pa kolk jih je k so karakterno primerni. Ampak dokler ne spoznas takega, ki ima obe lastnosti ne vidim razloga zakaj sploh razmisljat o vezi.
Pa ne govorim o kasnem princu na belem konju, bistvo je da je tebi privlačen in da tebi odgovarja po karakterju.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 05. Jan. 2011 10:55

In potem dobiš copato, ki mu domov privlečeš psa in rečeš: dragi, ali tvoj super karakter in brezmejna lepota, ali nov kosmatinec, ki sem ga nabavila včeraj....Sej ne, da mi tvoje mnenje nič ne pomeni (in mogoče te kdaj skupaj povabim v nabavo psa, upoštevam tvoje želje ipd), samo pač jst nosim hlače in postavljam ultimate...ti pa "igraj kako ja sviram" al pa pot pod noge. :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
barbySSS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbySSS » 05. Jan. 2011 11:32

barbie_girl_85 napisal/-a:In potem dobiš copato, ki mu domov privlečeš psa in rečeš: dragi, ali tvoj super karakter in brezmejna lepota, ali nov kosmatinec, ki sem ga nabavila včeraj....Sej ne, da mi tvoje mnenje nič ne pomeni (in mogoče te kdaj skupaj povabim v nabavo psa, upoštevam tvoje želje ipd), samo pač jst nosim hlače in postavljam ultimate...ti pa "igraj kako ja sviram" al pa pot pod noge. :wink:

Ne vem po čem si razbrala, da ce ti tip ustreza tako vizuelno kot karakterno, to pomeni da imas doma copato. V najinem odnosu sem prej jest copata kot pa on, so pa določene stvari preko katerih ne grem in med njimi je tudi tale kosmatinec, ki ga omenjas.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 05. Jan. 2011 11:38

Ja, ja, sej jst tud drugač nisem tečna, samo danes sem, ker je pač "določen dan" :D :D :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Jan. 2011 19:52

marypa napisal/-a:če bi imela na izbiro lepotca, ki mi gre na jetra in ok simpatičnega v redu tipa, mislim, da vem za katerega bi se odločila :P :) drugega seveda.

Jaz pa nobenega od njiju. Itak me ne morejo s pištolo na čelu prisilit, da grem z nekom v zvezo, bi kar lepo počakala na nekoga, ki se mi zdi fizično privlačen in simpatičen.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 06. Jan. 2011 13:27

Ja, odvisno od osebe. Meni npr. zelo veliko pomeni, da mi je oseba ok in me zaradi tega začne zelo privlačit.

Če je moja povezanost z nekom temeljila predvsem na vizualni privlačnosti in ne na karakterni, se ni izšlo in je tudi mene minilo. Samo pravim, da pri meni videz ni odločilni faktor, nikakor. :)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 12. Jan. 2011 23:42

lepota.
druge pičke mi ne bodo nikoli fouš tipa z dobrim karakterjem.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Jan. 2011 23:49

ti tudi če imaš najlepšega tipa na svetu ob sebi, vsaka bo srečna, da jih mati narava ni napravila notranje tako lepo, kot si ti! :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 12. Jan. 2011 23:55

Sluzastega starca, ki osvaja mladoletne cosmopolitanke, ne bom imela. (PREVERJENA ZGODBA!)

da te ni sram, da si poročen, pa mladoletnice vabiš na zmenke!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Jan. 2011 23:58

Fak ste usekani dns. :D DOST JE BLO! Jochie, delusional! Sledijo ukrepi! :x
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov