Kaj naj??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 29. Avg. 2009 17:33

Točno to, kar je lutkica* rekla. Eno je iskrenost, drugo pa kurcanje človeka ... ta tvoja 'odkritost' taniki ne bo nič pomagala, če se ne bi poznali bi še rekla ok, punca je pač direktna, ampak tole je pa sama hinavščina in nesramnost. Ne podpiram sicer, kako ti je tanika odgovorila nazaj, ampak tukaj si ti začela izzivati. Uredi to z njo kako drugače, ne pa prek foruma. Nisi imela enih takih for že z Aloho, v temi o promotorstvu? Daj, raje nehaj vsem govoriti, kako so nesamozavestni in izpostavljati njihove slabe osebne lastnosti, ker iz tega lahko tudi mnogo sklepamo o tebi ... žal, same slabe stvari ...
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Avg. 2009 17:39

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 29. Avg. 2009 17:45

:lol: seveda lahko, ampak ne pričakuj potem, da bodo ljudje do tebe vljudni in prijazni, pa ne čudi se, ko ti bo kdo sikal nazaj. Jao, jao, a bonton so ukinli al kako?
Every rose has its thorn
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 29. Avg. 2009 20:18

ok, ti delusional si zmešana :eek: zmente se po ZSjih ne pa da tle pišeš take stvari k niso za v javnost. nizko si padla :roll:

tanika, ti se pa očitno res premalo ceniš, da si sprejela takega tipa k te ni vredn nazaj. 4 leta si se trudla dobit nazaj zaupanje, v tem času pa bi že 5x lahko začela na novo z boljšim tipom in lepšo zvezo, brez takih in podobnih scen.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 29. Avg. 2009 20:36

delusional če ti nisi ubrisana ej... svašta res :stupid:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Avg. 2009 20:38

tvoj poklic v profilu je 100krat bolj :stupid:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 29. Avg. 2009 20:44

Da se ti navdo joški razpočl od pametovanja no. Si dokazala kdo si in kaj si.
Bl nizkotne pičke od tebe še nism uspela prebrat na temu forumu res ne.
In med moj poklic spadaš tud ti, prva si na listi trenutno, #1.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Avg. 2009 21:04

no dej mi izživciri no! :D na trepalnice se postavi :D
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 29. Avg. 2009 21:10

Vaša želja je moj ukaz...not :) Delam neki ko meni paše, se boš mogla najprej naučit še kej druzga ko 22ur na dan bit na kolenih, tiste 2 uri ki ti ostaneta pa o drugih ljudeh pametovat in se v njihova življenja vtikat tko kot si se prejle, da boš ti meni ukazvala kaj in kdaj bom počela.

Zdej pa le veselo nadaljuj...vse se vrača, vse se plača. Tud teb se bo :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Avg. 2009 21:15

yeah, Killyka, you're the bitch!! you rule!!! :rofl:
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 29. Avg. 2009 23:11

Js bom sam to rekla - da bi js zvedla, da se mi fant vpisuje na facebook (al pa mail, karkoli pač) in brska, bi znorela. Pa čist nč ne skrivam, sam vseen no - ne morš! In mislim da bi redkokter tip dolg prenašal žensko, ki bi neki vohunla za njim in ga kontrolirala, tak da mislim da to ni nč druga kot pljuvanje v lastno skledo - s tem človeka sam odbijaš od sebe. Pa guess what, tud js vem facebook geslo od fanta (enkrat mi je reku če se mu lahk vpišem pa neki pogledam), ampak mi na kraj pameti ne pade, da bi mu šla kej brskat gor.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 31. Avg. 2009 23:48

sweety_ka22 napisal/-a:Priznam , tud jst sm pregledla od tipa, sam zto k sm tela vidt če s emu res da 100% zaupt, in ker je blo use ok, mi zdej zaupm.
Sm pa pregledla iz dobrih razlogov.

:lol: :lol: ...iz dobrih razlogov. :lach: umrla bom od smeha. da ti ne zaupa je dober razlog?

ni prav vdirati v zasebne reči! konec. če tipom ne zaupate je pa to žalostno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 01. Sep. 2009 0:07

lutkica* napisal/-a: Moj fant se mi zdi pa otročji, ker ve, da ne čutim več nič do bivšega, in da me preprosto zanima izgled njegove nove. Zakaj? Ker na daleč ni izgledala ravno lepotica; pa me je zanimalo, ali je spremenil okus, ali pa sem jo slabo ocenila.

pa saj si ne morem kaj da nebi... KAJ te briga njena "lepota" in neumnosti kot je zadnjih 10 besed... "samo da jo vidim na sliki, da vidim da ni lepša od mene pa bom lahko zaživela"- tako mi pride to naprej.
žal se nekaterih stvari ne da kupiti (samozavesti, dobrega srca- kar definitivno potrebuješ). za vse ostalo je tu master card. [/b]
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Sep. 2009 9:40

Če veš geslo bančne kartice, lahko greš dvignit denar, v trgovino,... kakšna je pa korist tega, da veš FB geslo?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 01. Sep. 2009 10:02

To se tudi jaz sprašujem. Plus tega, kaj pa je ovira, da fant ne more sam preverit za minutko svojega FB profila?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]