sanjaanja napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:A misliš, da bo to tebi rekel ali kaj. To se opravlja za hrbtom. Mnenj o takšnih puncah sem tudi jaz že mnogo slišala!
Sama pa vem, da sem zmeraj lahko dobila resnega fanta in se mi takšnih for ni bilo treba it.

Kdo je pa rekel, da jaz nisem mogla dobit resnega tipa??? Zdaj če sem se "lizala" vsak teden z drugim še ne pomeni, da sem to počela ker nisem mogla dobit fanta..
Ja, če imaš pa resnega fanta in se z drugimi poljubljaš, potem sem pa sploh brez bresed.

- tukaj govorimo o preteklosti in sedanjosti, ki sta ločeni. Kar si nekaj let nazaj delal, sploh ni nujno, da tudi sedaj.
orhideja1 napisal/-a:Zame pa je poljubljanje pod npr. vplivom alkohola nepremišljeno dejanje. To pomeni, da tudi, ko imaš resno zvezo, se ti dogaja, da ko se ga napiješ ne veš kaj delaš in isto pride do nezavednega poljubljanja.
Zame to ni opravičilo!!!
Niti ni nujno, da do takih poljubov pride pod vplivom alkohola. Sama sem doživela nekaj fantastičnih poljubov, ko sem bila popolnoma trezna. Sedaj pa povej, če ni en čuten poljub ob morju s človekom, ki ga verjetno ne boš videla nikoli več v življenju, lep?
In če padeš v resno zvezo - "resno" v pravem pomenu besede - ti na misel ne pride, da bi se poljubljal s "kar eno osebo". Če imaš že potrebo po varanju, do tega pride tako pod vplivom alkohola kot tudi v treznem stanju.
V bistvu ti tukaj celo trdiš, da ljudje z "živahno" preteklostjo niso sposobni imeti resne zveze, ker bodo partnerja tako ali tako prevarali, ker so se pač navajeni poljubljati z "mimoidočimi"??