Kaj naj??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Thari
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Thari » 27. Avg. 2009 14:46

Lep pozdrav.

Zelo rada bi slišala vaša mnenja na to, kaj se mi je zgodilo.. Nekaj časa nazaj sem šla na Facebook fantu pogledat sporočila. No, s fantom sva skupaj dobro leto.. Uglavnem.. čisto me je šokiralo, saj sem videla, da je štirim puncam pisal, kako so hude, da imajo zakon postavce (2 sta celo njegovi sosedi). Samo povejte mi, če pretiravam ali se men zdi to preveč? Naj povem, da je fant star 23 let.. Kar je blo še huje.. Ko sem to videla, sem ga poklicala in on se je delal, kot da to ni nič. :( zelo je bil hladen do mene.. rekel je, da je bila vse skupaj samo zajebancija. Ko sva končala klic, je takoj spremenil geslo.. Užaljena pa sem še toliko bolj, ker.. ko mu omenim, da bi rada malo shujšala (namreč tiste punce so bile use suhe in oh in sploh..), mi pravi, da ne bla bla bla.. ne rečem, da sem debela, mogoče bi lahko zgubila še kakšno kilco ali 2.. naj povem, da sem jih imela 65, zdaj jih imam 58. No.. problem je, da na to ne morem pozabiti.. Ko je tisti dan prišel k meni, se mi je opravičeval in vse je bilo v redu potem.. vendar vedno ko sem sama, premišljujem o tem in se mi vse skupaj gabi. Pred očmi imam tiste stavke, ki jim je pisal. Pa vem, da nisem najlepša na svetu, samo zakaj to dela za mojim hrbtom? Pa kako lahko sploh to piše drugim medtem ko je on v "resni zvezi"? Skrbi me tudi, ker sta 2 njegovi sosedi.. Ne vem, povejte mi, če samo pretiravam ali me lahko kaj skrbi? Da se kaj plete za mojim hrbtom..

Hvala za odgovore. :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 27. Avg. 2009 15:09

58kilc je čist zadost. :wink: Dobra kombinacija besedice "šlank" in besedne zveze "more bit mau za primt"... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Thari
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Thari » 27. Avg. 2009 15:12

A potem mislš, da se me je "naveliču"?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 27. Avg. 2009 15:35

^ ne morem drugega kot :lach: , kakšno sklepanje...

Prvo kot prvo se mi zdi čudno, da misliš, da ne sme pohvaliti nobene druge, če je v vezi s tabo (ali se mu ne sme nobena druga zdeti privlačna? -> wake up, girl!)...

Kot drugo: naj te ne čudi, da je spremenil geslo - kdo je pa tebi dal pravico, da pregleduješ profil pod njegovim uporabniškim imenom?

In še tretjič... očitno imaš probleme s samozavestjo. Moje mnenje je, da bi morala začeti delati na tem in se ne toliko ukvarjati s tem, da fant ''kritično'' pogleda tudi katero drugo dekle. Dokler ostane pri gledanju, seveda. :wink:
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety_ka22 » 27. Avg. 2009 15:37

Nevem če se te je ravno naveliču.
Jaz vem da bi iz tega naredila celo ''galamo'';)
Logično je, da bo pogledal še kako drugo, mu bo še ktera lušna, verjetno ni brezveze stabo, samo to je preveč, usaj za moje pojme.
Naj mu bo dobra, ampak že samo iz spoštovanja do tebe bi se lahko teh komentarjev zadržal. Jaz vzamem te komenatarje kot neko osvajanje.
Lahko , da je res zajebancija, saj mislim da kar 2 sosedi niso tko zellooo dobre.
Sumljivo je ,da je zamenjal geslo, saj če je zajebancija, nima kaj skriti ne?!
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety_ka22 » 27. Avg. 2009 15:40

metuljčica* napisal/-a:^ ne morem drugega kot :lach: , kakšno sklepanje...

Prvo kot prvo se mi zdi čudno, da misliš, da ne sme pohvaliti nobene druge, če je v vezi s tabo (ali se mu ne sme nobena druga zdeti privlačna? -> wake up, girl!)...

Kot drugo: naj te ne čudi, da je spremenil geslo - kdo je pa tebi dal pravico, da pregleduješ profil pod njegovim uporabniškim imenom?

In še tretjič... očitno imaš probleme s samozavestjo. Moje mnenje je, da bi morala začeti delati na tem in se ne toliko ukvarjati s tem, da fant ''kritično'' pogleda tudi katero drugo dekle. Dokler ostane pri gledanju, seveda. :wink:

Ja res ni prav , da je vdrla v profil, sam mislim , da če nima kaj skrit, kaj menjava geslo?
Priznam , tud jst sm pregledla od tipa, sam zto k sm tela vidt če s emu res da 100% zaupt, in ker je blo use ok, mi zdej zaupm.
Sm pa pregledla iz dobrih razlogov.
Ja ni sam gledu ane, če je pisal tem dekletom, nevem no
Thari
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Thari » 27. Avg. 2009 15:41

Am.. on mi je sam povedu geslo, tok o tem.. Nism mu dala pištolo na glavo pa mu rekla, da mi nej pove geslo.. Pa tud rekla sm, da vem, da nism najlepša, sam kokr je ona rekla.. komentarjev bi se loh zadržu ane?

Pa mogoce delam tako dramo tud zato, ker je spremenu geslo..

Sicr sm vs pa uprašala za mnenje, tko da hvala. :)
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety_ka22 » 27. Avg. 2009 15:42

Jst te štekam popounoma.
Normalno je , da se mu zdi tud druga privlačna, tud men se kak tip dopade, pa mi niti na misel ne pride da bi neki flirtala z njim po netu.
Usak ima drugačen pogled.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Avg. 2009 15:44

Kaj bi ti v bistvu sploh rada? A bo dovolj, če se tip izpiše iz facebooka, a bi ti bilo bolj všeč, da se preseli, da ne bo več imel hudih sosed? A tukaj samo iščeš samopotrditev, da mu boš lahko potem do konca življenja po glavi srala zaradi tistih komentarjev?

Skuliraj se, drugače boš kmalu imela razlog za skrb. Pa ne zato, ker imaš 58 kil, ampak zato, ker bo našel eno, ki bo psihično manj težka.
Thari
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Thari » 27. Avg. 2009 15:46

Am.. :? sej mu js nč ne težim ukol tega. js sm čist tih.. sej se mi je upraviču in use. žiučna sm sam mogoče, ker je zamenu geslo. mogoče če bi šla še 1x gor čez neki časa pa ne bi blo nč.. bi blo kul. js mu nč ne serjem po glavi.. nej dela kar hoče. posledice pa sledijo ane..
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 27. Avg. 2009 15:46

Upam, da te strela vdari ob naslednji nevihti, ker si šla brskat po fantovih sporočilih.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Thari
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Thari » 27. Avg. 2009 15:47

hvala. :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Avg. 2009 15:48

Thari napisal/-a: posledice pa sledijo ane..

Kakšne?
Thari
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Thari » 27. Avg. 2009 15:50

Jah to sm mislna v najhujših primerih pač.. :) ne vem, če je to kej resnga. sej pravm, loh da sam pretiravam. loh, da je bla res sam zajebancija..
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 27. Avg. 2009 15:51

Jez mam dve brihtne za tebe, ki bi ti znale prov pridit v prihodnosti (ampak jih itak verjetno ne boš upoštevala...) :twisted:

1. Nevem od kje ideje da fanta zanima da bi ti 'rada malo shujšala'... in potem sledeči 'Ne bejbi men si super', ker ga itak potisneš v kot. Mislim kaj pričakuješ? Da ti bo rekel da si debela prasica in da manj žri. :idea:
Če bi rada shujšala, shujšaj, ne pa teoretizirej o tem da bi bilo to fajn.
Bolj stereotipno lahko izpadeš le še z 'lubi a zgledam debela v teh hlačah' :evil:

2. Ne zlorabljaj passworda če je tip že zadosti zaupljiv da ga ne skriva pred tabo. NE zlorabljal passworda! To bi si moglo 3/4 kokoši napisat na čelo, za popizdit. Dobro da ne znate brati misli, kakšne hude pizdarije bi bile šele potem... :roll:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov