Kaj naj storim?!?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Pontifex Maximus napisal/-a:linkica napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:linkica napisal/-a:no a se hecas al ja?? pogovor se z njo... in ne vem, ce je pametno sekse ze vnaprej nacrtovati... to bi naj bilo spontano!!!
Aja, ne...ne morm jest to spontano...jest morm urnik met.
to ti cist razbije zvezo... da je vse v urnikih.... ne recem kaj drugega, sam ne spolnost... to se ne nacrtuje. vidis, pol ti je pa napisala oz. rekla tisto, kar ti je.
MONOTONOST
Pa ne vem, če je monotono, saj menjavam ritem pri seksu.
Hm..a samo ritem..al tud uro in dneve?

-
Pontifex Maximus - Kofetarica
*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:linkica napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:linkica napisal/-a:no a se hecas al ja?? pogovor se z njo... in ne vem, ce je pametno sekse ze vnaprej nacrtovati... to bi naj bilo spontano!!!
Aja, ne...ne morm jest to spontano...jest morm urnik met.
to ti cist razbije zvezo... da je vse v urnikih.... ne recem kaj drugega, sam ne spolnost... to se ne nacrtuje. vidis, pol ti je pa napisala oz. rekla tisto, kar ti je.
MONOTONOST
Pa ne vem, če je monotono, saj menjavam ritem pri seksu.
Hm..a samo ritem..al tud uro in dneve?
Jah, seksava pač kadar je možno.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
*lilica* napisal/-a:Pa je bolj malokrat možno, če točno vesta, da bosta v petek?
Jah...zadnje čase res bolj malo seksava...Danes bi lahko...sva skorej...pa je rekla, da ne smeva, pa jutr tut ne...ker je en izpit nrdila in je oblubla, da dva dni ne bova seksala...zato veva, da bova v petek.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pontifex Maximus napisal/-a:Punca mi je rekla, da ko bova v petek seksala, da bo brezveze...Kaj naj storim?!?!?!
To sigurno pomeni, da te nima dovolj rada. Morta se pogovorit, o teh stvareh, a veš. Moraš ji povedat, kako se počutiš in da te to ubija.. Najboljš bi blo, da jo kar pustiš.. (sarkastičen odgovor na sarkastično vprašanje

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- Gost
Ne more dva dni seksat, ker je naredila izpit? Ok, razumem, če bi padla in bi bila potrta, ampak, če narediš pa je seks najboljša sprostitev in ubeseditev veselja 

-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
A se ti ne zdi malo čudno, da daja ženska take bedne izgovore? In ti sprašuješ nas, kaj naj narediš, ker sploh te ženske ne poznamo?
Nevem no, dej jo vpraši, če sploh še kej čuti do tebe, če je mogoče zgubila ta čar, ki je bil med vama (dobro no...če je vse tako načrtovano po urniku, bi ga verjetno zgubila vsaka ženska
)?
Ampak res ej...Ne vem no, kako lahko planiraš, kdaj boš sexu...A si pišeš na koledar v stilu "Petek, 20.6.2008, ob 20 uri in 16 min bom sexu z mojo punco. Sex bo trajal natanko 28 minut in 60 sekund, ker grem potem gledat tekmo. Te pa res ne smem zamudit!" ?
Nevem no, dej jo vpraši, če sploh še kej čuti do tebe, če je mogoče zgubila ta čar, ki je bil med vama (dobro no...če je vse tako načrtovano po urniku, bi ga verjetno zgubila vsaka ženska

Ampak res ej...Ne vem no, kako lahko planiraš, kdaj boš sexu...A si pišeš na koledar v stilu "Petek, 20.6.2008, ob 20 uri in 16 min bom sexu z mojo punco. Sex bo trajal natanko 28 minut in 60 sekund, ker grem potem gledat tekmo. Te pa res ne smem zamudit!" ?

-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Ja lahko pa imata tako različne urnike, da se bolj malo vidita, pa se morata vnaprej zmenit.. to ni nič slabega. Se vsaj veseliš petka že vnaprej
Drugače pa upam, da je bil hec tisto o ritmu... moraš še kakšen položaj zamenjat, ne samo hitrost
Aja, pa si prepričan o tem, da je mislila resno? Jaz včasih zanalašč malo jezim svojega, ko mi pravi, da komaj čaka, da bova spet in da mu je to ful všeč počet z mano... In pol mu rečem, da meni to sploh ni všeč, predvsem pa ne z njim... da mi je brezveze itd.
(pa mu je jasno, da ne mislim resno... ampak je potem malo bolj divji naslednjič... in mu vedno uspe izsilit priznanje, da uživam) :knuddel: 

-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Pontifex Maximus napisal/-a:Punca mi je rekla, da ko bova v petek seksala, da bo brezveze...Kaj naj storim?!?!?!
sun sosedov skiro, spakiri tri kekec paštete pa spel se v albanijo... tam te že čaka en trop potrebnih ovc pa zvočnik, s katerga ti bo cel dan nabijala slovenska himna

The secret of success is consistency of purpose.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
kok se men zdi da nas tlele na temu forumu kdaj tok vlečejo za nos...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]