kaj naj si mislim o njem?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
positive vibration napisal/-a:Hmmm, zakaj se bi že morala pretvarjat, da ji je fajn? A lahko iz teh 2 postov, kar jih je tukaj napisala, predvidevamo, kak tip človeka je? Mogoče ji bi čisto pasalo se "pozabavat", samo še tega ni odkrila v sebi, zaradi nekih privzgojenih občutkov krivde
če bi ji čisto pasalo se pozabavat, potem se sploh ne bi spraševala o tem, kaj si on misli o njej in hkrati ne bi izjavljala, da si želi resne veze z njim
mogoče so ti privzgojeni občutki in dovoliti se pozabavati se, bolj tvoje trenutno stanje kakor njeno
positive vibration napisal/-a:Vsaj jaz mislim, da je bolje bit neobremenjen z neko prihodnostjo. Če ženska ni stara 37 let in obsedena z mislijo na otroka, lahko komot uživa v sedanjem trenutku, ne?
a če hoče uživati v sedanjih trenutkih, a to potem pomeni, da ne sme tipa vprašati in si pri tem razjasniti kakšno je njegovo stališče?
kakšna logika pa je to
positive vibration napisal/-a:Saj zato pa pravim, najverjetneje je zdaj samo zatrapana, niti zaljubljena ne, kar ponavadi čez par mesecev, ali pa še prej, mine. Zakaj bi morali iz vsakega bližnjega srečanja delat life story in v vsakem tipu, s katerim se nategnemo, iskat življenjskega sopotnika?
se strinjam, da ni potrebno delati iz vsakega bližnjega srečanja life story, pa vendar, čemu bi bilo narobe vprašati karkoli te o njem zanima ... konec koncev, če ti ni problem sexat z njim, zakaj bi ti bilo nerodno karkoli ga vprašati
purple_rain napisal/-a:Četudi si osebo šele spoznal? Kako lahko takoj veš, da hočeš z osebo v resno zvezo? Fajn je najprej mal "sprobat teren" pa take fore.
sprobat teren ... jaz ga prvo spobam skozi pogovor, kjer zveš, vse kar hočeš zvedeti ... tako npr nekdo, ki se je ravnokar razšel z partnerko z katero je bil npr 8 let v vezi, pri takem ti je jasno, da od takega ne moreš pričakovat resne zveze, je pa ravno tak super za avanturo ... Zato pravim, naj komunicira s tipom, ker vse kaj se njemu dogaja v njegovi glavi bo zvedla od njega ... me tukaj lahko le ugibamo.
purple_rain napisal/-a:a on se pa ne more sčasoma navezat in se odločit/si še bolj želet bit z njo?
vse je možno, ampak prej bi rekla, da so ženske tiste, ki se preko spolnosti bolj navežejo na tipa, še posebaj, če so zagledanje, zaljubljene v njega in pri tem potihem upajo, da se bo pa on tudi v njih zaljubil.
In glede nato, da imamo na forumu tipe, ki so ponavadi pametni kako bi naj ženska čutila, mislila itd, ... bi bilo fajn, če bi zdaj izjasnili lastna mnenja iz osebnih izkušenj, kar se tega vprašanja tiče
- dvomljivka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2010
sanjaanja napisal/-a:Praviš, da je prespal pri tebi? A ti stanuješ sama ali pri starših? Si bila tudi ti kdaj pri njem doma?
ja živim sama.. hja bla sem pri njemu doma, oz. SAMO pred njegovo hišo ampak le iz razloga da sva se tam dobila in potem šla z enim avtom naprej na pjačko.
- dvomljivka
- Sramežljivka
puma napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Hmmm, zakaj se bi že morala pretvarjat, da ji je fajn? A lahko iz teh 2 postov, kar jih je tukaj napisala, predvidevamo, kak tip človeka je? Mogoče ji bi čisto pasalo se "pozabavat", samo še tega ni odkrila v sebi, zaradi nekih privzgojenih občutkov krivde
če bi ji čisto pasalo se pozabavat, potem se sploh ne bi spraševala o tem, kaj si on misli o njej in hkrati ne bi izjavljala, da si želi resne veze z njim
mogoče so ti privzgojeni občutki in dovoliti se pozabavati se, bolj tvoje trenutno stanje kakor njeno
ne rabim se pretvarjat da mi je fajn, ker mi je dejansko res. super se ujameva ko sva skupaj. velik govoriva, vsemogoče teme. o njegovem ljubezenskem lajfu pa žal ne vem veliko. rekel pa je, da full rab da punco preboli, da je zadnjo več en let preboleval. zakaj sta končala ne vem, vem pa da je zdj 2 leti samski. ni ravno full žurer. ne bom rekla da se ga s kolegi nikol ne napije, ampak to, da ne hodi pogosto ven.positive vibration napisal/-a:Saj zato pa pravim, najverjetneje je zdaj samo zatrapana, niti zaljubljena ne, kar ponavadi čez par mesecev, ali pa še prej, mine. Zakaj bi morali iz vsakega bližnjega srečanja delat life story in v vsakem tipu, s katerim se nategnemo, iskat življenjskega sopotnika?
se strinjam, da ni potrebno delati iz vsakega bližnjega srečanja life story, pa vendar, čemu bi bilo narobe vprašati karkoli te o njem zanima ... konec koncev, če ti ni problem sexat z njim, zakaj bi ti bilo nerodno karkoli ga vprašati
pozabla sem oment da se že ene 4 mesece mal lepš gledava... odkar je zvedu da me zanima. ampak to kar pa trenutn mava se pa vleče zdj kak mesec komaj... nikoli nism rekla, da je pa on tisti pravi, to itak sčasoma vidiš kaj in kako in ja se strinjam z vama, zakaj bi morala v vsakmu iskat "svojo drugo polovico?" tip mi je preprosto ušeč, tako vizualno kot karakterno,vendar kar bo bo, moti me samo ta pritisk, ker ne želim, da bi me sam parkrat nategnu pol pa: "sorry bejbi sam trenutn nism prpravljen za resno zvezo" problem pa je, ker še zmer mislem, da je bol da še mal počakam predn začnem pritiskat nanj z preveč osebnimi vprašanji in da ga še mal bolje spoznam kako on razmišlja in kaj se mu dejnsko plete po glavi nasploh!
- dvomljivka
- Sramežljivka
marypa napisal/-a:če je tak "mimogrede" ne upaj preveč... saj bi če bi mu bilo kaj do tebe, bi ti bolj pogosto pisal. Take stvari, če hočeš nekaj več, čimprej skenslaj, ker bi tačas lahko spoznala kakšnega ok fanta.
bolj mi ne deluje kot "mimogrede tip," glede na to, da je večino časa skos doma, če se druži ali gre vn gre ponavad s kolegi in ne išče bejb okrog... to da mi ne piše pogosto mi je tut razjasnu, da je len za sporočila, ampak če mu jaz pošljem prva sms vedno dobim odgovor še raje me pa pokliče, ker se mu ne da pisat.. tipi pač pa tut glede na to da je še vse v zraku, mogoče ne ve kako naj tut on odreagira, tko k mu jst nočem najedat skos mogoče tut on enako mislil.. nevem.. kaj bi dala da bi lahko brala misli
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
@puma
Saj tukaj zdaj se ne gre za to, katera od naju bi imela prav. Gre samo za različne pristope k isti stvari. In noben od njiju ni napačen, tako kot vsak ve, kaj je zanj najboljše in najbolj prav. In si izbere, ali pa ustvari nov način, ki je njemu najbolj pisan na kožo.
Jaz sem se že zabavala, kolikor sem se mislila In ti moram povedat, da sem se imela vedno prav fajn, nikoli nisem mela problemov z moškimi (pa nisem nobena roža), pravtako pa se nikoli nisem spraševala takšnih neumnosti v stilu: kaj si misli o meni, kakšni so njegovi nameni, ali me hoče samo izkoristit...
Ne. Ker ni nikoli noben moški v življenju mene izbral, ampak sem jaz izbirala. In mogoče tudi zato, ker mi je eno od vodil v življenju, da ni pomembno, kaj si drugi mislijo o meni, temveč, kaj si jaz mislim o drugih.
Predvsem pa opažam eno pomembno zadevo, katero večina spregleda...namreč, trend pri neuspelih poskusih deklet je, da se pri njih najprej pojavi zveza, šele nato moški. Kar hočem povedat, je, da si najprej želijo zveze, kar lahko pri mnogih preraste celo v bolno željo po zvezi in skorajda obsesijo s tem. Potem pa samo iščejo moškega, ki bi približno pasal v ta njihov okvir zveze. In večinoma se zadovoljijo s prvim, ki pride mimo in ni ravno generalni polom, se obesijo nanj in ga hočejo po vsej sili spravit v ta svoj miselni konstrukt resne zveze.
Jaz nikoli nisem tako delala. Pri meni se je vedno pojavil najprej moški, šele nato zveza. Če je bila torej medsebojna simpatija tako zelo močna, da sva se redno dobivala in je najino druženje začelo pridobivati vse značilnosti t.i. resne zveze, se je to enostavno sčasoma oblikovalo iz nekega odnosa. Nikoli nisem nikogar spraševala o njegovih namenih in noben ded me ni vprašal, če boma hodla (razen pri 14 letih).
Saj tukaj zdaj se ne gre za to, katera od naju bi imela prav. Gre samo za različne pristope k isti stvari. In noben od njiju ni napačen, tako kot vsak ve, kaj je zanj najboljše in najbolj prav. In si izbere, ali pa ustvari nov način, ki je njemu najbolj pisan na kožo.
Jaz sem se že zabavala, kolikor sem se mislila In ti moram povedat, da sem se imela vedno prav fajn, nikoli nisem mela problemov z moškimi (pa nisem nobena roža), pravtako pa se nikoli nisem spraševala takšnih neumnosti v stilu: kaj si misli o meni, kakšni so njegovi nameni, ali me hoče samo izkoristit...
Ne. Ker ni nikoli noben moški v življenju mene izbral, ampak sem jaz izbirala. In mogoče tudi zato, ker mi je eno od vodil v življenju, da ni pomembno, kaj si drugi mislijo o meni, temveč, kaj si jaz mislim o drugih.
Predvsem pa opažam eno pomembno zadevo, katero večina spregleda...namreč, trend pri neuspelih poskusih deklet je, da se pri njih najprej pojavi zveza, šele nato moški. Kar hočem povedat, je, da si najprej želijo zveze, kar lahko pri mnogih preraste celo v bolno željo po zvezi in skorajda obsesijo s tem. Potem pa samo iščejo moškega, ki bi približno pasal v ta njihov okvir zveze. In večinoma se zadovoljijo s prvim, ki pride mimo in ni ravno generalni polom, se obesijo nanj in ga hočejo po vsej sili spravit v ta svoj miselni konstrukt resne zveze.
Jaz nikoli nisem tako delala. Pri meni se je vedno pojavil najprej moški, šele nato zveza. Če je bila torej medsebojna simpatija tako zelo močna, da sva se redno dobivala in je najino druženje začelo pridobivati vse značilnosti t.i. resne zveze, se je to enostavno sčasoma oblikovalo iz nekega odnosa. Nikoli nisem nikogar spraševala o njegovih namenih in noben ded me ni vprašal, če boma hodla (razen pri 14 letih).
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
@ + vibration
mislim, da se logično podrazumeva, da se ne gre zato, katera ima prav, ampak za izražanje lastnega mnenja in seveda osebne izkušnje.
Pač vsaka izhaja iz sebe in svojega doživetja, spoznanja.... in tu pač ne more bit prav ali narobe
moja izkušnja je šla iz smeri, v katerem 'stanju' sem oz ali hočem biti v vezi, ali le imeti bežno avanturo ... in če sem bila v 'stanju' le za avanturo in sem pri tem spoznala nekoga, z katerim sem se fajn ujela ampak on si je želel resno zvezo, sem raje zadevo prekinila, ker mi do resne zveze enostavno ni bilo ... ne glede kak (dober) tip je bil.
Se pa strinjam s tabo, glede pritiska ki ga punce doživljajo, ko se identificirajo z zvezami in pri tem se zadovoljijo s privim, ki pride mimo ter se prilepijo nanj.
Še ena zadeva mi je pri tem zanimiva... namreč komunikacija. Avtorica tega posta je ravno napisala, da se z njim lahko pogovarja vse, le o čustvih ne. Hmm.
Verjetno je potrebno prvo sebe spoznat in se sam s seboj fajn imet... vse ostalo je le preliv na torti
mislim, da se logično podrazumeva, da se ne gre zato, katera ima prav, ampak za izražanje lastnega mnenja in seveda osebne izkušnje.
Pač vsaka izhaja iz sebe in svojega doživetja, spoznanja.... in tu pač ne more bit prav ali narobe
moja izkušnja je šla iz smeri, v katerem 'stanju' sem oz ali hočem biti v vezi, ali le imeti bežno avanturo ... in če sem bila v 'stanju' le za avanturo in sem pri tem spoznala nekoga, z katerim sem se fajn ujela ampak on si je želel resno zvezo, sem raje zadevo prekinila, ker mi do resne zveze enostavno ni bilo ... ne glede kak (dober) tip je bil.
Se pa strinjam s tabo, glede pritiska ki ga punce doživljajo, ko se identificirajo z zvezami in pri tem se zadovoljijo s privim, ki pride mimo ter se prilepijo nanj.
