Kaj narediti če se tvoja ˝prijateljica˝ zaljubi v tvojega...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Meni se zdijo vaši predlogi čisto nelogični. Druga ženska se smuka okrog njenega tipa. Ona iz njegovega onbašanja sklepa, da mu je ta prijateljica vsaj malo všeč. In vaš nasvet je, naj mu zateži, da se ne sme več družit z njo in kaj se pravi, da se tako obnaša.
Torej bo fant izbiral med posesivno tečnobo, ki mu očita vse mogoče, na eni strani, in zabavno prijazno sodelavko na drugi. Dilema pa taka...
Torej bo fant izbiral med posesivno tečnobo, ki mu očita vse mogoče, na eni strani, in zabavno prijazno sodelavko na drugi. Dilema pa taka...
-
Cenicienta - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
Hey hvala za use odgovore. Am to je sicr full dolga zgodba ampak vam jo bom mal skrajsala:). K sm vidla da ji je usec, sm sumnicava ratala pa sm mu precikirala mobi (full grdo vem, ni moja navada drgac, sam se je splacal) in sm najdla njene msge not: da komi caka da ga vid, ce bosta se kej vidla dons, da ga pogresa in seveda na koncu zmer lubcke posilala.Njegovi pa niso bli taki je znou napisat da nima casa, da je z mano zmenen, nej se ona ubada s svojim lajfom pa v nobenmu msgu k sm jih pregledala ji ni lubija poslov (usaj neki:) ). Sej da navte mislle sm se ze 100x pogovorla z njim, pa mi vedno zatrjuje da jo ignorira in da ji ne odpisuje vec pa da mene itq neb nikol menju.Sam uzadno mi je priznal da ga ona v sluzbi se vedno vsake tolk prasa ce bo mel kaj casa za pijacko. Mah glupa zenska je, sam k nevem vec kako nej ji dopovem da nej da mir.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Cenicienta napisal/-a:Sej da navte mislle sm se ze 100x pogovorla z njim, pa mi vedno zatrjuje da jo ignorira in da ji ne odpisuje vec pa da mene itq neb nikol menju.Sam uzadno mi je priznal da ga ona v sluzbi se vedno vsake tolk prasa ce bo mel kaj casa za pijacko. Mah glupa zenska je, sam k nevem vec kako nej ji dopovem da nej da mir.
No, kje je pol problem?
Nej rine v njega, sam če njemu ni do nje in mu ti zaupaš, ni panike!
Vsako tele ma svoje veselje

Pa prosim ne mu po mobiju brskat- js bi popizdla!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Sej mu zaupam kokr se le tipu lohk:).Am sam k nekak nemorm tega pustit pr miru, k konc koncev se je ustulila v isto firmo in mam filing da bo zejle rajs delala kokr na fax hodila.Preprosto me zul to:S
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
A se ti zdi preveč brezčuten odgovor? Poglej, jst sem bila ista kot večina punc na tem forumu. Sitna, trmasta, takoj užaljena,... in rezultat? Tip se me je začel izogibat, mi lagat, prikrivat stvari. Takrat sem bila prpričana, da je on grozna oseba, ker je tako neiskren in nesramen, ker me kensla in je raje s prijatelji.
Ampak zdaj ko gledam nazaj z malo distance, pa vidim, da sem bila res zmaj do njega in da je bil njegov odziv čisto razumljiv. V moji družbi ni niti malo užival, zato se me je izogibal.
Vsak človek si zasluži bit srečen in razlog, da kdorkoli sploh je v zvezi z drugo osebo je ta, da mu je s punco/fantom lepo.
Zdaj mi pa prosim razloži, kako je lahko nekomu lepo s človekom, ki ga zmerja za vsako malenkost, mu vse mogoče zadeve prepoveduje in na splošno življenje samo otežuje.
Mogoče se sliši malo preveč idealistično, ampak je res - veliko dlje se pride z normalnim odnosom kot z agresijo. In velikokrat kar odkimavam za compom, ko berem razne "nasvete" v smislu zmerjanja, ignoriranja in vračanja milo za drago. Vsak človek ima določeno stopnjo tolerance, potem bo pa šel.
V tej situaciji ima punca dve možnosti.
Lahko totalno ponori nad svojim tipom, da je navadna svinja, ker se druži s sodelavko, čeprav njo to moti, da ona točno ve, da jo vara in da naj takoj ta moment prekine vse stike z njo, drugače je med njima konec.
Lahko pa ubere drugačno pot, se ob primernem trenutku stisne k fantu in malo pojamra, da se počuti negotovo, ker za njim leta sodelavka. Da sicer ve, da ima on njo rad, ampak si ne more pomagat, da jo takšne situacije ne bi rahlo vrgle iz tira.
A vidiš razliko? V prvem primeru je tip nazmerjan kot pes, v drugem pa sicer še vedno izraziš nezadovoljstvo, ampak bolj nad situacijo, kot nad njim osebno.
Nič ni narobe s tem, da poveš, kaj te v zvezi moti, samo pravi način je treba ubrat, ne pa besnet.
Ampak zdaj ko gledam nazaj z malo distance, pa vidim, da sem bila res zmaj do njega in da je bil njegov odziv čisto razumljiv. V moji družbi ni niti malo užival, zato se me je izogibal.
Vsak človek si zasluži bit srečen in razlog, da kdorkoli sploh je v zvezi z drugo osebo je ta, da mu je s punco/fantom lepo.
Zdaj mi pa prosim razloži, kako je lahko nekomu lepo s človekom, ki ga zmerja za vsako malenkost, mu vse mogoče zadeve prepoveduje in na splošno življenje samo otežuje.
Mogoče se sliši malo preveč idealistično, ampak je res - veliko dlje se pride z normalnim odnosom kot z agresijo. In velikokrat kar odkimavam za compom, ko berem razne "nasvete" v smislu zmerjanja, ignoriranja in vračanja milo za drago. Vsak človek ima določeno stopnjo tolerance, potem bo pa šel.
V tej situaciji ima punca dve možnosti.
Lahko totalno ponori nad svojim tipom, da je navadna svinja, ker se druži s sodelavko, čeprav njo to moti, da ona točno ve, da jo vara in da naj takoj ta moment prekine vse stike z njo, drugače je med njima konec.
Lahko pa ubere drugačno pot, se ob primernem trenutku stisne k fantu in malo pojamra, da se počuti negotovo, ker za njim leta sodelavka. Da sicer ve, da ima on njo rad, ampak si ne more pomagat, da jo takšne situacije ne bi rahlo vrgle iz tira.
A vidiš razliko? V prvem primeru je tip nazmerjan kot pes, v drugem pa sicer še vedno izraziš nezadovoljstvo, ampak bolj nad situacijo, kot nad njim osebno.
Nič ni narobe s tem, da poveš, kaj te v zvezi moti, samo pravi način je treba ubrat, ne pa besnet.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Tocn tk kot si ze sama povedala...obadva sta kriva..ce tipu ne bi blo mar zanjo, ce bi te imel res rad, potem kaj takega ne bi pocel, niti mu na misel ne bi prislo kaj takega...ce te ima res rad, potem jo bo skenslal..v nasprotnem primeru si pa lahko mislis kaj in kako..
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Ja, vidim razliko in seveda navijam za drugo možnost. Saj nikjer ne piše, da bo kar popizdila. Ampak jo pa razumem, da jo skrbi. Oziroma zdaj po tistem drugem postu se mi zdi, da so skrbi odveč.
AMPAK ti o njej govoriš kot o sodelavki (ki to še ni, če sem prav prebrala), jaz pa vidim v njej NJENO prijateljico (oz. bivšo) in ne vem zakaj bi se morala onedva družit. Ok, če bi se res nenormalno zaštekala, pa da bi mogoče vsi trije skupaj hodili ven ... Tudi mene bi zmotilo, da bi se moj fant kar naenkrat začel družit z mojo "prijateljico", ki je ne prenesem, in še to na skrivaj. Ne rečem, da bi se od prej poznala, kakorkoli ...
AMPAK ti o njej govoriš kot o sodelavki (ki to še ni, če sem prav prebrala), jaz pa vidim v njej NJENO prijateljico (oz. bivšo) in ne vem zakaj bi se morala onedva družit. Ok, če bi se res nenormalno zaštekala, pa da bi mogoče vsi trije skupaj hodili ven ... Tudi mene bi zmotilo, da bi se moj fant kar naenkrat začel družit z mojo "prijateljico", ki je ne prenesem, in še to na skrivaj. Ne rečem, da bi se od prej poznala, kakorkoli ...
-
julia_ se cist strinjam s tabo
. Nisva drgac nikol mela nevem kaksnih problemov in sva tud ze zlooo velik cez dala. Js mu drgac nic ne prepovedujem, kadarkoli gre lahko na pijaco al pa klepet al karkol. Tuki me je zmotl to da ni biu iskren, zakaj je mogu use skrivat??? Pa da se tole povem: njegov odgovor na to zakaj je hodu z njo na pijace je da ga je pac klicala ker nima nobenega drugega (ne prijateljic in ne prijateljev) in se mu je pac smilila.

-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Cenicienta napisal/-a:njegov odgovor na to zakaj je hodu z njo na pijace je da ga je pac klicala ker nima nobenega drugega (ne prijateljic in ne prijateljev) in se mu je pac smilila.
Poznam to in postanem kr jezna, ko nekdo to reče.
Jest ne vem al tipi ne vidjo, kdaj imajo ženske kakšne skrite namene

-
Mah nevem, k sm mu tud ze rekla da se mi ne sanja kako lohka pada na take neumne fore. Sej drgac ma res baje mal frendic, sam je usaj ocitno zakaj
. In taki izgovori mi grejo na zivce, za popizdit.

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Cenicienta napisal/-a:Tuki me je zmotl to da ni biu iskren, zakaj je mogu use skrivat??? Pa da se tole povem: njegov odgovor na to zakaj je hodu z njo na pijace je da ga je pac klicala ker nima nobenega drugega (ne prijateljic in ne prijateljev) in se mu je pac smilila.
Ponadvad tipi začnejo skrivat, ko vidjo, da jim tečnarmo za vsako malenkost in ker oni vedo, da ni nič, se jim zdi lažje prikrit, kot pa povedat, ko pa tak kompliciramo.
Pa sej tud če ma ženska skrite namene, sej ji ne bo nč ratal, če tvoj fant ni za to! Če sta dala že dost skup, pa je blo do sedaj vse kul, mu zaupaj mal! Ne pa preverjat pa nadzorovat, pa paniko zganjat.
Kolk časa sta pa že skup, če smem vprašat?
Aja, jullia_

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Ja seveda, skupaj sva pa mal vec kot 4 leta. Pa sej sm drgac rekla da ga ne nadziram pa nic, sm mu pogledala msge takrt in to je blo to (poznam dost hujse primere). Probelm je tud v tem da se njena in njegova verzija zgodbe razlikujeta. Ona trdi da je tud on njej posilu take znake kot da bosta skup in da je ona mela upanje na to. Poleg tega je rekla da sta se zazvaljila, on pa da ga je ona poljubila predn je sla vn iz avta. Komu verjet zdaj?Mal je tezko pol gledat use skp pa bit mirn
. Tega prej nism omenjala ker mi je blo mal bedn kr takoj se izpovedat pa nevem kaj.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]