Kaj naj??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lutkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
pa saj si ne morem kaj da nebi... KAJ te briga njena "lepota" in neumnosti kot je zadnjih 10 besed... "samo da jo vidim na sliki, da vidim da ni lepša od mene pa bom lahko zaživela"- tako mi pride to naprej.
žal se nekaterih stvari ne da kupiti (samozavesti, dobrega srca- kar definitivno potrebuješ). za vse ostalo je tu master card. [/b][/quote]
Poglej, moj prispevek je bil napisan bolj v šali, ker se mi je cela zadeva zdela zabavna. Seveda sem bila malo zajedljiva, ampak mislim, da mi tega ne gre zameriti.
Ta punca je hodila tako ali tako na mojo srednjo šolo. Z mojim sta bila dobra prijatelja včasih, tako da vem, da je pametna, razgledana, zabavna, in skratka punca na mestu. (Vse to mi je povedal že prej, ne odkar oba veva, da hodi z mojim bivšim). Ampak ob vseh teh pridevnikih sem osebi hotela dati še obraz, ker ne vem kako punca izgleda. Ni pa to zdaj taka stvar, da bi se jaz strašno pretegnila. Konec koncev bi lahko v svoji sobi preiskala cdje, našla maturitetni ples in jo tako videla. Pa se mi to ni dalo delat.
Skratka, jaz sem se želela samo pošalit, ker sem domnevala, da bi vsako zanimalo, kako izgleda punca njenega bivšega. Očitno temu ni tako, in to me strašno veseli, ker to pomeni, da imamo v Sloveniji same zdrave posameznice. Očitno sem res preobremenjena z bivšim, konec koncev sem ga itak vedno idealizirala.
In vem, da se me njen izgled ne tiče. Če bi moj prispevek napisala kakšna druga punca, bi tut zavila z očmi, rekla kokoš in ji napisala, da KAJ jo to sploh briga. Ker pa gre zame, sem iskrena, in jebiga, ampak sem bila firbčna, kako izgleda. Nisem vedela, da je to tako neobičajno.
žal se nekaterih stvari ne da kupiti (samozavesti, dobrega srca- kar definitivno potrebuješ). za vse ostalo je tu master card. [/b][/quote]
Poglej, moj prispevek je bil napisan bolj v šali, ker se mi je cela zadeva zdela zabavna. Seveda sem bila malo zajedljiva, ampak mislim, da mi tega ne gre zameriti.
Ta punca je hodila tako ali tako na mojo srednjo šolo. Z mojim sta bila dobra prijatelja včasih, tako da vem, da je pametna, razgledana, zabavna, in skratka punca na mestu. (Vse to mi je povedal že prej, ne odkar oba veva, da hodi z mojim bivšim). Ampak ob vseh teh pridevnikih sem osebi hotela dati še obraz, ker ne vem kako punca izgleda. Ni pa to zdaj taka stvar, da bi se jaz strašno pretegnila. Konec koncev bi lahko v svoji sobi preiskala cdje, našla maturitetni ples in jo tako videla. Pa se mi to ni dalo delat.
Skratka, jaz sem se želela samo pošalit, ker sem domnevala, da bi vsako zanimalo, kako izgleda punca njenega bivšega. Očitno temu ni tako, in to me strašno veseli, ker to pomeni, da imamo v Sloveniji same zdrave posameznice. Očitno sem res preobremenjena z bivšim, konec koncev sem ga itak vedno idealizirala.
In vem, da se me njen izgled ne tiče. Če bi moj prispevek napisala kakšna druga punca, bi tut zavila z očmi, rekla kokoš in ji napisala, da KAJ jo to sploh briga. Ker pa gre zame, sem iskrena, in jebiga, ampak sem bila firbčna, kako izgleda. Nisem vedela, da je to tako neobičajno.
when you wake up it's a new morning,
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
buubbika napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Če veš geslo bančne kartice, lahko greš dvignit denar, v trgovino,... kakšna je pa korist tega, da veš FB geslo?
Kakšna je korist sploh met FB? Da lohk frendi komentirajo tvoje slikce, wiiiiiii... in da rešuješ nekakšne kvize, ko umiraš od dolgčasa in s tem postaneš obseden s FB-jem?
Moj je 1x rek, da bi blo lepo, da mava gesla eden od drugega, ker je pač moje njegovo (in obratno) in ta gesla mam js zarad tujcev, ne pa za zaščito pred fantom, tko da,... Npr. 1x nism mogla na net, ker sm bla v tujini (na mobi itak, da ne) in sm mu rekla, naj pogleda na ta forum, če mam kakšen ZS od te in te osebe, ker pričakujem 1 (zame) ful pomemben ZS, tko da mi je naredil uslugo.
Točno tole se tudi jaz sprašujem!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Midva s sedanjim itak v tej temi nimava kaj iskat, ker sva skupaj šele 1 mesec. Tako da bolj teoretiziram kot pa opisujem dejansko stanje.
Ampak ja, z vstopom v zvezo jaz še vedno ostanem jaz kot posameznik, ne pa zgolj polovica para. Sem njegova punca, hkrati sem pa tudi študentka, hčerka, prijateljica, punca, ki ne zamudi niti ene ure pilatesa v celem letu, zna vse komade Bijelo Dugme na pamet, zbira vžigalnike in obožuje gyros. In niti ne čutim kakšne blazne potrebe, da bi vse to delila in počela skupaj z njim. On ima svoje življenje. Nekje se prepleteva, drugje ne.
Imava skupne prijatelje, imava pa tudi vsak svoje. Stike s svojimi med drugim vzdržujem tudi prek FB, on pa tu nima nič zraven, ker vseh niti pozna ne. Zakaj bi torej imel geslo?
Vsak dan se slišiva po telefonu, msgi šibajo sem in tja, hkrati pa ne vidim nobenega razloga, zakaj bi mu morala kazat sporočila, ki so mi jih poslali drugi. A se to, da se še dva sošolca z menoj jutri peljeta na faks, njega v resnici tiče?
Meni se niti ne zdi tako fajn furat zveze, v kateri bi bilo vse najino, tako da kakšnega klikanja v svoji prihodnosti ne pričakujem.
Ampak ja, z vstopom v zvezo jaz še vedno ostanem jaz kot posameznik, ne pa zgolj polovica para. Sem njegova punca, hkrati sem pa tudi študentka, hčerka, prijateljica, punca, ki ne zamudi niti ene ure pilatesa v celem letu, zna vse komade Bijelo Dugme na pamet, zbira vžigalnike in obožuje gyros. In niti ne čutim kakšne blazne potrebe, da bi vse to delila in počela skupaj z njim. On ima svoje življenje. Nekje se prepleteva, drugje ne.
Imava skupne prijatelje, imava pa tudi vsak svoje. Stike s svojimi med drugim vzdržujem tudi prek FB, on pa tu nima nič zraven, ker vseh niti pozna ne. Zakaj bi torej imel geslo?
Vsak dan se slišiva po telefonu, msgi šibajo sem in tja, hkrati pa ne vidim nobenega razloga, zakaj bi mu morala kazat sporočila, ki so mi jih poslali drugi. A se to, da se še dva sošolca z menoj jutri peljeta na faks, njega v resnici tiče?
Meni se niti ne zdi tako fajn furat zveze, v kateri bi bilo vse najino, tako da kakšnega klikanja v svoji prihodnosti ne pričakujem.
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Sej vse lepo in prav, da si dva zaupata..ampak vse do neke meje..Nevem zakaj bi moj tip mel geslo od FB ali pa js od njegove pošte itd. Če je karkoli takšnega, da se me tiče mi itaq pokaže, da pa človek nima nobene zasebnosti potem pa tud no..
Men je že to mal tak, imeti bančno kartico od partnerja in vedet številko.. Lej če mi slučajn ima namen dat keš, ga lahko on dvigne in mi ga da.. Ne pa da bi mela njegovo kartico in hkrati vedela tudi številko le te.. Meni osebno druge stvari v zvezi, ki temeljijo na zaupanju pomenijo dosti več, kot pa to, da vem vsa njegova gesla in številke... Zveza in odkritost v njej temelji na drugih stvareh.. To je pač moje osebno mnenje glede tega, in kak pač js gledam na to..
Men je že to mal tak, imeti bančno kartico od partnerja in vedet številko.. Lej če mi slučajn ima namen dat keš, ga lahko on dvigne in mi ga da.. Ne pa da bi mela njegovo kartico in hkrati vedela tudi številko le te.. Meni osebno druge stvari v zvezi, ki temeljijo na zaupanju pomenijo dosti več, kot pa to, da vem vsa njegova gesla in številke... Zveza in odkritost v njej temelji na drugih stvareh.. To je pač moje osebno mnenje glede tega, in kak pač js gledam na to..
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
zakaj vedet cifre? od naju ma samo od kreditno, in je zlo prakticno da tut js vem use podatke, da lahko pac kej narocim, kej za oba ali za sebe - glede na to da je js nimam, itak da mi jo on posodi...in ce ga ravno takrat ni doma, bi mu mogla gnjavit ali ga cakat...
bancna - itak da je koristno vedet pin, ce je treba kdaj kaj dvignit ali placat...kaj pa ce zboli in rabi denar. kaj js vem, sigurno je kaka taka situacija men se to zdi normalno sploh pr tistih k skup zivijo.
midva boma (k boma oba zaposlena) mela lepo vsak kartice od obeh, pa bo vse skupno...to se mi zdi normalno v zvezi. da je denar skupen...
tok glede kartic, za gesla pa res mogoce nima nekega posebnega smisla, ampak pac pride kdaj kaka taka situacija, pa ti pove geslo, in si ga pac zapomnis...sej to zdej ne pomeni da si ga vsak dan ponavljamo
bancna - itak da je koristno vedet pin, ce je treba kdaj kaj dvignit ali placat...kaj pa ce zboli in rabi denar. kaj js vem, sigurno je kaka taka situacija men se to zdi normalno sploh pr tistih k skup zivijo.
midva boma (k boma oba zaposlena) mela lepo vsak kartice od obeh, pa bo vse skupno...to se mi zdi normalno v zvezi. da je denar skupen...
tok glede kartic, za gesla pa res mogoce nima nekega posebnega smisla, ampak pac pride kdaj kaka taka situacija, pa ti pove geslo, in si ga pac zapomnis...sej to zdej ne pomeni da si ga vsak dan ponavljamo
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Ok sej midva tud skup zivima..nekaj denarja imava vedno doma..tudi če pride do česa, se lahko tam vzame..kartice pac nosima s seboj vsak svojo.. če bi rabila, bi mu rekla, pa mi da...
tud če npr. zboli mi lahko da kartico pove številko in je to to...pa grem pa dvignem, če je že tk.. menda si bm zapomnila tisto 4 mestno stevilko (drugac si bm pa zapisala... )
drugače pa denar nama je skupen, sej pravim, ampak glede števil teh bančnih kartic, pa nisva nikdar dajala en drugemu.. no morda pa še pride do tega..ampak men to odgovarja... (no sej če mi jo bo enkrat povedu, bm pa mogoč jo potem celo vedla.. al pa se bm mal lepo naredla, pa za vsako: lubi kuk ze mas cifro kartice... )
Drugače pa ja vsak par pač različno gleda na to...
tud če npr. zboli mi lahko da kartico pove številko in je to to...pa grem pa dvignem, če je že tk.. menda si bm zapomnila tisto 4 mestno stevilko (drugac si bm pa zapisala... )
drugače pa denar nama je skupen, sej pravim, ampak glede števil teh bančnih kartic, pa nisva nikdar dajala en drugemu.. no morda pa še pride do tega..ampak men to odgovarja... (no sej če mi jo bo enkrat povedu, bm pa mogoč jo potem celo vedla.. al pa se bm mal lepo naredla, pa za vsako: lubi kuk ze mas cifro kartice... )
Drugače pa ja vsak par pač različno gleda na to...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js bi pa raje imela da nebi vedela njegovih gesel, kod on nima nobene moje, ampak js vem vse njegove. Seveda tega ne izkoriščam (kot marsikatera...)
In pri nama denar ne bo skupen (verjetno 1 račun skupen z enakopravnim deležom denarja od vsakega za skupno gospodinjstvo, otroke).
In pri nama denar ne bo skupen (verjetno 1 račun skupen z enakopravnim deležom denarja od vsakega za skupno gospodinjstvo, otroke).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Jaz sem njemu že povedala številko svoje bančne kartice in on meni njegove. To sva si bolj za foro povedala, ker jaz itak nimam veze z njegovo kartico, on pa ne z mojo
On nima doma interneta, pa ga je enkrat zanimalo, če ima že eno oceno vpisano v elektronski indeks in je potem meni povedal geslo, da sem šla pogledat. Se je pol ful bal, da si bom zapomlna številko in da če se bova kej skregala, da ga bom kr na neke izpite prijavljala No sej to je blo itak tud bolj v šali rečeno, ker itak tega neb nardila, pa tud geslo sm potem čez par minut že pozabila.
On nima doma interneta, pa ga je enkrat zanimalo, če ima že eno oceno vpisano v elektronski indeks in je potem meni povedal geslo, da sem šla pogledat. Se je pol ful bal, da si bom zapomlna številko in da če se bova kej skregala, da ga bom kr na neke izpite prijavljala No sej to je blo itak tud bolj v šali rečeno, ker itak tega neb nardila, pa tud geslo sm potem čez par minut že pozabila.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Jst tud nimam facebook-a,ker mi je to totalno nezanimivo....Kr neki no,nevem,če bi koga rada najdla bom uporabla drugačne načine ne pa kr neki,pa slikce gor dajala pa komentirala pa se dopisovala k v OŠ....Nevem no jst ne vidm smisla v tem...
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
buubbika napisal/-a:Brez zamere sam jaz tvoje poste razumem tako, da ti si ti, tvoje je tvoje, njega se tvoj lajf niti ne tiče tolko, ker je pač to tvoj lajf, nimaš mu kaj za govorit, kaj se teb dogaja, ker to ni njegova stvar, on se tut nima kaj preveč za vtikat v tvojo privatnost, ker ti si pač ti, še vedno punca kot celota in ne polovica (para),... in pol se človk vpraša, a maš fanta sam zarad potreb ipd.? Pa nism kaj slabga misl'la s tem, sam mi vse skup nekako na ogromni distanci.
Je pa res, da ne moreš primerjat 1-mesečne zveze z nekaj letno.
Ah kje pa, glede na to, koliko čvekava, si ogromno poveva. Vsega mogoče res ne, sigurno pa več kot komurkoli drugemu (razen moji mami, kadar jo muči nespečnost, pa klepetava do pol dveh zjutraj ).
Ampak se mi pa zdi drugače, če mu jaz povem, kdo je moj novi prijatelj na FB, kot da bi se on usedel za comp, vpisal moje geslo in po možnosti to izvedel še pred mano.
V tem smislu je moje moje. Ne, da mu to prikrivam in ga držim na distanci od vsega, kar z njim ni neposredno povezano, ampak da so to stvari, ki jih z njim delim jaz, ne pa, da si jih kar sam postreže, ker je pač moj tip.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
lutkica* napisal/-a:Nisem vedela, da je to tako neobičajno.
mene je bolj kot vse drugo, zmotilo to, da si napisala da češ, da ni lepa, oz. kako že? nekaj v smislu da od daleč ni bla videt ravno neka lepotica.
no saj važno, da si ti lepša in lahko v miru spiš.
(in ne. ne zanimajo me punce bivših. če sem šla s kom narazen je to pač zato ker je kreten in kaj me pa briga katero drugo ma. da bi šla pa zdajšnjega fanta s tem gnjavit... ne vem no. ene mate res čudne poglede. in potem se ti čudiš da kaj pa njemu ni jasno? to bi bilo za vprašat tebe v tem primeru. pa te nič ne obsojam, ampak zavedaj se pač da tvoj pogled ni ravno tak, da bi se večina s tem strinjala.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- lutkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
Sem upala, da boš po mojem dobrosrčnem odgovoru ostala tiho.
Jaz sem čist po angleško obzirno povedala, da ni ravno lepotica. To je velik lepš, kot če bi napisala, da je grda. Pa tudi, kaj je pa narobe s tem, da povem, da se mi njegova nova punca zdi neprivlačna? Dejansko so eni ljudje pač lepši, drugi grši. Iz obzirnosti do vseh, ki poznajo njo in njega, tega ne bi nikoli rekla nekomu, ki ju pozna. Na forumu se pa ne bom sprenevedala, ker se mi ni treba. Se mi je zdelo, da s tem tu ne bom nikogar prizadela. Ne vem pa, zakaj si se tako poistovetila z njo. A misliš, da če kdaj za koga pomisliš, da je neprivlačen, pa tega ne rečeš na glas, si pa boljša oseba od mene?
Jaz za svojega bivšega ne morem reči, da je kreten. Še vedno mislim, da bo nekoč eno punco strašno osrečil, ker je super fant. Ženske, ki lahko za svoje bivše pravijo, da so kreteni, so lahko pa razočarane samo same nad sabo – morajo biti namreč totalno neumne, da so izbrale kretena oz. Da ne znajo dobro ocenit ljudi. (Ampak takih punc se ne obsoja, ker so verjetno drugače strašno dobrega srca.)
Jaz pri mojemu fantu nimam zadržkov in sem povsem neposredna. Če bi takrat skrivala presenečenje nam tem, da ima zdaj punco, ki je tako drugačna od njegovih bivših - bi se mi takšno igranje brezbrižnosti zdelo bolj napačno. Zdaj pa lahko zaključiva s tem.
Jaz sem čist po angleško obzirno povedala, da ni ravno lepotica. To je velik lepš, kot če bi napisala, da je grda. Pa tudi, kaj je pa narobe s tem, da povem, da se mi njegova nova punca zdi neprivlačna? Dejansko so eni ljudje pač lepši, drugi grši. Iz obzirnosti do vseh, ki poznajo njo in njega, tega ne bi nikoli rekla nekomu, ki ju pozna. Na forumu se pa ne bom sprenevedala, ker se mi ni treba. Se mi je zdelo, da s tem tu ne bom nikogar prizadela. Ne vem pa, zakaj si se tako poistovetila z njo. A misliš, da če kdaj za koga pomisliš, da je neprivlačen, pa tega ne rečeš na glas, si pa boljša oseba od mene?
Jaz za svojega bivšega ne morem reči, da je kreten. Še vedno mislim, da bo nekoč eno punco strašno osrečil, ker je super fant. Ženske, ki lahko za svoje bivše pravijo, da so kreteni, so lahko pa razočarane samo same nad sabo – morajo biti namreč totalno neumne, da so izbrale kretena oz. Da ne znajo dobro ocenit ljudi. (Ampak takih punc se ne obsoja, ker so verjetno drugače strašno dobrega srca.)
Jaz pri mojemu fantu nimam zadržkov in sem povsem neposredna. Če bi takrat skrivala presenečenje nam tem, da ima zdaj punco, ki je tako drugačna od njegovih bivših - bi se mi takšno igranje brezbrižnosti zdelo bolj napačno. Zdaj pa lahko zaključiva s tem.
when you wake up it's a new morning,
- Fallen_angel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
Prebrala sm sam prvi post avtorice,tko da odgovarjam zgolj na to...
Men se zdi to,da napiše eni punci sporočilo...namerno z namenom da ji pove kok ma hudo postavo in krkol...nezrelo in dokaz,da he's just not that into you.
Zakaj bi sploh čutu potrebo to eni govort.če bi mogu vidt samo tebe ker si negovo dekle? Men je tale tip zlo zlo sumljiv. Js osebno...bi ga pustila Pa ne zgolj zarad narave dejanja,ampak zato ker bi me to preveč žrl kaj vse se še lah dogaja itd...pa zamenjava gesla...ja,je pohitu,da ne boš vidla še kej pa spet 'zatežila'.
Hudo mi je zate,ker vem da se morš grozn počutt. Vse skp teli facebooki in to sranje je en šit,midva s fantom sva se oba dol dala s tega. Pa ne na mojo pobudo. Sam tud njemu ni pasal kaj kdo piše pod moje slike,kolk pisarjo itd...kaj šele d bi js drugmu pisala da je hud...ja hallo no. Ne delej drugim tistga kr nočš d bi drugi počeli tebi. that's it.
Srečno!
Men se zdi to,da napiše eni punci sporočilo...namerno z namenom da ji pove kok ma hudo postavo in krkol...nezrelo in dokaz,da he's just not that into you.
Zakaj bi sploh čutu potrebo to eni govort.če bi mogu vidt samo tebe ker si negovo dekle? Men je tale tip zlo zlo sumljiv. Js osebno...bi ga pustila Pa ne zgolj zarad narave dejanja,ampak zato ker bi me to preveč žrl kaj vse se še lah dogaja itd...pa zamenjava gesla...ja,je pohitu,da ne boš vidla še kej pa spet 'zatežila'.
Hudo mi je zate,ker vem da se morš grozn počutt. Vse skp teli facebooki in to sranje je en šit,midva s fantom sva se oba dol dala s tega. Pa ne na mojo pobudo. Sam tud njemu ni pasal kaj kdo piše pod moje slike,kolk pisarjo itd...kaj šele d bi js drugmu pisala da je hud...ja hallo no. Ne delej drugim tistga kr nočš d bi drugi počeli tebi. that's it.
Srečno!
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Fallen_angel napisal/-a:če bi mogu vidt samo tebe
Haha, wake up! Tipi imajo oči, tako kot jih me imamo. Ni realno pričakovati od tipa, da zdaj ko je v zvezi bo videl pa samo partnerico, mogoče ta prve tri mesce (če!) in to je to
Poleg tega bi pa tudi js spremenila geslo (oz. sem mu prejšni mesec šele dala geslo, da lahko zaštarta moj računalnik, ker svoja gesla nikoli nobenemu ne povem), ker ljubusumen človek ne sme brskat po stvareh, ker si preveč domišlja, razmišlja o stvareh in situacijah, ki se odvijajo samo v njegovi glavi, zelo malokrat v realnosti. Mislim, na kraj pamet mi ne bi padlo, da bi šla brskat (mogoče, ker sem bila pred leti bolestno ljubosumna in sem se velik iz tega naučila)
Četudi je človek v vezi rabi zasebnost. Vsak rabi zasebnost, kaj je tukaj težkega za razumet??
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]