Še ena zadeva mi je pri tem zanimiva... namreč komunikacija. Avtorica tega posta je ravno napisala, da se z njim lahko pogovarja vse, le o čustvih ne. Hmm.
Verjetno je potrebno prvo sebe spoznat in se sam s seboj fajn imet... vse ostalo je le preliv na torti
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Avtorici teme svetujem, da uziva v trenutni situaciji s tem fantom, se ima lepo in ne razmislja toliko o tem kaj bo in kaj bi moralo biti.
Pri meni se je tak, podoben zacetek s fantom, prelevil v krasno ljubezensko zvezo
Zato, nikoli ne ves kaj bo....daj priloznost, pa bos videla kaj se bo dogajalo. Ce ne reskiras, ne profitiras. Zato uzivaj toliko casa kot traja in fanta ne sili naj ti odgovori na vprasanja, ki bi ga lahko samo ustrasila in bi pobegnil od tebe.
Pri meni se je tak, podoben zacetek s fantom, prelevil v krasno ljubezensko zvezo
Zato, nikoli ne ves kaj bo....daj priloznost, pa bos videla kaj se bo dogajalo. Ce ne reskiras, ne profitiras. Zato uzivaj toliko casa kot traja in fanta ne sili naj ti odgovori na vprasanja, ki bi ga lahko samo ustrasila in bi pobegnil od tebe.
- dvomljivka
- Sramežljivka
v-e-s-n-a napisal/-a:Avtorici teme svetujem, da uziva v trenutni situaciji s tem fantom, se ima lepo in ne razmislja toliko o tem kaj bo in kaj bi moralo biti.
res je, sem sama enakega mišljenja dala bom času čas in bomo videli kaj se bo izcimilo iz tega bom poročala kako se bo to razpletalo.. heh
- dvomljivka
- Sramežljivka
spet morm mal pojamrat... vem kaj je prav, vem, da je najbolje da pustim času čas... ampak čustveno sm kr mal podrta... rada bi ga pregnala iz misli, da nebi skos nanj mislila - ja saj vem... zamoti se z kakim delom!! - ne gre!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
tole verjemi ne bo več kot f**.
tipu si dala prehitro, nista se spoznavala nič, če ne bi vedela, kaj on išče. sploh pa tipom se gabijo ženske, ki grejo sexat z njimi pijane.
tipu si dala prehitro, nista se spoznavala nič, če ne bi vedela, kaj on išče. sploh pa tipom se gabijo ženske, ki grejo sexat z njimi pijane.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Dvomim da je tole tebi dejansko všeč oziroma da uživaš ob tej avanturi. Dejstvo je da si ti želiš njega, vendar v čisto drugi situaciji, kontekstu itd. Iz jebača ki seksa s tabo ko je pijan si ti domišljaš fanta z dobrim karakterjem, primernega za resno zvezo. Uživala bi lahko le v primeru če bi si želela avanture. Torej dajaš mu svoje telo, psihično stradaš ker si želiš več ampak hkrati bi rada malo počakala ker ga nočeš prestrašit.
Ne vidim nič slabega v tem da stvari razjasniš in če se hočeš o tem pogovorit še ne pomeni da bo delovalo vsiljivo.
Ne vidim nič slabega v tem da stvari razjasniš in če se hočeš o tem pogovorit še ne pomeni da bo delovalo vsiljivo.
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Džeki napisal/-a:Ima delusional kar prav.
Pijani seks...ni nič kaj obetajočega.Sploh v začetku spoznavanja.Po moje te ima zdaj za eno, ki pijana rada da, žal.
sploh pa so mi bedne izjave v stilu: "sva se napila in se je zgodilo, kar se pač je. 2krat. zdaj ne vem ali je on za resno zvezo."
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- dvomljivka
- Sramežljivka
claire napisal/-a:Džeki napisal/-a:Ima delusional kar prav.
Pijani seks...ni nič kaj obetajočega.Sploh v začetku spoznavanja.Po moje te ima zdaj za eno, ki pijana rada da, žal.
sploh pa so mi bedne izjave v stilu: "sva se napila in se je zgodilo, kar se pač je. 2krat. zdaj ne vem ali je on za resno zvezo."
mal narobe ste me razumele... samo prvič se je zgodil da se ga napila... potem sva bla pa skos oba trezna... tut večkrat greva sam v kino ali na pjačo pa nič nimava...
- dvomljivka
- Sramežljivka
claire napisal/-a:Džeki napisal/-a:Ima delusional kar prav.
mal narobe ste me razumele... samo prvič se je zgodil da se ga napila... potem sva bla pa skos oba trezna... tut večkrat greva sam v kino ali na pjačo pa nič nimava...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov