Kaj mu je?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Brez zamere, to leti na vse tiste, ki vprašate za nasvet popolne tujce na forumu, potem pa kuhate zamero, ker ne dobite odgovorov, kakršne ste pričakovale in kakršni so vsidrani v vaših glavah. A ni potem takem nesmiselno opisovati svoje zveze in problema, ko pa na koncu izjavite, da svojo zvezo poznate samo in le ve same? Čemu torej odpirate temo o svoji zvezi, ko pa ne prenesete tega, da vsak pove kaj si misli o napisanem? Vsak, ki poskuša svetovati, pač dobi po prvem postu neko sliko o zvezi. Po eni strani lahko ravno nekdo, ki je nepristranski, najde bistvo problema in pove kakor vidi zadevo. Po drugi strani pa za vsem napisanim še vedno ne poznamo zgodbe druge osebe, ki je vpletena v ta cirkus. Tako da... vsaka zgodba ima dve plati. Pa nočem nikogar napadati, samo povem kot vidim vse skupaj s svoje perspektive.
Back on the topic!
V splošnem se strinjam s tem kar si napisal, ampak tole pa me je spravilo v smeh... resda obstaja rjava maskara za trepalnice, ampak kaj ima to zveze z belopolto punco? Če si mislil povedati s tem, da se poda samo rjavolaskam... saj so tudi belke rjavolaske.
Back on the topic!
Maped100 napisal/-a:Mogoče, da se malo učke povdarije, pa ustnice, ne pa 3sloja neokusne rjave maskare na belopolto punco
V splošnem se strinjam s tem kar si napisal, ampak tole pa me je spravilo v smeh... resda obstaja rjava maskara za trepalnice, ampak kaj ima to zveze z belopolto punco? Če si mislil povedati s tem, da se poda samo rjavolaskam... saj so tudi belke rjavolaske.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
to se pa prou morm strinjat.. mi tukaj lahko itak samo ugibamo kaj se z dotičnim parom dogaja.. kaj si fant misli.. in zakaj je nastala situacija taka kot je.. sej ja ne moreš pričakovat, da bomo po 4ih stavkih napisanega teksta razumele kako zvezo doživljaš ti in tvoj fant.. in kaj si ob vsem tem mislita.. podamo pač mnenje po prvem vtisu prebranega.. vrjetno je težko pričakovat realne odgovore, ki veljajo točno za vajino zvezo.
Btw.. me veseli da sta zadevo rešila
Btw.. me veseli da sta zadevo rešila
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Tmala mrha verjetno je mislil puder..saj moški ne ločijo..
It was forever..but it didnt last long..
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Nu$k@ napisal/-a:OT
hehe... res izgleda iz postov, da vse bolje poznajo mojega fanta, kot ga poznam sama. zgleda je res bolje iskat tu samo nasvete v temi lepota LP
Jah kaj pa pol pišeš probleme popolnim tujcem? Joooj eni ste pa res užaljeni k ne dobite odgovora, ki si ga želite...
Live your life like you want
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ne, mislim, da nobena ne kuha mule, ampak gre preprosto zato, da nekatere grejo s svojimi nasveti čez mejo, ker mislijo, da vejo točno kaj se use dogaja in iz preprostega uprašanja oz. prošnje za nasvet začnejo padat pametovanja v smislu, da zveza ne bo uspela, ker je to in to, da ta in ta že ne bi bla v takšni zvezi, ker je to in to narobe...
Super je, ko sam deliš nasvete, ker misliš, da je pametno napisano in da to bi pa v tej in tej situaciji nardila, ampak dokler nisi ti tisti, ki sprejema nasvete drugih ne moreš sodit kko to zgleda.
Super je, ko sam deliš nasvete, ker misliš, da je pametno napisano in da to bi pa v tej in tej situaciji nardila, ampak dokler nisi ti tisti, ki sprejema nasvete drugih ne moreš sodit kko to zgleda.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
kiny - Kofetarica
Ja to je res, sam pol pa ne sprašuješ za nasvete. Vsak pove kar misli sam pr seb. Je res da ne vemo kaj se dogaja, sam na podlagi opisanega pač povemo kaj mislimo o tem. Dobro pa sej je itq useeno, važno da sam nakoncu problem rešiš
-
p!ka - Cosmofrik
kiny napisal/-a:Ja to je res, sam pol pa ne sprašuješ za nasvete.
Sej point foruma je izmenjava mnenj-usaj jz tko mislim. Ampak useeno moreš vedet do kje se lahko utikaš, kljub temu, da te je nekdo uprašau za nasvet. Sej tud, če te kolegica upraša za nasvet pr seksu, ker ma s svojim tipom težave, si svetuješ izključno za njej problem in ne sprašuješ za njuno celotno zgodovino seksa. Mogoče je slab primer, ampak jz tko to dojamem.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
kiny - Kofetarica
Ja in če ena forumašica napiše, "js bi takega fanta pustila" ali pa "mislm da to ni nč dobr" pol je že to neko vtikanje? Mislm js pa to tko dojemam da vsaka pove kar misli...sj nobena ni spraševala podrobnosti (tko kot če bi kolegico podrobnosti o njenem sexsu), ampak so napisale kaj one mislijo. In če pač bi one v takem primeru to nrdile, pol so pa že nevem kakšni bavbavi al kaj?
Pač če vprašaš za mnenje pol morš tut tko vzet, da so tukej napisana samo mnenja, pomoč, nasveti ki jih mogoče pol uporabiš.
Pač če vprašaš za mnenje pol morš tut tko vzet, da so tukej napisana samo mnenja, pomoč, nasveti ki jih mogoče pol uporabiš.
-
p!ka - Cosmofrik
Ampak (meni osebno) je zanimivo to, da so ene prau neki posebenega, ki skor v vsaki temi avtorici/autorju povejo/predlagajo, da nej končajo. In lih ti predlogi delujejo kot da na uso situacijo gledajo čist v teoriji in se pomoje nit ne postavijo v kožo autorja besedila-mislim, da pol ne bi blo tolko teh dejta končat nasvetov. In v vsaki temi se najde svetnica, ki je pouna for: jz pa tega ne bi nikol, kako pa ti to lahko ... Yea right.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
A pa se ti ne zdi vsaj delno logično, da se med stotinami uporabnic najde ena, ki bi jo določena stvar tako motila, da v takšni zvezi ne bi bila?
Sicer pa nehaj užaljenost špilat. Ti si odprla temo in opisala problem. Me o tvoji zvezi ne vemo nič izven tega, kar pišeš po forumu, zato so naši odgovori osredotočeni izključno na tvoje poste in ne upoštevajo vseh njegovih družinskih tragedij in osebnih travm, ker jih pač ne poznamo. Vemo le to, da je on baraba, ki te 3x na teden skensla, nikoli nima časa zate in ves čas samo dela.
Če te moti naš pesimizem, se raje zamisli nad tem, v kakšni luči ti vidiš in posledično tudi drugim predstavljaš vajino zvezo.
Sicer pa nehaj užaljenost špilat. Ti si odprla temo in opisala problem. Me o tvoji zvezi ne vemo nič izven tega, kar pišeš po forumu, zato so naši odgovori osredotočeni izključno na tvoje poste in ne upoštevajo vseh njegovih družinskih tragedij in osebnih travm, ker jih pač ne poznamo. Vemo le to, da je on baraba, ki te 3x na teden skensla, nikoli nima časa zate in ves čas samo dela.
Če te moti naš pesimizem, se raje zamisli nad tem, v kakšni luči ti vidiš in posledično tudi drugim predstavljaš vajino zvezo.
-
p!ka - Cosmofrik
Nism nič užaljena in ne govorim o moji temi, ampak splošno. Sarkazem: najbrž si iz mojga posta sklepala (napačno), da sm užaljena.
Ja, če bi bla ena bi blo razumljivo, ampak je (usaj glede po mojem razmišljanju) ogromno takih, ki so oh in sploh- primer je zdej tema NEDOUŽNOST, ki je tipičen primer svetnic vs. hudičevk.
In če si si od mojega pisanja zapomlna samo to, da je Moj baraba, pol raje ne beri mojih postov.
Ja, če bi bla ena bi blo razumljivo, ampak je (usaj glede po mojem razmišljanju) ogromno takih, ki so oh in sploh- primer je zdej tema NEDOUŽNOST, ki je tipičen primer svetnic vs. hudičevk.
In če si si od mojega pisanja zapomlna samo to, da je Moj baraba, pol raje ne beri mojih postov.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
A veš, da sem si res samo to zapomnila. Saj po eni strani je logično, da človek piše na forum takrat, ko želi nekaj iz sebe ven dat, ampak moraš pa vedet, da si mi na tej podlagi ustvarimo katastrofalno mnenje o tvoji vezi
Zato raje kdaj napiši še kaj o strastni noči, ki sta jo preživela skupaj, lepem izletu, šopku rož,... pa te bomo takrat, ko ti bo hudo, spomnile na to, ne pa svetovale, da ga pusti, ker od takšnega tipa nimaš nič.
Zato raje kdaj napiši še kaj o strastni noči, ki sta jo preživela skupaj, lepem izletu, šopku rož,... pa te bomo takrat, ko ti bo hudo, spomnile na to, ne pa svetovale, da ga pusti, ker od takšnega tipa nimaš nič.
-
p!ka - Cosmofrik
Ampak, če morem se jz zavedat, da si boste na podlagi mojih negatiuno nastrojenih postov zamislile takšno sliko, zakaj pol se ve ne zavedate, da najbrž pa ni moja oz. najina celotna zveza tolko katastrofalna in da uporabljam forum za sproščanje usega slabega ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Joooj, p!ka, zdej pa že tok bluziš, da joj Če tisočkrat napišeš neki slabega, je logično, da bodo ljudje imeli slabo predstavo, ne pa, da bodo vsi razmišljali "ta punca ma pa ziher 2000 dobrih reči v življenju".
Sicer pa, kaj te briga? Če ti veš, kako je, pol se nimaš kej obremenjevat. Je pa normalno, da bodo ljudje, ki imajo samo en pogled na zvezo in ki so objektivni glede na situacijo, na tvojo zvezo gledali čist drugače kot ti. To morš pač sprejet, če sprašuješ za mnenja na forumu.
Sicer pa, kaj te briga? Če ti veš, kako je, pol se nimaš kej obremenjevat. Je pa normalno, da bodo ljudje, ki imajo samo en pogled na zvezo in ki so objektivni glede na situacijo, na tvojo zvezo gledali čist drugače kot ti. To morš pač sprejet, če sprašuješ za mnenja na forumu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov