Kaj pri vas pretehta? Karakter ali lepota?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Bella* » 28. Avg. 2010 13:45

Ne pa se slepit z dobrim karakterjem tipa kot nečem, kar bi fizično privlačnost nadomestilo in z bedastočami ala "lepota je minljiva".

S to ˝bedastočo˝ sem hotla povedat, da meni osebno več pomeni karakter. Read between the lines.
Dare to be yourself...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Avg. 2010 13:46

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:40, skupaj popravljeno 1 krat.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Avg. 2010 13:46

tmis ti bom odgovorila, ker vidim, da je tvoj komentar iskren, čeprav sem nameravala zaključit s temo. Prvi mi je bolj privlačen, ni mi pa drugi neprivlačen. Drugi mi je manj privlačen predvsem zato, ker je samo 5 cm večji od mene. Do prvega mogoče malo več čutim, ker se mi hoče bolj približat in bolj zna dekletom pihat na dušo, a to je zavajajoče, ker je značajsko manj dober od drugega. Upam, da nisem preveč zakomplicirala.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Avg. 2010 13:53

1sneguljčica napisal/-a:Moje vprašanje je, če bi se znašle v enakem položaju in bi imele na razpolago dva za vas enakovredna fanta katerega bi izbrale (lepšega ali boljšega po karakterju)? Torej kaj pri vas osebno prevlada, če bi vam dali na izbiro samo opisano. Sem podala razliko kako ocenijo punce, ki ju poznajo in kaj izbirajo in kako so ocenili na forumu, ki so nevtralni do kandidatov, če jih lahko tako imenujem.
Tole ti nič ne pomaga, če ti "nevtralni opazovalci" podajajo mnenja, ker: kako se pa ti počutiš ob enem ali drugem fantu? Kako se kateri izmed njiju počuti v tvoji družbi? Kolk ti "dogajata", če smem to frazo uporabit (men všečno opisuje stanje)?
Namreč praviš, da ti situacija ne pusti spati - situacija, kjer si kao razpeta med dvema; mene osebno bi bolj zanimala oz. bi mi bila ljubša situacija, kjer ne bi mogla spat, ker bi nenehno mislila na enega, kjer bi se mi stalno smejalo ob enemu (oz. vsaj bolj smejalo ob enem kot drugem)..get it? "Kemija" :D. Jz bi šla s tem. NE verjamem pa, da ISTO čutiš glede obeh - obstajajo različni odtenki/intenzivnosti..
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Avg. 2010 20:53

Nisem še srečal moškega, ki bi mi zastavil uganko:

Ali naj vzamem grdo z več denarja, ali lepo z manj denarja..

To se nanaša na uvodni post ki ga je uporabnica naknadno izbrisala.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Avg. 2010 20:57

1sneguljčica napisal/-a:Tukaj niste doumeli kaj je bilj cilj teme (z izjemo ene). Zato bom rajši nadaljevala na forumu, kjer so namen prepoznali, ker nima smisla, da razvijam debato na dveh koncih, sploh pa, če ne vodi v pravo smer in nekateri celo tekmujejo z neumnimi predlogi.

Lahko tud kar tam ostaneš :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Avg. 2010 21:03

1sneguljčica napisal/-a:Po nasvetu ene uporabnice (da se spremeni naslov) in na željo druge (da temi še nekaj domam) prvi post kar brišem, naslov pa spreminjam.

Tako, da lahko naprej temo oblikujete po svoje, če to želite. Lahko pa se tudi zapre. Ne bom nič huda. Tukaj niste doumeli kaj je bilj cilj teme (z izjemo ene). Zato bom rajši nadaljevala na forumu, kjer so namen prepoznali, ker nima smisla, da razvijam debato na dveh koncih, sploh pa, če ne vodi v pravo smer in nekateri celo tekmujejo z neumnimi predlogi.
Kera bedna fora.. :?
Ker se debata ni razvijala kot bi si ti želela, kar brišeš vse skp? Jz rečem hvala K*, da različno razmišljamo in smo "vidle" tud druge/drugačne stvari.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Avg. 2010 16:32

1sneguljčica napisal/-a: Skrbi me ednino to, da si oba fejst fanta najdeta drugo zaradi mojega neinteresa.

Ja in? Itak nimaš interesa, magari če se takoj jutri oženita.

Jaz bi in sem izbrala čednega fanta s simpatičnim karakterjem. Druge kombinacije zame sploh niso opcija.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 08. Okt. 2010 23:47

men pa nikol ni blo jasn to, zakaj eni to posplošujejo, ..a ni važn cel paket, komplet vizualnih in karakternih lastnosti. včasih me motijo, sodbe če je lep je neumn in plehek, tist k je malo manj privlačne zunanjosti pa je pametn in dobr...zakaj bi se kdo omejeva na to, pomembna je celovta podoba, ani oz. da si človek postavi takšne kriterije za katere meni da ga bojo osrečili, pri tem pa ve zakaj se je tako odločil.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 09. Okt. 2010 8:18

1sneguljčica napisal/-a: Skrbi me ednino to, da si oba fejst fanta najdeta drugo zaradi mojega neinteresa.

Zakaj pa te skrbi to, ce si pa nezainteresirana????
Skrbet bi te moglo, ce bi mela interes....ampak ga nimas! (vsaj tako pravis....kar ocitno ni cisto res, ane).
Najprej na hitrco razcisti pri sebi, pa ce ugotovis da mas interes za katerega od njuju mu to povej, pa se potem se zna zgodit, da bos prepozna. :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 09. Okt. 2010 9:47

jah jasno da ji ne sede... če sediš na deh stolčkih ponavadi želiš da sta oba stolčka tvoja in jih ne želiš deliti z drugimi pačtudi načeloma raje stojiš.. :D :D velik ego se reče temu...
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 12. Nov. 2010 15:54

pretehta karakter, čeprav tudi na izgledu mora biti nekaj :)
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 03. Jan. 2011 16:37

Oboje v neki meri. Najprej da sploh prideš v kontakt s fantom ti more biti ušeč, pol pa prevlada karakter. Zdej odvisno kaj iščeš. Če je sam za avanturco al pa neki v tej smeri pol lahko tudi izbereš lepotca, če pa si iščeš nekega resnega fanta za se ožent pol pa valda karakter ne. Je pa res, da v usakem primeru ti more bit ušeč, te more privlačit, ker če ne, ta zveza nebo delovala.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 03. Jan. 2011 17:33

pomembna je energija, samozavest, vizualno pa po osebnih merilih...ni nujno, da je lep...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 03. Jan. 2011 22:29

sirova štručka napisal/-a:Tud Sneguljčica ni izbrala palčkov, je počakala na princa :)

:respekt:

šele zdej vidla ampak legendarna izjava... :D :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]