Kaj naj??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
sweety_ka22 napisal/-a:Priznam , tud jst sm pregledla od tipa, sam zto k sm tela vidt če s emu res da 100% zaupt, in ker je blo use ok, mi zdej zaupm.
A nisi ti tista ki živi s fantom izmenično pri svoji mami in pri njegovih starših?
Kdaj ima pa cajt bejbam pisat po facebooku, ko gre srat?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- lutkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
Jst mam tut eno vprašanje.
Ko smo že pri facebooku. Moj bivši ma novo punco. Ona je kolegica od mojega fanta. Jst sm jo vidla samo enkrat, na hitro, ampak me pač zanima kako zgleda... In sem prosila fanta, če mi jo pokaže, ker ma ona privat profil. Tega pa moj noče.. Kaj storiti
Sj mu ne nameravam še enkrat rečt, samo se mi pa za malo zdi.. Saj to vendar ne pomeni, da še gojim čustva do bivšega, ali da sem obsedena z njim. Samo zanima me pač, katera je the one, ki mu je tako všeč, da je na koncu izbral njo.
A sm torej jaz otročja, ker me zanima kakšna je punca od mojega bivšega, ali je moj fant zatežen, ker mi ej noče pokazat
Ko smo že pri facebooku. Moj bivši ma novo punco. Ona je kolegica od mojega fanta. Jst sm jo vidla samo enkrat, na hitro, ampak me pač zanima kako zgleda... In sem prosila fanta, če mi jo pokaže, ker ma ona privat profil. Tega pa moj noče.. Kaj storiti
Sj mu ne nameravam še enkrat rečt, samo se mi pa za malo zdi.. Saj to vendar ne pomeni, da še gojim čustva do bivšega, ali da sem obsedena z njim. Samo zanima me pač, katera je the one, ki mu je tako všeč, da je na koncu izbral njo.
A sm torej jaz otročja, ker me zanima kakšna je punca od mojega bivšega, ali je moj fant zatežen, ker mi ej noče pokazat
when you wake up it's a new morning,
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
ti si hecna, ne on. Če te zanima, kdo je punca, izvej nekako drugače, ne pa, da svojega FANTA prosiš, da ti pokaže punco od bivšega!!
Normalno, da si bo on mislil, da ti še gojiš nekaj do bivšega, če mu greš s takimi forami pod nos
Normalno, da si bo on mislil, da ti še gojiš nekaj do bivšega, če mu greš s takimi forami pod nos
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:41, skupaj popravljeno 1 krat.
- sweety_ka22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2009
keepsake napisal/-a:sweety_ka22 napisal/-a:Priznam , tud jst sm pregledla od tipa, sam zto k sm tela vidt če s emu res da 100% zaupt, in ker je blo use ok, mi zdej zaupm.
A nisi ti tista ki živi s fantom izmenično pri svoji mami in pri njegovih starših?
Kdaj ima pa cajt bejbam pisat po facebooku, ko gre srat?
Čak zdej, a pišem sem o svojim problemih , zato da dobim nazaj pol..čak čak a si ti tista....???
Nisi u sanjih ti ne zaželim tega, zato ni treba neki zaničevat.
Kar se pa tiče te teme, imam pa tud jst lohk svoje razmišljanje, če bi bili usi isti bi blo itak brezveze.
Ma me ne moti če si piše z bejbami, mislim , da ji piše pa da so dobre bi me pa motilo . Je to kaj takega?
- lutkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
da ne smetim samo tuje teme - sweety_ka, jst nevem kaj bi naredila, če bi take maile našla... Jst sem preveč ljubosumna, da bi mu pustila, da bi take pisal tujim puncam (torej ne njegovim ožjim prijateljicam), da bi pa ugotovila še, da to počne v privatnih sporočilih, in da sem jih jaz zgolj po naključju nekaj našla ne bi se dobro končalo.
Drugače pa ni treba bit take svetnice tuki gor. Jaz mislim, da bi večina od vas šla prečekirat novo punco od bivšega, če bi ona imela prost dostop do svojih slik. No vsaj zase vem, da bi jo, ker toliko ženske radovednosti pa že mam v sebi.
S fantom se pogovarjava o vsem. Skupaj sva že več kot eno leto, in mislim da to sploh ne bi bil razlog za ljubosumje ali nelagodja. Poleg tega nisem ugotovila za to punco, ker bi pregledovala profil od bivšega (čeprav grem na facebook dejansko pogledat samo profile od njega, mojega in enega soseda, ker me ne zanima, kaj ostalih 250 ljudi počne ), ampak sva s fantom srečala mojega bivšega in njegovo novo, in ju potem še komentirala, ko sta šla mimo. Vem, da nimam pravice gledat slik od te punce, in da je to posledica mojega firbca in radovednosti - in za to prevzemam odgovornost. Vem, da se vtikam v zadeve, ki se me ne tičejo.
Moj fant se mi zdi pa otročji, ker ve, da ne čutim več nič do bivšega, in da me preprosto zanima izgled njegove nove. Zakaj? Ker na daleč ni izgledala ravno lepotica; pa me je zanimalo, ali je spremenil okus, ali pa sem jo slabo ocenila. Moj fant ve, da sem radovedna, in se glede tega ne sprenevedam. Zrelo bi se mi zdelo od njega, če bi mi rekel, da naj se ne vtikam v tuje stvari in da kršim njeno zasebnost, ker ima zaprt profil z razlogom. Potem bi zazvel tako moralno držo, in bi rekla jst okej. Tako pa se mi zdi, da gre vseeno za neko neosnovano ljubosumje, ker se zanimam zanjo, in se mi to zdi otročje.
Če bi njegova bivša hodila z mojim kolegom, meni ne bi bilo težko mu pokazat njegovih slik in še kaj povedat o tem, kakšen fant je. Ker bi se mi zdelo razumljivo, da ga zanima. V bistvu moj hodi še vedno s svojo bivšo na kosila in pijače (ja, to je še vedno aktualno ), in mi potem pove, s kom trenutno ona hodi in kaj ji v življenju dogaja. Pa sem prilagodila svojo ljubosumno naravo in to vzela v zakup.
Drugače pa ni treba bit take svetnice tuki gor. Jaz mislim, da bi večina od vas šla prečekirat novo punco od bivšega, če bi ona imela prost dostop do svojih slik. No vsaj zase vem, da bi jo, ker toliko ženske radovednosti pa že mam v sebi.
S fantom se pogovarjava o vsem. Skupaj sva že več kot eno leto, in mislim da to sploh ne bi bil razlog za ljubosumje ali nelagodja. Poleg tega nisem ugotovila za to punco, ker bi pregledovala profil od bivšega (čeprav grem na facebook dejansko pogledat samo profile od njega, mojega in enega soseda, ker me ne zanima, kaj ostalih 250 ljudi počne ), ampak sva s fantom srečala mojega bivšega in njegovo novo, in ju potem še komentirala, ko sta šla mimo. Vem, da nimam pravice gledat slik od te punce, in da je to posledica mojega firbca in radovednosti - in za to prevzemam odgovornost. Vem, da se vtikam v zadeve, ki se me ne tičejo.
Moj fant se mi zdi pa otročji, ker ve, da ne čutim več nič do bivšega, in da me preprosto zanima izgled njegove nove. Zakaj? Ker na daleč ni izgledala ravno lepotica; pa me je zanimalo, ali je spremenil okus, ali pa sem jo slabo ocenila. Moj fant ve, da sem radovedna, in se glede tega ne sprenevedam. Zrelo bi se mi zdelo od njega, če bi mi rekel, da naj se ne vtikam v tuje stvari in da kršim njeno zasebnost, ker ima zaprt profil z razlogom. Potem bi zazvel tako moralno držo, in bi rekla jst okej. Tako pa se mi zdi, da gre vseeno za neko neosnovano ljubosumje, ker se zanimam zanjo, in se mi to zdi otročje.
Če bi njegova bivša hodila z mojim kolegom, meni ne bi bilo težko mu pokazat njegovih slik in še kaj povedat o tem, kakšen fant je. Ker bi se mi zdelo razumljivo, da ga zanima. V bistvu moj hodi še vedno s svojo bivšo na kosila in pijače (ja, to je še vedno aktualno ), in mi potem pove, s kom trenutno ona hodi in kaj ji v življenju dogaja. Pa sem prilagodila svojo ljubosumno naravo in to vzela v zakup.
when you wake up it's a new morning,
- sweety_ka22
- Sramežljivka
Tud jst sm frendica sz biušim, s katerim se res zelo dobro razumem, in mi je fanj tko.
Fant ga je spoznal tako , da ni panike.
Mi pa veliko pomeni , da sva še vedno frenda, ker si ugotovil, da pač skupaj ne pašeš.
Hja, pa kaj če te zanima kaka je punca od bivšega?
Mene bi tud zanimal, kakšno je dobu novo.
Ne zto k bi bla ljubosumna al kaj, sam tko..ja, iz radovednosti=))
Tako smo punce, usaj jst.
Ja tud jst se s fantom pomenim use, on mi pove katera je dobra punca , in jst njemu za tipe, med seboj si pač poveva kdo je komu lušn.
A ni boljš tako kot pa da tm neki skriva, in trdi da njemu se itk sam ti dopadeš?
Ja, vsak ma svoj pogled, jst sm tud ljubosumna, moj dragi PA TUD FUUUUUl, in me kdaj moti, ampak pol pomislil, kaj bi jst nrdila, in vem da sva si v tem fuuuuuul podobna.
Tku da ja, če mu rečeš da te moti da piše drugim, neboš zaradi tega izpadla nič bedasto, ker me zanima kako bi on odreagiral če bi ti pisala tipom?!
Fant ga je spoznal tako , da ni panike.
Mi pa veliko pomeni , da sva še vedno frenda, ker si ugotovil, da pač skupaj ne pašeš.
Hja, pa kaj če te zanima kaka je punca od bivšega?
Mene bi tud zanimal, kakšno je dobu novo.
Ne zto k bi bla ljubosumna al kaj, sam tko..ja, iz radovednosti=))
Tako smo punce, usaj jst.
Ja tud jst se s fantom pomenim use, on mi pove katera je dobra punca , in jst njemu za tipe, med seboj si pač poveva kdo je komu lušn.
A ni boljš tako kot pa da tm neki skriva, in trdi da njemu se itk sam ti dopadeš?
Ja, vsak ma svoj pogled, jst sm tud ljubosumna, moj dragi PA TUD FUUUUUl, in me kdaj moti, ampak pol pomislil, kaj bi jst nrdila, in vem da sva si v tem fuuuuuul podobna.
Tku da ja, če mu rečeš da te moti da piše drugim, neboš zaradi tega izpadla nič bedasto, ker me zanima kako bi on odreagiral če bi ti pisala tipom?!
- sweety_ka22
- Sramežljivka
Ma ni uno da bi hitro klicarla okrog, ej s kom hodi uni pa uni pa uni,...to ne...sam če ga vidm al tko, ga prašm a maš koga al tko, ne zradi ljubosumja, sploh ne, ampak tko,...že tko smo ženske bolj opravljive narave.
Nikol nebi tela nobenga bivšga več nazaj, ker noben ni bil ravno bleščeč.
Nikol nebi tela nobenga bivšga več nazaj, ker noben ni bil ravno bleščeč.
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
Thari napisal/-a:Lep pozdrav.
Zelo rada bi slišala vaša mnenja na to, kaj se mi je zgodilo.. Nekaj časa nazaj sem šla na Facebook fantu pogledat sporočila. No, s fantom sva skupaj dobro leto.. Uglavnem.. čisto me je šokiralo, saj sem videla, da je štirim puncam pisal, kako so hude, da imajo zakon postavce (2 sta celo njegovi sosedi). Samo povejte mi, če pretiravam ali se men zdi to preveč? Naj povem, da je fant star 23 let.. Kar je blo še huje.. Ko sem to videla, sem ga poklicala in on se je delal, kot da to ni nič. zelo je bil hladen do mene.. rekel je, da je bila vse skupaj samo zajebancija. Ko sva končala klic, je takoj spremenil geslo.. Užaljena pa sem še toliko bolj, ker.. ko mu omenim, da bi rada malo shujšala (namreč tiste punce so bile use suhe in oh in sploh..), mi pravi, da ne bla bla bla.. ne rečem, da sem debela, mogoče bi lahko zgubila še kakšno kilco ali 2.. naj povem, da sem jih imela 65, zdaj jih imam 58. No.. problem je, da na to ne morem pozabiti.. Ko je tisti dan prišel k meni, se mi je opravičeval in vse je bilo v redu potem.. vendar vedno ko sem sama, premišljujem o tem in se mi vse skupaj gabi. Pred očmi imam tiste stavke, ki jim je pisal. Pa vem, da nisem najlepša na svetu, samo zakaj to dela za mojim hrbtom? Pa kako lahko sploh to piše drugim medtem ko je on v "resni zvezi"? Skrbi me tudi, ker sta 2 njegovi sosedi.. Ne vem, povejte mi, če samo pretiravam ali me lahko kaj skrbi? Da se kaj plete za mojim hrbtom..
Hvala za odgovore.
ne skrbi...toliko moških piše drugim dekletom, čeprav je v resni zvezi... pa kaj... ne sekiraj se, čisto v redu si... če se ti je opravičil, pomojem te noče izgubiti...
Selvedin&Mihaela
- macika_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
hehe babe nekatere kak ste zmešane..
če fant ve tvoje geslo ti pa njegovo ne..to pol nii fer...
itak,da če je vedla geslo je pač šla malo pogledat gor..doživela je neprijetno izkušnjo..zaj pa si je fant spremenil gesloo?? in zakaj? zatoo da bo lahko naprej sladke besedice pisal puncam..stavim, da če bi punce vedele geslo od fantov,bi tu pa tam preverile če vse štima..se motim? nee!
punca ne se sikirat,povej mu kaj te moti in uredita zadevico..če se da...aiaa pa če maš 58 kg si čist okej..bodi malo bolj samozavestna..če boš sebi všeč še boš drugim..pa ne primerjaj se z drugimi...si kar si..če pa mu kaj ni prav pa naj spi*** nekam...a,ne?
če fant ve tvoje geslo ti pa njegovo ne..to pol nii fer...
itak,da če je vedla geslo je pač šla malo pogledat gor..doživela je neprijetno izkušnjo..zaj pa si je fant spremenil gesloo?? in zakaj? zatoo da bo lahko naprej sladke besedice pisal puncam..stavim, da če bi punce vedele geslo od fantov,bi tu pa tam preverile če vse štima..se motim? nee!
punca ne se sikirat,povej mu kaj te moti in uredita zadevico..če se da...aiaa pa če maš 58 kg si čist okej..bodi malo bolj samozavestna..če boš sebi všeč še boš drugim..pa ne primerjaj se z drugimi...si kar si..če pa mu kaj ni prav pa naj spi*** nekam...a,ne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov