Kaj narediti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Azalea
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 11. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Azalea » 11. Okt. 2014 15:23

Prejšnje leto sem prvič videla svojega mrzlega bratranca. Sicer sem ga imela med prijatelji na FB, vendar mu nisem posvečala nobene posebne pozornosti. Do tega dne. Pogleda nisem mogla umaknit z njega. Veliko sem razmišljala o njemu, vendar sem si vedno dopovedovala, da itak med nama ne more biti nič, saj sva v (daljnem) sorodstvu. Mene sicer to ne bi motilo, tudi moji starši ne bi branili, ne vem pa kako na to gleda on. Po najinem srečanju mi je veliko všečkal na facebooku, ampak mu seveda tudi jaz nisem ostala dolžna. Minilo je nekaj časa, nato pa sva se srečala na veselici. Jaz zatopljena v pogovor, nakar sem se obrnila in se zaletela vanj. Nisem vedela ali ga naj pozdravim, on se je le nasmejal, nato pa sem v tistem šoku samo še skočila do prijateljice. On je prijatelja obrnil proti meni in mu nekaj prišepnil in se še vedno na veliko nasmihal. Celo noč sva se še veliko gledala, jaz pa seveda nisem bila dovolj pogumna, da bi pristopila. Kak mesec po tem, sem na drugi veselici malo preveč popila in mu v takšnem stanju poslala sporočilo na FB. Naslenje jutro sem mu seveda obrazložila, zakaj je do tega prišlo, on pa je odgovoril, da se je že vsakemu to kdaj zgodilo. Ker sem dekle, ki uporablja veliko sarkazma, sem mu napisala, kako to, da mi pijan nikoli ni pisal, odgovoril pa je, da se on na to ne spomni. Tako pa se je pogovor tudi zaključil. Čez mesec dni, me je presenetilo sporočilo - tokrat je bil opit on. Napisal je, da kdo je rekel da se ne spomni na mene, ko je pijan. Pogovor se je lepo razvijal. Med poletjem sva si velikokrat pisala. In prišel je oktober, začel se je faks, prav tako pa sva se začela srečevati na avtobusni postaji. Prišlo je le do pozdravljanja, pristopit nisem upala, saj je bil obdan s prijatelji, on pa tudi velja za bolj sramežljivega fanta. Zdaj sem na taki točki, ko res ne vem kaj naj naredim. Nikakor si ga ne morem izbiti iz glave. Naj ga ogovorim? Ga povabim na kavo? Ali preprosto pozabim nanj, saj je po mnenju večine, zaradi sorodstvenih vezi "prepovedan sadež"?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7198
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Okt. 2014 18:01

Hm.

Dejansko karkoli bi napisal, se ne bi strinjal sam s sabo.

Mislim, da si oba želita biti skupaj, tako da..definitivno se več družita, in se pogovorita glede tega.

jeb* vaju fizična privlačnost.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
milan.miran
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 16. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a milan.miran » 05. Nov. 2014 14:45

Brez zamere, ampak res tvoja družina ne bi imela nič proti takšni zvezi?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Nov. 2014 15:21

Po najinem srečanju mi je veliko všečkal na facebooku, ampak mu seveda tudi jaz nisem ostala dolžna.
Tale stavek me je ful nasmejal. :D
Ampak, tako subjektivno, če bi bila jaz na tvojem mestu bi se definitivno oddaljila od tega in praktično ni opcije, da bi karkoli imela s komerkoli, ki je z mano v sorodu. Pri meni tudi tega nihče ne bi podpiral.
Objektivno; ne vem, daljno sorodstvo ni ravno problem, vajina zveza bi lahko normalno funkcionirala. Lahko..poskusiš..in ga povabiš na kavo.. :/
It was forever..but it didnt last long..
marija.povse
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 32
Na forumu od: 24. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a marija.povse » 05. Nov. 2014 15:58

..Evelyn.. napisal/-a:Ampak, tako subjektivno, če bi bila jaz na tvojem mestu bi se definitivno oddaljila od tega in praktično ni opcije, da bi karkoli imela s komerkoli, ki je z mano v sorodu. Pri meni tudi tega nihče ne bi podpiral. Objektivno; ne vem, daljno sorodstvo ni ravno problem, vajina zveza bi lahko normalno funkcionirala. Lahko..poskusiš..in ga povabiš na kavo.. :/


Subiektivno se popolnoma strinjam, niti na to ne bi pomislila. Drugače pa seveda lahko ga povabiš na kavo, ampak dvomim, da bi to res bilo tako enostavno... Da ne bi imel on, njegova in tvoja družina nič proti.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov