Kaj pri vas pretehta? Karakter ali lepota?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Priznam, da nisem brala cele teme
Izberi tistega, ki ima boljši avto, če ti to že tolk pomeni
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Ne, da ne vem. Sploh zaenkrat še ne mislim izbirat, ker bi bila še rada samska. Skrbi me ednino to, da si oba fejst fanta najdeta drugo zaradi mojega neinteresa.
Vseeno pa me zanima, če bi izbirale, koga bi izbrale? Zanima me samo to, ne gre se samo za trenutni primer, lahko se mi pojavi še 10 drugih. Koga bi izbrale tistega, ki je lepši ali tistega, ki ima boljši karakter?
Vseeno pa me zanima, če bi izbirale, koga bi izbrale? Zanima me samo to, ne gre se samo za trenutni primer, lahko se mi pojavi še 10 drugih. Koga bi izbrale tistega, ki je lepši ali tistega, ki ima boljši karakter?
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
*mala* napisal/-a:Priznam, da nisem brala cele teme
Joj veš, avto mi pa čisto nič ne pomeni. Sploh pa, če je vzet na kredit
Saj zato ti pravim, da se ne it psihologa, če nisi vsega prebrala.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Idiotsko je, da NAS sprašuješ, koga bi MI izbrali, ko MI nimamo nobenih čustvenih nagnjenj do tipov, niti nam ni noben všeč, niti ju ne poznamo in se potem MI moramo odločat na podlagi pleh lastnine in par lastnosti. Kako ti bomo me pomagale?
It was forever..but it didnt last long..
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Mislim, da večina tukaj ne razume, da dejansko lahko imaš hkrati zelo rad dve osebi (dva fanta). To še ne pomeni, da noben ni tapravi oz. da, v kolikor so prisotna čustva do dveh oseb, ta ne morejo biti resnična, samo zato, ker niso namenjena samo eni osebi.
Spraševanje na forumu res ni najboljša ideja. Ampak razumem razklanost ... Jaz bi sicer izbrala drugega fanta, če že, ker mi je veliko pomembneje, da je super oseba, ne da se kaže kot super oseba. Ampak če ni fizične privlačnosti, potem niti zveza ni smiselna, raje prijateljstvo, če sploh.
Spraševanje na forumu res ni najboljša ideja. Ampak razumem razklanost ... Jaz bi sicer izbrala drugega fanta, če že, ker mi je veliko pomembneje, da je super oseba, ne da se kaže kot super oseba. Ampak če ni fizične privlačnosti, potem niti zveza ni smiselna, raje prijateljstvo, če sploh.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
Evelyn ni mišljeno, da izbirate med tema dvema fantoma, ki jih ne poznate. Moje vprašanje je, če bi se znašle v enakem položaju in bi imele na razpolago dva za vas enakovredna fanta katerega bi izbrale (lepšega ali boljšega po karakterju? Torej kaj pri vas osebno prevlada, če bi vam dali na izbiro samo opisano. Sem podala raliko kako ocenijo punce, ki ju poznajo in kaj izbirajo in kako so ocenili na forumu, ki so nevtralni do kandidatov, če jih lahko tako imenujem.
Če se ne razumemo, lahko črtam primere in se pogovarjamo samo o tem koliko nekomu pomeni (karakter, lepota, hobiji, izobrazba). Lahko spremenimo temo v lestvico rangiranja pomembnih in nepomebnih lastnosti pri nasprotnem spolu.
g00fy-qa midve vidim, da sva se razumele, da razumeš poanto dileme.
sOnckic4 to je prazna slama.
Če se ne razumemo, lahko črtam primere in se pogovarjamo samo o tem koliko nekomu pomeni (karakter, lepota, hobiji, izobrazba). Lahko spremenimo temo v lestvico rangiranja pomembnih in nepomebnih lastnosti pri nasprotnem spolu.
g00fy-qa midve vidim, da sva se razumele, da razumeš poanto dileme.
sOnckic4 to je prazna slama.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
1sneguljčica napisal/-a:lepšega ali boljšega po karakterju?
če je predpostavka da obstaja spolna privlačnost do obeh, problem so pa samo različni + in -, potem:
za resno zvezo boljšega po karakterju oz. tistega s katerim se karakterno bolje ujemam.
za hvalisanje pred prijateljicami bi pa lepši bolj zapalil o dobrem karakterju lahko tud lažeš, itak nobena ne bo vedela kaj se dogaja med vama za štirimi stenami. zdaj pa sam odvisno kaj hočeš
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Vredu, črtamo vse, lepota ali karakter: definitivno karakter ne glede na njegov avto, stanovanje ali finančni položaj.
It was forever..but it didnt last long..
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
No tole sem čakala, da ena izjavi to. Se mi zdi, da je dolgoročno bolj pomemben karakter. Če je nekdo lep je mogoče sicer na začetku bolj privlačen, a pri drugem odtehta boljši značaj.
Zdaj sta mi v ravnovesju. Čez 5 let pa se bo tehtnica najbrž v eno smer prevagala.
Zdaj sta mi v ravnovesju. Čez 5 let pa se bo tehtnica najbrž v eno smer prevagala.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
Grem malo razmislit o vrednotah človeštva in najdem kaj dobrega v enem ali drugem, nobenem, obeh ali celo tretjem. No nekaj dobrega ima najbrž vsak.
Hvala za komentarje
Hvala za komentarje
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
No tole sem čakala, da ena izjavi to. Se mi zdi, da je dolgoročno bolj pomemben karakter. Če je nekdo lep je mogoče sicer na začetku bolj privlačen, a pri drugem odtehta boljši značaj.
Če ti je prvi tip kljub temu, da je drugi privlačnejši, še vedno fizično dovolj privlačen, razumem.
Ne pa se slepit z dobrim karakterjem tipa kot nečem, kar bi fizično privlačnost nadomestilo in z bedastočami ala "lepota je minljiva".
1. Zveza s tipom, ki ti ni fizično privlačen do te mere, da ti to predstavlja problem, ne bo delovala. Seks ne bo štimal, posledično se bo zveza krhala na vseh področjih in sčasoma ti bo začel it tako na živce, da ga ne boš več prenašala.
2. Predvidevam, da tip ne bo takoj star 60, da bi morala biti fizična prevlačnost nekaj, kar bo minilo v par mesecih in se ti posledično na njo sploh ne bi imelo smisla ozirat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov