Kaj naj naredim?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
- jessyika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2012
Prejšnjič sem z enin fantom pač malo zabluzila in mi je všeč, nato sva se še dobila tudi na pijači, sva se lepo sproščeno pogovarjala, čeprav do poljuba ni prišlo in sem imela občutek kot da me želi poljubit. nevem kaj naj naredim, dopisujeva si skor vsak dan, v kratkem naj bi šla še na eno pijačo.. naj mu povem da mi je všeč, naj ga vprašam če želi kaj več ali pa naj ostane samo pri tistem ko sva malo zabluzila. res ne vem kaj naj, kajti sem se zaljubila v njega
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
jao ženske pa kaj še sploh kera zna osvajat? Malo sta ga že zabluzla pa še zaj ne veš, če bi te hoto nazaj poljubit, če bi ti dala iniciativo? Daj malo se mu nasmej, malo se mu približaj, primi za roko. Delaj to kar moremo vedno moški pa boš vidla kaki bo njegov odziv. Če si želi tvoje bližine se ne bo odmaknil.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Dioniz napisal/-a:jao ženske pa kaj še sploh kera zna osvajat? Malo sta ga že zabluzla pa še zaj ne veš, če bi te hoto nazaj poljubit, če bi ti dala iniciativo? Daj malo se mu nasmej, malo se mu približaj, primi za roko. Delaj to kar moremo vedno moški pa boš vidla kaki bo njegov odziv. Če si želi tvoje bližine se ne bo odmaknil.
hahahahaha
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ko bosta nasledjič na pijači sedi čisto blizu njega in ga glej v oči ko se pogovarjaš in se malce nagni naprej ko boš kaj govorila, pa malce se podrgni z nogo po nesreči.
Saj si ženska, pač uporabi svojo ženskost. Če si mu res všeč, verjemi da bo izkoristil ko se boš nagnila in on prvi nekaj naredil. dovolj je da nakažeš.
Saj si ženska, pač uporabi svojo ženskost. Če si mu res všeč, verjemi da bo izkoristil ko se boš nagnila in on prvi nekaj naredil. dovolj je da nakažeš.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
sirova štručka napisal/-a:Dioniz napisal/-a:jao ženske pa kaj še sploh kera zna osvajat?
ženske zapeljujemo.
jessyika ja če je izrazil željo da bi se še dobila, šla na pijačo, ja potem si mu verjetno všeč, torej ne kompliciraj in go with the flow
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov