Kaj narediti če se tvoja ˝prijateljica˝ zaljubi v tvojega...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Cenicienta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Cenicienta » 11. Sep. 2008 10:20

Pozdravljene punce, sem nova na tem forumu (ki mi je btw full vsec):). Hm opazila sem da nekatere od vas znate deliti zelo dobre nasvete, zato bi vas se jaz prosila za pomoc.
Moja situacija je taka: imela sem kolegico iz solskih klopi, ki sem jo spoznala s svojim fantom in smo se druzili skup. Nato sem cez nekaj casa opazila da se mala muva okol njega in spusca tiste poglede. Sicer sem jo jaz lepo skenslala ampak je ostala v stiku z mojim. Ugl. stalno mu je pisala in sta se clo dobivala na pijackah use za mojim hrbtom se razume. Sedaj pa je sla clo delat v isto firmo kot on in ga baje se zmer sprasuje ce bo mel kaj cajta za njo. Mislm res nevem vec kaj naj si mislm. Za moje pojme sta itq oba kriva.
Lepo prosim za kaksen dober nasvet

P.S. sorcy ce je ze kje objavlena taka tema, je nism zasledila:)
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 11. Sep. 2008 10:23

ja in zakaj ti ne poklčeš frendice in rečeš, ej sam tolk da te opomnim, to je moj fant, če si mogoče pozabla..

in svojmu fantu, da naj rajš tebe na pijače vabi.

al pa pejt še ti z njegovmu kolegu mal ven.. :D
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 11. Sep. 2008 10:27

Hm..na pijačke sta hodila za tvojim hrbtom. Se pravi, ti tudi fant ni povedal, da je bil z njo na pijači? Jaz takega fanta ne bi hotela.
Vem kako je, če ti prijateljica želi speljat fanta...imam iskušnje s tem, ko je bil eni moji "prjatlci" všeč vsak, ki je bil men všeč...in zgledalo je, da je bil njen cilj samo to, da ga nimam jest. Ker ko ga je dobila ona, se tako ni obneslo.

Jest kaj takega še enkrat ne bi prenašala....to zame ni prijateljica in če tvoj fant hodi z njo na pijačo za tvojim hrbtom, potem ne vem zakaj tako vztrajaš z njim.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 11. Sep. 2008 10:38

oba sta ista... jaz bi ga na tvojem mestu poslala nekam...
Uporabniški avatar
*°mermaid°*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *°mermaid°* » 11. Sep. 2008 10:54

Uff res zoprna situacija. Tud men ni čist jasno zakaj še gledaš tega fanta. Ok tud od kolegice je zelo, zelo, zelo grdo :evil: in jst bi ji sigurno vse povedala ter posledično seveda prekinla vse odnose z njo. Take kolegice pa res ne rabiš.
Kar se pa fanta tiče....To, da se je dobival z njo za tvojim hrbtom je zelo grdo in jst bi se vprašala zakaj je to delal. Mogoče mu je pa všeč? Si ga kaj vprašala? Ali je to počel zato, ker je vedu da boš znorela, če boš ugotovila, da sta šla na pijačo? Kakorkoli lahko bi bil tok uvideven do tebe in bi prekinu stike z njo, sploh če je blo očitno, da ga osvaja. No itak njemu to blazno paše (pač da ga ena osvaja), ampak vseeno.
Ne vem....povej mu kako pa kaj...in NE PUSTIT, da bi te ponižval. Fant bi mogu držat s tabo in bit tvoj zaupnik, ne pa nek hinavec....v tem primeru namreč ni čist nč bolši od tvoje kolegice oziroma po moje je še slabši.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 11. Sep. 2008 11:37

Tipo bi moral potegniti črto, ampak je očitno noče. Skrivne pijačke in ostajati v stiku s punco, ki očitno hoče biti z njim ... preveč sumljivo.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 11. Sep. 2008 11:40

Hmm a pa to sta res počela za tvojim hrbtom da ti nisi vedla? Grdo, grdo. :?

Kaj bi jst nardila? Kot prvo bla bi jezna kot nevemkaj, obema bi lepo povedala svoje..da tkole se pač ne bomo šli. In sploh ne vem na koga bi bla bolj jezna, najbrž kr na oba.

Ne zastopm nje in ne njega....ne morš se namalat na prijateljičinga fanta in pol sama (!) z njim hodt na pjače.Isto pa tipson ne bi smel (oz. pač je nesramno od njega) hodt na pjačke z njo.

Zdj ne vem lahko da kej mata, lahko sta se pa res sam tok dobr zaštekala..Jst v vsakem primeru ne bi sam stala pa čakala ampak bi ukrepat začela.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 11. Sep. 2008 11:43

To je definitivno preveč sumljivo. Zanj bi rekla, da še sam ne ve, kaj oz. koga si pravzaprav želi. A si mu kaj omenila? Kako si pa izvedela za njiju? Razen tisto, da si jo opazovala, kako se okoli njega suče.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 11. Sep. 2008 11:46

Nimam nč proti, če bi moj hodu z drugo na pijačo, sam ne rab tega skrivat. To se mi zdi zelo sumljivo.
Kako pa veš, da hodta samo na pijače skup in nč druzga. Če ti pijače prikriva, kaj vse ti še lahko, sam ti ne veš.

Povpraš ga mal.

Kak mene nervirajo punce, ki pecajo tipe ki imajo fante.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 11. Sep. 2008 11:51

*mala* napisal/-a: Če ti pijače prikriva, kaj vse ti še lahko, sam ti ne veš.

Na to sem tudi jaz pomislila.
Pogovorita se in pove naj kaj hoče, ker če misli to nadaljevati..ne vem..jaz ga ne bi kar tako gledala.
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 11. Sep. 2008 11:53

trepalnica napisal/-a:oba sta ista... jaz bi ga na tvojem mestu poslala nekam...

hvala enako! :evil:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 11. Sep. 2008 11:53

Mam js podoben primer drgač. Ena nori za mojim. In čist očitno. In sta kolega, sam ko gresta na pijačo- čist prijateljsko mi moj pove za to, in ni panike. Mu zaupam in vem da ne bo nič.
In ona ga vsakič vpraša, kako kaj ljubezen in menda prov očitno razočarano zveni, ko ji reče, da gre super.
Bi se pa pojavu problem če bi mi prikrival. Tud js njemu povem, če grem z drugim na prijateljsko pijačo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 11. Sep. 2008 11:57

Hjoj punce, tace proč od zasedenih! :?

Ne razumem niti takšnih fantov. A oni res ne znajo reči ne? Kaj bo še z njimi? :?
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 11. Sep. 2008 11:59

Kolegico si že odslovila,jaz bi še fanta.Če bi mi povedal,da hodi na pjačo s kolegico,ki ga peca,bi najbrž naredila prav tako,če nebi povedal,pa še toliko slabše.
Pa ne me narobe razumet,nisem ljubosumen tip!Če bi šel na pijačo s kolegico,ki je to že leta,ali pa jo pozna še iz časov,ko nisva bila skupaj,nebi imela nič proti.
Punca,ki jo je spoznal v času najine veze,pa nima delat kaj z njim zunaj,saj gre očitno za velik interes medsebojnega spoznavanja pri obeh.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Sep. 2008 12:01

g00fy_qa napisal/-a:Tipo bi moral potegniti črto, ampak je očitno noče. Skrivne pijačke in ostajati v stiku s punco, ki očitno hoče biti z njim ... preveč sumljivo.

se strinjam.men se tud zdi sumljivo vse tole, glede na to da njega očitno prav nič ne moti in da očitno nima nobenega namena ji povedat, da zadeva no-go.
nevem, jst bi ga prašala in spremljala njegov odziv.vsekakor pa bi me tole razjedalo ornk.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]