Kaj mu je?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 21. Dec. 2008 0:37

jullia_ napisal/-a:Prva je ta, da si se ti dejansko res začela malo manj trudit za svoj videz. Pri meni je že bilo tako. Na začetku sem visela v kopalnici cele ure, bognedaj, da bi bila kje kakšna nezaželena dlaka, lasje vedno sveže umiti,... Sčasoma sem se pa nehala tako obremenjevat s tem, čisto v redu se mi je zdelo, da sem šla z njim ven nenamazana, lasje lepo v čop,...
Pa ne me narobe razumet, ne zdi se mi narobe, da se človek malo manj posveča svoji zunanjosti (dokler ni umazan in strgan :) ), ampak na nek način pa razumem, da bi fanta lahko zmotilo, da je imel na začetku punco, ki je vedno pazila, da nosi ujemajoče spodnje perilo, potem so se pa naenkrat pojavile navadne gate namesto tangic.

Če imaš nekoga zares rad, ga ljubiš, ti ni toliko važno ali ima brčice le enkrat na pol leta ali vsak mesec ... Kaj bi storila, če bi tvoj tip namesto boksarc začel nosit navadne gate? Začela gledat okoli za drugimi ali njemu rekla: ej ej ej ej ... dej raj boksarce obleči, ker so ful boljše? Pač to so tako banalne stvari, pri katerih še moški ne funkcioniramo precej drugače od žensk.

jullia_ napisal/-a:Druga možnost je pa bolj smotana, ker pomeni, da ga vleče drugam, ker ga ti ne privlačiš več tako močno kot na začetku, zato gleda naokrog in te primerja z drugimi, ki bi jih mogoče lahko imel.
Vedno obstaja nekje ženska, ki je lepša, privlačnejša od tebe. Ampak dokler je fant srečen in zadovoljen, se s ploskim trebuščkom svoje sošolke ne bo pretirano ukvarjal. Zato se mi zdi, da te njegove opazke ne pomenijo nič dobrega.

To je pomemben stavek v tem postu! Dokler je tip srečen, vesel, ima rad, te ljubi .... se ne bo oziral za drugimi ... ko bo to začel početi, je nekaj narobe. Pika.

jullia_ napisal/-a:Lahko se za začetek poskusiš zrihtat in preveriš, če ga boš nakurila, čeprav bi ti osebno bolj svetovala čisto direkten in iskren pogovor o tem, zakaj se mu zdi nujno poudarjat, da imaš ti malo brčic, soseda jih pa nima.

Direkten in iskren pogovor je tipično ženski pristop v ravno napačnem trenutku :D In prav tukaj je ta trenutek napačen ... Dvomim, da bo tip direktno izustil besede, ki bodo zelo bolele (če tega ni storil do sedaj) ...
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Dec. 2008 10:57

DrFreud napisal/-a:Direkten in iskren pogovor je tipično ženski pristop v ravno napačnem trenutku :D In prav tukaj je ta trenutek napačen ... Dvomim, da bo tip direktno izustil besede, ki bodo zelo bolele (če tega ni storil do sedaj) ...

To si tudi jaz bolj težko predstavljam... :D Ampak se tudi meni zdi to še edina možnost za "spravo", ker se mi zdi, da trenutno zveza ne cveti ali napreduje, pač pa nazaduje. Ko stvar obstane na mrtvi točki, takrat veš, da je čas za pogovor - ne glede na to kako klišejsko in tipično žensko se to sliši. Če sta se že prej dosti pogovarjala in bila odprta za reševanje konfliktov v njuni zvezi, potem jima tudi zdaj ne bi smela iskrenost predstavljati problema. Če pa pogovor ni neka stalnica v njuni zvezi, pa bo pogovor vse skupaj naredil le še bolj mučno in mogoče celo zapravil tistih nekaj možnosti za obstoj zveze. Še vedno pa vama preostane samo to. Nu$k@, ne moreš večno ugibati kaj ga moti na tebi (čeprav se glede vsega ni treba prilagajati njegovim željam, saj bi potem takem postala lutka, izrezana po njegovih željah :?) in se igrati slepe miši. Preprosto ga vprašaj (po slabih dveh letih to najbrž ne bi smel biti problem) zakaj ga kar naenkrat vse to moti na tebi in ali morda razlog tiči kje drugje. Vprašati naravnost a hkrati na miren način, je še vedno bolje kot pa ovinkarjenje in mencanje. :wink: Če ti na štiri oči ne bo upal povedati v katerem grmu tiči zajec, ti bo najverjetneje to sporočil po sms-u ali pa te bo (v najboljšem primeru) poklical. Sem že dala nekaj podobnega skozi, s tem, da je problem bil nekje drugje in fant ni imel poguma, da mi pove resnico v obraz, pa jo je nato povedal preko sms-a. To je dalo vsemu skupaj le še piko na i, tako da se zaradi takšnega mehkužca sploh nisem sekirala, ker je s tem le pokazal, da ni sposoben svoji punci povedati kaj ga moti.
Pa dosti sreče! Sporoči kako se bo vse skupaj odvilo. :wink:
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 21. Dec. 2008 21:56

tale poba je še neresen in je ŽE ODLUTAL drugam...
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 22. Dec. 2008 19:42

DrFreud napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Prva je ta, da si se ti dejansko res začela malo manj trudit za svoj videz. Pri meni je že bilo tako. Na začetku sem visela v kopalnici cele ure, bognedaj, da bi bila kje kakšna nezaželena dlaka, lasje vedno sveže umiti,... Sčasoma sem se pa nehala tako obremenjevat s tem, čisto v redu se mi je zdelo, da sem šla z njim ven nenamazana, lasje lepo v čop,...
Pa ne me narobe razumet, ne zdi se mi narobe, da se človek malo manj posveča svoji zunanjosti (dokler ni umazan in strgan :) ), ampak na nek način pa razumem, da bi fanta lahko zmotilo, da je imel na začetku punco, ki je vedno pazila, da nosi ujemajoče spodnje perilo, potem so se pa naenkrat pojavile navadne gate namesto tangic.

Če imaš nekoga zares rad, ga ljubiš, ti ni toliko važno ali ima brčice le enkrat na pol leta ali vsak mesec ... Kaj bi storila, če bi tvoj tip namesto boksarc začel nosit navadne gate? Začela gledat okoli za drugimi ali njemu rekla: ej ej ej ej ... dej raj boksarce obleči, ker so ful boljše? Pač to so tako banalne stvari, pri katerih še moški ne funkcioniramo precej drugače od žensk.

jullia_ napisal/-a:Druga možnost je pa bolj smotana, ker pomeni, da ga vleče drugam, ker ga ti ne privlačiš več tako močno kot na začetku, zato gleda naokrog in te primerja z drugimi, ki bi jih mogoče lahko imel.
Vedno obstaja nekje ženska, ki je lepša, privlačnejša od tebe. Ampak dokler je fant srečen in zadovoljen, se s ploskim trebuščkom svoje sošolke ne bo pretirano ukvarjal. Zato se mi zdi, da te njegove opazke ne pomenijo nič dobrega.

To je pomemben stavek v tem postu! Dokler je tip srečen, vesel, ima rad, te ljubi .... se ne bo oziral za drugimi ... ko bo to začel početi, je nekaj narobe. Pika.

jullia_ napisal/-a:Lahko se za začetek poskusiš zrihtat in preveriš, če ga boš nakurila, čeprav bi ti osebno bolj svetovala čisto direkten in iskren pogovor o tem, zakaj se mu zdi nujno poudarjat, da imaš ti malo brčic, soseda jih pa nima.

Direkten in iskren pogovor je tipično ženski pristop v ravno napačnem trenutku :D In prav tukaj je ta trenutek napačen ... Dvomim, da bo tip direktno izustil besede, ki bodo zelo bolele (če tega ni storil do sedaj) ...

Pr meni pa je kontra :razz: ko sva se z mojim dobivala(ta doba je v presledkih trajala 4 leta)sm bla tud jaz skos v stilu upicanjena.našminkana,dehtečačipkaste hlačke,tange...obrita po celem telesu,pukala obrvi...in to dokler nisva začela živet skupaj...kr motit ga je začelo moje ličenje in se že 5 mesecev enostavno ne ličim,ker sm mu lepša brez šminke...ko si brijem nogwe me sprašuje zakaj to počnem,da sm mu všeč taka kot sem.dostkrat si znam obleč korzet pa nasploh mam celo garderobo sexy perila da ga napalim :twisted: pol mi pa pove da sm mu tud v stari trenirki sexy...iz začetka nam so ble take stvari kul(njemu)zdaj odkar živiva skup,pa so totalno nepomembne.
Res da je v začetku najprej zaljubljenost,da vse partnerjeve "napake" spregledaš,sam v ljubezni jih vzljubiš in ti niso pomembne.
nisem ženska idealne postave,nism neka eksotična lepotica...on me je sprejel tako kot sem z vsako vrlino in pomankljivostjo kar se izgleda tiče.
če te tip kritizira kar se igleda tiče je res prolupal v 3 krasne.
sam vprašaj ga zakaj je s tabo.al zarad zunanjega videza al zarad česa drugega...če te ne zna sprejet tako kot si brezveze da ga trpiš.Tisti,ki te ma rad,e ma rad tako kot si!
kar se pa jullia tiče gat in tangic...mogoče maš prav...mogoče je ta tip take sorte,da mu je vse v piko pomembno...sam ne vem kake majo gate zveze z ljubeznijo...
ja dokler je tip srečen s svojo deklco ne bo gledal za drugimi,če seveda ni kreten,ki vedno zahteva nekej več.jaz kar se tega tiče mam tud lahko mirn spanec,ker kakor slišim...moj gre tak občasno brez mene kam s kolegi pa moški kot moški primerjajo druge ženske s svojih deklcah,sam kakor jaz od drugih slišim mi povejo,da se moj nit ne ubada s takimi debatami in ma za tiste opevanke sam kake sarkastične komentarje.
ti svojem malo po ovinkih povej...če mu nisi všeč tkak kot si brezveze da si z njim oz da je on s tabo.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 22. Dec. 2008 22:42

merisima napisal/-a:kar se pa jullia tiče gat in tangic...mogoče maš prav...mogoče je ta tip take sorte,da mu je vse v piko pomembno...sam ne vem kake majo gate zveze z ljubeznijo...

Z ljubeznijo nima to nobene zveze, se strinjam.
Ampak ravno tako, kot si ti fantu všeč nenaličena, je pa kakšnemu drugemu všeč punca, ki se namaže (malo, ful, kot maškara, odvisno od okusa :) ). Tebi je fant povedal, da si mu všeč brez make-upa, zakaj bi bilo potem narobe, če eni drugi punci tip pove, da bi mu bilo kul, če bi malo večkrat dala gor žabice in krilo? Stvar okusa pač.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 23. Dec. 2008 20:40

ja nč ne bi blo narobe :) .tak občasno itak zapaše malo extra.sam ne kužim modelov,ki od punc zahtevajo,da bi morale vedno izgledat v nulo vštimane.na začetku zveze je itak normalno,da se na muč rihtaš,da nardiš čim boljši vtis na partnerja...al nekej takega,sej še sama ne znam v čem je poanta enournega lepotičenja,sam sčasoma ti pa več ni to tak pomembno.včasih sem si noge brila pred vsakim randijem,pa čeprav vsake dva dni,zdaj več to ni pomembno.sej je bil tud on sprva vedno sveže pobrit,zdaj me pa brada sploh ne moti.

kar se tiče žabic in kiklce...znam mu včasih pripravit suprajz...mreža žabe,ultra kratka usnjena minik,korzet in visoki špičaki...zna ful dobr zapalit :twisted:
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 24. Dec. 2008 0:01

men je ful zakon, k se moj dec ful malokrat obrije.. in takrat ko se.. je to taka sprememba kot, da bi ga varala :D
mislm, da je fino včasih mal narest kkšno spremembico.. al pa se sem pa tja res "olepšat" samo zanj ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 24. Dec. 2008 9:12

bodi kar si, že od samega začetka...

in tist ded, ko reče, da se nerabte več šminkat zanj, da nerabte več obleč sexy perila ipd... ta laže! :D
Sj mogoče pa vam paše, da se zrihtate, mogoče sploh ne razmišljate, da je to zanj, ampak se dobro počutite? Torej... "DO IT" :D
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 24. Dec. 2008 9:21

Maped100 napisal/-a:in tist ded, ko reče, da se nerabte več šminkat zanj, da nerabte več obleč sexy perila ipd... ta laže! :D

... ker se hoče narest dobrega :D Vidite kako vam tipi lažejo ... in to direkt v ksiht :twisted: :D
Jaz imam vedno prav.Slika
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 24. Dec. 2008 9:40

DrFreud napisal/-a:
Maped100 napisal/-a:in tist ded, ko reče, da se nerabte več šminkat zanj, da nerabte več obleč sexy perila ipd... ta laže! :D

... ker se hoče narest dobrega :D Vidite kako vam tipi lažejo ... in to direkt v ksiht :twisted: :D

ja...al pa je ratu mau čudn... :D mogoče kontra nagnjenja :D

jst bi se zamislu, da se moja ženska neb hotla več zrihtat, pa našminkat pa ko se gre ven se skom spogledovat... Saj mi to tud počnemo, pa verjetno velik več k one :D :D

K pa ti po neki časa uleti v kakšnem ultraturbojeba*** spodnjem perilu pa vsa nekam zrihtana napaljena... ka, da ji rečem "dj bejba idi se u trenirko obleč, pa sper to s sebe, pol pa prid"... ne mi no s takimi :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Dec. 2008 11:28

no ja, niso vsi mahjeni na 5cm fasado na zenskem obrazu, ker bi radi poznali punco s tistim obrazom, ki se skriva spodaj, se ti ne zdi?!

glede sminkanja: moj sploh ne mara punc ki se ful licijo, jst se pa itak ne zlo dost, pa se za to ucasih kej pripomne (oziroma vidim da ga ne briga prevec) - ampak midva ziviva skup, zato je drugac, ker itak ne bom doma nasminkana halo?! :D

drugac pa valda da ma rad da se kdaj posebi zrihtam, to ma vsak rad, ampak da bi pa punco vsak dan gledu mocno naliceno pa sigurno ne...kaj potem jo pa zjutri stran nazene ko se zbudi vsa ''drugacna in nenamazana''? :D

sexy perilo: jst ne nosim neki posebej sexy perila, sploh pa, ker zivima skupi, se ponavai itak proti veceru stusiram in potem sem u majcki in boksarcah ali kaki trenerki, tako da me sploh ne vidi u spodnjem perilu (ponavadi spim se brez boksarc) in kaj zdej? bo pa zato veliko vecje veselje, ko si ga bom dala 1x na leto (:D) gor, kot pa ce bi ga vidu na men vsak dan

:wink:
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 24. Dec. 2008 12:23

red_rose ja... halo.

Ne govorim o ličenju sa 5cm fasade, ampak o okusnem ličenju. Mogoče, da se malo učke povdarije, pa ustnice, ne pa 3sloja neokusne rjave maskare na belopolto punco :)

Kar se pa perila tiče pa itk... tangice, boxarce, majčke, pa odspod brez moderca, vse to rajca...

Ko pa je govora o sexy spodnjem perilu,... itak ga nauš vsak tedn oblekla :D
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 28. Dec. 2008 14:08

evo sva se pogovorila in zmenila... panika po nepotrebnem :) kaj in kako pa nebom govorila, ker vidm da tuki nekatere punce takoj mislte, da je to pa konc zveze in za u samostan in se mi neda pričkat. :)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 28. Dec. 2008 15:03

Nu$k@ napisal/-a:kaj in kako pa nebom govorila, ker vidm da tuki nekatere punce takoj mislte, da je to pa konc zveze in za u samostan

Dobrodošla na Cosmo forumu. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 28. Dec. 2008 16:09

OT
hehe... res izgleda iz postov, da vse bolje poznajo mojega fanta, kot ga poznam sama. zgleda je res bolje iskat tu samo nasvete v temi lepota :) LP

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]