Kaj mu je?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 03. Jan. 2009 20:57

Pol bi lahko rekli, da je tale forum razdeljen tako: depresivneži z obupnimi zvezami in super ljudje (absolutno razumljivo) brez napak. :D :D
Hec.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 03. Jan. 2009 21:30

In vsi vemo, da ti spadaš v prvo skupino :D
(Hec)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 03. Jan. 2009 21:34

Oh, kje pa Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 03. Jan. 2009 21:37

Na konc je itak važn, kakšno je dejansko stanje in ne kakšno predstavo so o teb, tvoji zvezi, družini, prjatlih, življenju nasploh, dobil neki naključni virtualni ljudje. Eni se preveč obremenjujete s tem, kaj bo "ljudstvo razsodilo". Samo ve ste tiste, k boste sprejemale končne odločitve, risale dejanske slike in živele vaša življenja.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 03. Jan. 2009 23:32

To se z Aloho strinjam, ampak še vseeno mi gre pa na živce, da preberem eno pizdenje čez nekega tipa, ki je spet vse zajebal, varal, lagal, punco udaril,... napišem svoje mnenje o tem, da se to ne dela in da jaz takšnega obnašanja že ne bi trpela, potem pa naknadno od avtorice izvem, da je tip v bistvu ful pod pritiskom, pred kratkim mu je oče umrl, duševno je bolan, pa sploh je bil to njun prvi prepir, zato naj jo neham psihirat, ker njuna zveza sploh ni tako slaba.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 04. Jan. 2009 11:10

jullia_ to se 100% strinjam s tabo. Pač preberemo post in tolk kot je notr opisano, po temu sklepamo. Pol pa napišeš svoj mnenje, na post kjer ženska ful opluva svojga tipa, in ko se pa zmenta pa začne ona sama pluvat po nas, da mi pojma nimamo, da kr nekaj govorimo, bluzimo.... ja pol pa res ne vem zakaj eni pišejo na forum pa sprašujejo za nasvete, če so pa nasplošn oh in sploh pametni in nakoncu izjavjo da mi kr neki kle gor pišemo, da se nam sanja ne zakaj se gre...mislm haloo?? Glih tok se nam sanja kot je tukaj opisano, tko da mislm da če sam situacijo tko predstavš pol nismo ostali krivi, ampak je problem v avtorju.
Live your life like you want

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]