Kaj narediti če se tvoja ˝prijateljica˝ zaljubi v tvojega...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Kolk časa pa njo že poznaš? Oz. kolk časa sta "kolegici"?
Js bi nekak verjela fantu, k je možn da vaju hoče ona sam narazen spravt.
Js bi nekak verjela fantu, k je možn da vaju hoče ona sam narazen spravt.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ja, najbolš da ga doma prvežeš
Pusti človeka, da ma lajf.. če te ima rad, te ne bo prevaral in se nimaš kaj bati.. Sploh pa nobenega človeka ne moreš privezati nase
in ni noben ustvarjen drug za drugega pa take neumnosti.. to je bl redka varianta oz. mora biti človek ''močan'', da se upre dražljajem z okolice 

Pusti človeka, da ma lajf.. če te ima rad, te ne bo prevaral in se nimaš kaj bati.. Sploh pa nobenega človeka ne moreš privezati nase

-
Cenicienta - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
Njo sm spoznala 2 leti nazaj, sam 1 let pa ze nimam stikov z njo. marypa ti si pa zej rahlo zajebala.Js njega nikamor ne privezujem in on ma velik vec svobode kot marisikateri zaseden tip tko da ce pa ti nisi nikol bila v podobni situaciji al pa nisi mela ene resne veze pa zato ni treba pametovat pa napadat drugih.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Vav, ženska ve vse o meni in mojem lajfu
in še besedo zajebala.. uporablja brez zvezdic- zajebana
Enivej, moje mnenje in ostane, pomoje ga ne spremenim – itak da je folk ljubosumen, vendar še vedno ne moreš ti nekomu preprečit, da bi se z nekom dobival, lahko samo bentiš in težiš na forumu.
Torej rajš se zaj* okol, kot pa da mam neke resne s takimi modeli, kot ti npr. Ne morš mu niti povedat in ne razume te (V takem primeru je nekaj narobe ali z nijim ali pa njo).. Pa ne rabim, da mi jezne babe
sploh odgovarjajo na moje poste
tle so itak vsi tipi sveti in nedotaknjeni in zvesti

Enivej, moje mnenje in ostane, pomoje ga ne spremenim – itak da je folk ljubosumen, vendar še vedno ne moreš ti nekomu preprečit, da bi se z nekom dobival, lahko samo bentiš in težiš na forumu.
Torej rajš se zaj* okol, kot pa da mam neke resne s takimi modeli, kot ti npr. Ne morš mu niti povedat in ne razume te (V takem primeru je nekaj narobe ali z nijim ali pa njo).. Pa ne rabim, da mi jezne babe

tle so itak vsi tipi sveti in nedotaknjeni in zvesti
Zadnjič spremenil marypa, dne 11. Sep. 2008 15:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Kako smo nesigurni.PeggySue* napisal/-a:Kolegico si že odslovila,jaz bi še fanta.Če bi mi povedal,da hodi na pjačo s kolegico,ki ga peca,bi najbrž naredila prav tako,če nebi povedal,pa še toliko slabše.
Pa ne me narobe razumet,nisem ljubosumen tip!Če bi šel na pijačo s kolegico,ki je to že leta,ali pa jo pozna še iz časov,ko nisva bila skupaj,nebi imela nič proti.
Punca,ki jo je spoznal v času najine veze,pa nima delat kaj z njim zunaj,saj gre očitno za velik interes medsebojnega spoznavanja pri obeh.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Za moje pojme sta itq oba kriva.
Odgovorila si si sama.
- _tejcha
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
- Kraj: Gorenjska
Bila že enkrat v isti situaciji kot ti...le da sm jz kljub temu da mi je sama priznala da ga serjeta z mojim tipom ostala z njo kolegica, njega pa zasovražila...Če bi takrat razmišljala tko kt dones bi še v tistem trenutku ko bi videla da se nekaj petlja poslala v tri krasne oba...Najhujš je če te prjatlca tko izda,je pa res da je biu tud moj biuši takrat bl tko "od cveta na cvet"....Nevem pogovor se z njim pa boš vidla kašna je situacija... Vso srečo
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Mahagonij napisal/-a:Kako smo nesigurni.PeggySue* napisal/-a:Kolegico si že odslovila,jaz bi še fanta.Če bi mi povedal,da hodi na pjačo s kolegico,ki ga peca,bi najbrž naredila prav tako,če nebi povedal,pa še toliko slabše.
Pa ne me narobe razumet,nisem ljubosumen tip!Če bi šel na pijačo s kolegico,ki je to že leta,ali pa jo pozna še iz časov,ko nisva bila skupaj,nebi imela nič proti.
Punca,ki jo je spoznal v času najine veze,pa nima delat kaj z njim zunaj,saj gre očitno za velik interes medsebojnega spoznavanja pri obeh.
Zakaj že?Ker ne odobrovam,spletk in skrivanja?Men se to,da bi moj hodil na pjačo z nekom,ki me je izdal in,ki sem ga odslovila iz svojega življenja,niti ne zdi tko nedolžna zadeva....
- Black Kitty
Če bi prišlo do tega, bi z mojim tipom razčistila vse, od tega ali ga privlači, ali bi bil z njo, zakaj se hoče dobivat z njo,... Če mu je bolj všeč, naj gre z njo, drugače pa naj jasno začrta črto. Sama mam tud frendico in par frendov, ki vem da je bilo v prvi vrsti to, da bi me dobili in imeli kaj z mano. Samo sem jasno povedala, da lahko smo frendi, da imam tipa in no go karkoli od prijateljstva. In smo zdej dobri frendi, grem sama tud na pjačo z njim/z njo, ampak moj vse o tem ve.
-
lancy - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: ng/lj
ja jst bi ga kar prvi dan pustila, ko bi to zvedla... mislim, sej je tvoj tip, pa se ne more tko obnašat za tvojim hrbtom. ne vem no... mene bi to tut ful motlo. dej se z njim pogovort, pa mu jasno povej kako ti gledaš na to, kaj te moti in kako se počutiš. pa vso srečo 

- xyz15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
Mislim, da v takšni situaciji resnično spoznaš svojega fanta. Tudi sama sem imela dve taki izkušnji. Najprej je moja soseda, ki smo se kar precej skupaj družli začela letat okrog njega. Pa ga je klicala in spraševala kak kaj ljubezen, da jepresenečena nad njegovo izbiro (da je izbral mene), pa če gresta skupaj ven (sama). in to vse v času, ko je ona imela fanta. no pol ga je pustla in spet na telefon pa mojemu razlagat, da je samska pa da bi zdaj kao onadva lahko bla skup... on ji je pač lepo povedal,da ma mene in ga preprosto ne zanima. In pol sledi njen odgovor, da ma ona itak tako gužvo, da ne ve s kerim bi bla. ne morem verjet, da se punca pri 28-ih in s končanim faksom tak nizko spušča. ga še pa od tistega časa, če se kje srečamo samo po priimku kliče in nič več po imenu
mi je pa reakcija mojega takrat dosti pomenla, ker sma bla komaj kaka 2 meseca skupaj. Je mu pa še tud ena njegova znanka težila in pisala zakaj ga nič več ni pa če greta kam pa kak je kaj in to ob 3h ponoči
pa sma ravno bila skupaj v tistem času pa mu iz heca rečem, naj ji napiše, da je super, ker je s svojo drago. no, moj pa ji gre res to napisat
in od tistega časa ne duha ne sluha od tiste ženske.
ena pa znajo bit res vztrajn in nadležne. naj si fraj fante poiščejo!!!
lp

ena pa znajo bit res vztrajn in nadležne. naj si fraj fante poiščejo!!!
lp
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
To pa že ni prijateljica. Saj ve, da je to tvoj fant. Če bi ti ga rada prevzela, te res nima dovolj rada, da bi si zaslužila biti tvoja prijateljica. Vsaj jaz je ne bi mogla več imet rada na tvojem mestu. Fanta pa tudi vprašaj, kaj se gre... Pa naj se odloči za eno. In če boš to ti, naj njej jasno pove, da ne bo nič. 

-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Kdo pa ti j povedal da hodita na pijače? A on ve da ti veš da imata srečanja na pijačah?
Js osebno bi popenla nad njo in njim. Pa zanimal bi me zakaj se dobiva z njo za mojim hrbtom oziroma zakaj se sploh dobiva z njo????
Js osebno bi popenla nad njo in njim. Pa zanimal bi me zakaj se dobiva z njo za mojim hrbtom oziroma zakaj se sploh dobiva z njo????
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov