Kaj naj storim s svojim življenjem?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Apr. 2010 14:18

Horus napisal/-a:
Eugene napisal/-a:So, recimo zamenjam in najdem najboljšo službo pod soncem, sem materialno preskrbljen, se ustalim s punco, najdem smisel življenja, imam prekrasne otroke, nato čudovite vnuke, se postaram skupaj z mojo edino ljubeznijo in živiva srečno dokler najina zvezda ne zaide. :wink:

Jazst bi izbral tole.
Verjetno bi nas večina to izbrala oz. nekoč želela, sam kaj ko se včasih pozablja, da se nič ne zgodi samo od sebe in se je treba bolj aktivirat, da se kej sploh doseže..
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Apr. 2010 14:35

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 20. Apr. 2010 14:46

Če veš, da rabiš spremembo, go for it! Ni ti treba takoj pustiti službe, lahko si prej drugo najdeš, sej veš, ni vedno to na en, dva, tri. Če hočeš adrenalinsko vožnjo, lahko kr dans pustiš job. :) Tud jst nočem zgolj povprečnega življenja, je pa dejstvo, da se je danes za "povprečni" lifestyle treba še kako prematrat.

Spice up your life, najbrž bo naslednja služba vsaj za odtenek boljša kot ta pa boš imel več motivacije za kakšne druge stvari. Služba hitro lahko postane rutina - in ja, tudi življenje s punco, pa kasneje z otroki, psom in tremi mačkami. No, rutina malce zaide na stranpot, če se namesto otroka na preprogo pokaka mačka. Oujeeee, kakšen preobrat :)

So pa kakšni nori hobiji in potovanja (skok s padalom, hranjenje tigrov, potovanje s transsibirsko železnico) lahko mega popestritev, da se potem z veseljem vrneš v vsakdanji dolgčas. :) Mega je tud kakšno humanitarno udejstvovanje, ti da feeling, da nekaj prispevaš na svetu.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Apr. 2010 15:57

Tudi vsakodnevno ponočevanje do jutra in adrenalinski podvigi 3x tedensko se hitro spremenijo v rutino. Bistvo je (pomoje) v pravi kombinaciji dolgoročnih ciljev in malih vsakodnevnih užitkov.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 20. Apr. 2010 16:41

jullia_ napisal/-a: Bistvo je (pomoje) v pravi kombinaciji dolgoročnih ciljev in malih vsakodnevnih užitkov.

:zustimm:
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 21. Apr. 2010 19:33

Jst pa mislim, da se vsak od nas znajde kdaj v takšnem položaju, samo eni se mu prepustijo, eni spremenijo pot eni pa način razmišljanja :)
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
lana505
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lana505 » 21. Apr. 2010 20:27

Se strinjam, če bi usi pogledali iz tega pesimističnega pogleda na svoje življenje bi ugotovili da smo v taki ali podobni situaciji kot avtor teme.
Pač spremenit morš zorni kot pogleda, sej ne rečem da je lahko, samo delaj tebi ljube stvari in ko boš vesel bo vse videti lepše :)
Uporabniški avatar
sting
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a sting » 25. Apr. 2010 11:00

Odvisnost od alkohola zamenjaj za odvisnost od sexa in ljubezni...in pogled na svet bo takoj lepši :onceldoc:
Pa službo zamenjaj, če ti mori. Sledi sebi, svojim željam... nihče drug, samo TI si odgovoren za svoje življenje in za svojo srečo. In kr pogumno. Sreča je na strani pogumnih.

Uži(va)j življenje :wink:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 25. Apr. 2010 11:02

sting napisal/-a:Odvisnost od alkohola zamenjaj za odvisnost od sexa in ljubezni...in pogled na svet bo takoj lepši :onceldoc:

Not if youre not getting any.. :D pol bo še huje. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Apr. 2010 14:34

^^dej ne ubijat morale, no. :D
Sam, ja, je treba ostat realen, heh.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov