Kaj naj??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 06. Sep. 2009 12:04

Moja pretekla izkušnja, sicer že kar nekaj časa nazaj, je bila hujša kot je marsikatera od vaših navad izmenjavanja gesel, da se že vprašam ali gre za bolezen. :? Takrat je bil še popularen majspejs in sem bila gor, vendar sem imela profil naštiman na privat, sprejemala pa samo prijatelje in znance. Potem sem začela dejtati z enim tipom in čez kakšen mesec je vse kazalo na to, da bi se utegnilo razviti kaj resnega med nama, nakar začne tip bolestno spremljati moje virtualne stike s kolegi in znanci, za vsakega me je vprašal, od kod ga poznam in v kakšnih odnosih sva usw. Kar še niti ne bi bilo tako hudo, če si ne shranil na svoj komp vse moje slike, če bi si slučajno kdaj zbrisala account, dodal kar nekaj mojih prijateljev, ki ga drugače niso poznali, stvar pa je ušla izpod nadzora, ko me je začel zasliševati o tem, od kod poznam toliko folka (ciljal je predvsem na moško populacijo). Jih pač veliko poznam, bodisi so moji bivši sošolci, fantje od kolegic, sorodniki, MOJI kolegi, sestrini kolegi, skratka nezaslišano, da bi mu morala polagat račune. :roll: Ne le, da sem ga skenslala iz seznama prijateljev, tudi v real lajfu sem to naredila. Si niti predstavljati nočem, kaj bi bilo, če bi mu dala svoje geslo. Vsi kolegi so mi toplo svetovali, naj se ga rešim, ker je človek očitno bil obseden z mano. Zato se mi zdijo take stvari otročje in creepy, pa četudi je situacija povsem normalna, je geslo pač zasebna stvar in naj to tudi ostane (ne glede na razloge zakaj nekdo zaupa geslo partnerju). Ni potrebe po tem, da vem njegovo geslo, ker je to njegova stvar. :wink:
Uporabniški avatar
Schmetterling
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schmetterling » 06. Sep. 2009 13:31

Hmmm... to so zelo delikatne zadeve... velik je odvisno od tega, kakšen tip osebnosti si, kok maš pošlihtano z ljubosumjem, kolk zaupljiv odnos imaš s partnerjem itd.

Js npr. mam geslo od fantovga FB-ja in gmaila (to se mi zdi nekak samoumevno), samo da bi se pa vpisvala v njegov profil/račun in čekerala maile itd... omg to se mi zdi pa sick in full nezauplivo.

Sej če pol pomislem - zakaj pol mam gesla? Ne vem, to mi je pač logično :D...čeprov jih mam v končni fzi za brezveze :)
Fallen_angel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Fallen_angel » 06. Sep. 2009 13:34

Ajča napisal/-a:
Fallen_angel napisal/-a:če bi mogu vidt samo tebe

Se opravičujem,narobe si dojela kt sm napisala oz sm mogoče js narobe napisala...vidt samo tebe,pač,te cenit,vedt kaj ti neb blo kul,mogoče to tud upoštevat...ej ne vem,js ko mam fanta,mi na misu ne pride to počet z drugimi,in JA,pogledamo itak vsi za kašnim/kašno,ampak pisart pa izražat mnenja glede postave,kok je huda...lej ne vem,men to ne gre skp. to ni več gledanje,to je men že stranska pot na napačno pot...oz nevarno pot za zvezo ...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 06. Sep. 2009 15:17

Wow, kakšni chick fights! :) Neverjetno. :)

Večkrat sem prebral izraženo mnenje, da čemu sploh Facebook. Meni se zdi to super reč. Moraš sicer premagati nekaj začetne sramežljivosti in biti malo ekstravertiran, da se začneš zabavati in s pridom uporabljati; ampak drugače je pa to super zadevica za bit v stiku s prijatelji. Posebej če niso ravno vsi na enem kupu, kjer bi jih lahko vsak dan videl v živo.

Še glede punce, ki je želela videt profil od novega dekleta svojega bivšega: meni se zdi takšna radovednost čisto normalna. Razumem pa tudi, da bi znalo bit sedanjemu fantu neprijetno bit postavljen v takšno situacijo. Ali pa ne. Ni nujno.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov