Kaj narediti če se tvoja ˝prijateljica˝ zaljubi v tvojega...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cenicienta - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
am no sam tok da javim da sva mi2 mela en doug pogovor in use skp rešla tko k se zagre.Je reku da jo ze neki casa ingnorira, sam pac on se tezi vsake tolk :S.Ampak vazn da sva se zmenla da se zarad takih zensk ne bova kregala, pa od zdej mi bo povedu ce bo se kej hotla.Upam da se bo tega drzu:).Drgac pa punce, pogovor je se zmer najbolsa resitev.Hvala vsem.Njo sm pa itq ze zdavni skenslala in me ne gane kaj se z njo dogaja.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
pomoje bi blo najbolj če bi se pogovorila o tej zadevi s svojim tipom pa boš vidla kaj bo reku...je tud ena možnost d je šu z njo na pijačo sam zato d bi ona nehala morit...nevem..pogovorta se pa se pol odloč kaj bi blo najbolj za vajino zvezo...pa velik sreče in upam d se bo use srečno rešilo...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
PeggySue* napisal/-a:Punca,ki jo je spoznal v času najine veze,pa nima delat kaj z njim zunaj,saj gre očitno za velik interes medsebojnega spoznavanja pri obeh.

A pa ven mu je dovoljeno it po 7 uri zvečer? Pa majico si lahko menja enkrat na dan ali si jo mora na tvojo zahtevo dvakrat?
Ne razumem kako si nekateri predstavljate neko dalj časa trajajočo uspešno zvezo. Verjetno polno nekih prepovedi in očitanj (seveda s strani ženske, bog ne daj, da bi tip njej karkoli prepovedal), ki nastajajo zato ker si ona ne zna interpretirati dejanja v skladu z realnostjo ampak v skladu z nekimi svojimi manjvrednostnimi kompleksi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]