Kaj mu je?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mia_mia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2008
miteq, daj povej v kolikih primerih so moški z bivšimi samo prijatelji?
Ja so lahk kvazi prijatelji, ko se slišijo vsake toliko, povprašajo kako si kaj in kako ti gre služba ali šola. No, pa morda še ti voščijo za rojstni dan in novo leto, pa se počasi zadeva zaključi. Morda je malo bolj obširna s tistimi, ki so bili pred zvezo zelo dobri prijatelji in so iz tega prešli v zvezo.
Nikakor pa niso kar naenkrat z bivšo v stiko vsak dan, ne začnejo polagati njej več pozornosti kot svoji ipd.
Tukaj se začne prestopati en prag, ker gre za nek privlak, ki še je med njima. Zato verjamem, da je on trenutno full zmeden, ker je bivša full odločena, da ga dobi.
Zakaj ga toliko zagovarajaš? Če pa on njo pusti it samo domov, namesto da bi šel z njo, četudi ga ona roti.
Naslednja stvar je, da on ve, da je ona ljubosumna na bivšo, da je na nek način ne prenaša in on hladnokrvno "midva bova pa zdaj prijatelja". Kaj!? A se tip heca?
In daj bodi malce bolj objektiven in mi povej kako bi večina moških reagirala, če ima zares rada svoje dekle?
Ali jo bodo dali na prvo mesto in pustilo bivšo med bivšimi in končali stike, ker to njihovim puncam ni všeč?
Ali bodo kljub temu raje prijatelji z bivšo in počeli stvari, ki jih ta fant počne tej punci?
Kaj misliš, da bi večina moških naredila?
Ja so lahk kvazi prijatelji, ko se slišijo vsake toliko, povprašajo kako si kaj in kako ti gre služba ali šola. No, pa morda še ti voščijo za rojstni dan in novo leto, pa se počasi zadeva zaključi. Morda je malo bolj obširna s tistimi, ki so bili pred zvezo zelo dobri prijatelji in so iz tega prešli v zvezo.
Nikakor pa niso kar naenkrat z bivšo v stiko vsak dan, ne začnejo polagati njej več pozornosti kot svoji ipd.
Tukaj se začne prestopati en prag, ker gre za nek privlak, ki še je med njima. Zato verjamem, da je on trenutno full zmeden, ker je bivša full odločena, da ga dobi.
Zakaj ga toliko zagovarajaš? Če pa on njo pusti it samo domov, namesto da bi šel z njo, četudi ga ona roti.
Naslednja stvar je, da on ve, da je ona ljubosumna na bivšo, da je na nek način ne prenaša in on hladnokrvno "midva bova pa zdaj prijatelja". Kaj!? A se tip heca?
In daj bodi malce bolj objektiven in mi povej kako bi večina moških reagirala, če ima zares rada svoje dekle?
Ali jo bodo dali na prvo mesto in pustilo bivšo med bivšimi in končali stike, ker to njihovim puncam ni všeč?
Ali bodo kljub temu raje prijatelji z bivšo in počeli stvari, ki jih ta fant počne tej punci?
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
mia_mia napisal/-a:miteq, daj povej v kolikih primerih so moški z bivšimi samo prijatelji?
oprost ampak a se ti hecaš? če bi men moj tip reku, da se ne smem z nekom družit, ker je on ljubosumen (brez kakršne koli podlage za ljubosumje) ga pošljem v rit. js nimam fanta zato da mi bo izbiral kolege.. če misli, da mam tok mal pameti, da bom šla s prvim, ki mi bo mal zapihu na dušco.. če je pa stvar utemeljena, se kolega, kolegica res lima nate, pač že sam vidiš da prijateljstvo več ni mogoče.. ne pa da mi bo en ukazvou s kom se lahko slišim in s kom ne..
pa tisto k ni hotu it z njo domov.. očitno ve vse veste kako je blo.. recimo ena situacija bi bla lahko tut, da se je ona že vnaprej odločila, da te bivše ne prenese in se ni niti potrudila zabavat v družbi.. ne vem, vidiš nekoga po dolgem času, pol ti pa nekdo zaserje večer, ker se ni niti prpravlen pomatrat.. (pa ne pravim da je tko blo.. ampak mi tega ne vemo.. tut če je blo, avtorica teme tega ne bo nikol povedala)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
^Tole se pa popolnoma strinjam s tabo. Iz lastnih izkušenj lahko rečem, da sem na fantovo pobudo pristala za vikend na morju z dvema njegovima prijateljema (plus nekaj drugih ljudi), ki me ne preneseta (pojma nimam zakaj, jebiga). Pa sem se vseeno cel vikend lepo obnašala, sem se ravno tako zabavala ... Ker so pač to njegovi prijatelji in se mu lahko samo zahvalim, da me je sploh povabil. Lahko bi rekel: jaz grem za vikend na morje, see ya (kakor vidim po forumu, se tudi to dogaja).
Moj point je, da se da en večer normalno preživet tudi v družbi, ki ti ne odgovarja. (Spiješ eno pivo, pa je lažje. )
Moj point je, da se da en večer normalno preživet tudi v družbi, ki ti ne odgovarja. (Spiješ eno pivo, pa je lažje. )
-
^^hvala.. sm mislla da sm js čudna
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
mia_mia napisal/-a:miteq, daj povej
Ti je že Roberta povedala.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- mia_mia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2008
Roberta, ne gre se za druženje.
Tukaj vsak posameznik izbira s kom se bo družil, ampak če tvojemu partnerju nekaj utemeljeno ne štima (tale bivša namreč ima namene s tem fantom povsem drugačne kot prijateljstvo - želi si ga nazaj in na tem dela), pa se ne gre sam za posameznika, ampak za celotno zvezo.
In v vsem tem se naslanjam na njeno zgodbo in ne koliko se smemo družiti z nasprotnim spolom, če smo v zvezi. O ekstremih, ki želijo svojega partnerja sam zase, pa ga ne pustijo v bližino drugega spola, se ne bi podajala. To je ekstrem, ki ga eliminiram že predhodno.
Sicer pa se bo zadeva pri njej tako hitro postavila na jasna tla. Morda že ta vikend.
Tukaj vsak posameznik izbira s kom se bo družil, ampak če tvojemu partnerju nekaj utemeljeno ne štima (tale bivša namreč ima namene s tem fantom povsem drugačne kot prijateljstvo - želi si ga nazaj in na tem dela), pa se ne gre sam za posameznika, ampak za celotno zvezo.
In v vsem tem se naslanjam na njeno zgodbo in ne koliko se smemo družiti z nasprotnim spolom, če smo v zvezi. O ekstremih, ki želijo svojega partnerja sam zase, pa ga ne pustijo v bližino drugega spola, se ne bi podajala. To je ekstrem, ki ga eliminiram že predhodno.
Sicer pa se bo zadeva pri njej tako hitro postavila na jasna tla. Morda že ta vikend.
- aLLiSSe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2006
- Kraj: my world
No.. biusa mu je baje rekla neki na to sceno ce bi bla spet skp.. in on jo je baje sam gledou kva ji ni jasn.. in ji je reku da je on mislu bit zno frend, toj pa to.. pol mi je pa reku da sm mela prou da sm bla lubusumna, pa opravicu se mi je za use, pa da je mislu da res hoce da sta sam frenda..
-
mia_mia napisal/-a:Roberta, ne gre se za druženje.
ja čaki, sam to je ona zvedla po tem, ko je bla tema že odprta in se je o tem že debatiral.. pa itak ji je pol njen fantič povedal tasvoje, da je hotu bit pač sam kolega.. grozno mi je šlo samo v nos, ko so se samo nabirale strani, kako naj ga kr pusti, kako je tip obupn, kako si upa kej takga narest itd.
sej zna sam svoje "probleme" porihtat.. ni treba mu govort, da ne sme z neko punco it vn, ker ga ta pač hoče dobit u svoje kremplje.. bo že sam dojel, pa se zmenu, sej ma tolko pameti..
hotu je pač obdržat prijateljstvo s svojo bivšo.. ko je vidu, da ona hoče več, ji je lepo povedal da on tega noče. tle je biu pa označen kot nevemkakšen kriminalc, da zih še neki čut do bivše, da si aLLiSSe zasluži boljšega fanta,... Mal preveč podcenjujete vaše fante, znajo oni to sami zrihtat
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
VPRAŠANJE!
nisem našla teme, v katero bi pasalo moje vprašanje, zato ga pišem tu... s fantom sva skupi skor 2 leti, skupaj živiva in res se noro dobro ujameva. zadnji mesec pa ga na meni vse moti, oz. me opozarja, da sem se mal zredila, da imam brčice, da se mi delajo gubice okrog oči, vendar jaz dobro vem da sem točno taka kot sem bila 2 leti nazaj. imam isto kil, tud takrat sem mela brčice in izrazne gube imam že od 15 leta. Nikoli ni komentiral mojih prijateljic ali punc okoli, zdaj pa kar naenkrat hvali vse poprek, kako so luštne, kako je dobr namazana, kako ma dobro frizuro,... drugač se v zvezi ni čist nč spremenil, še zmer se dobr razumeva, sam... to me res preseneča ;/ Nameravam pogovor z njim v kratkem glede tega, zanima me le kaj si ve mislite zakaj je postal tak?=
nisem našla teme, v katero bi pasalo moje vprašanje, zato ga pišem tu... s fantom sva skupi skor 2 leti, skupaj živiva in res se noro dobro ujameva. zadnji mesec pa ga na meni vse moti, oz. me opozarja, da sem se mal zredila, da imam brčice, da se mi delajo gubice okrog oči, vendar jaz dobro vem da sem točno taka kot sem bila 2 leti nazaj. imam isto kil, tud takrat sem mela brčice in izrazne gube imam že od 15 leta. Nikoli ni komentiral mojih prijateljic ali punc okoli, zdaj pa kar naenkrat hvali vse poprek, kako so luštne, kako je dobr namazana, kako ma dobro frizuro,... drugač se v zvezi ni čist nč spremenil, še zmer se dobr razumeva, sam... to me res preseneča ;/ Nameravam pogovor z njim v kratkem glede tega, zanima me le kaj si ve mislite zakaj je postal tak?=
- janja1988
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
hmmm...veš kako pravijo...ko smo zaljubljeni ne vidimo napak na drugih....ko zaljubljenost mine..pa komaj vidimo tiste slabe lastnosti in napake na nasprotnem spolu...
vse nas začne motit..še to kako žlice prime v roko....
em...mislim, da to ti nekaj nevem kaj....mogoče...ti želi povedati, da postaneš prav takšna kot na začetku, da se kdaj urediš samo zanj...ga presenetiš..s kako novo seksi oblekico...
poskusiš nov make-up...
verjetno ne želi kaj slabega....
če pa bo s tem nižal tvojo samozavest....in te vedno bolj poniževal....
pa je to samo znak, da se te je naveličal....
in samo starn od njega...
drugače pa uredi se samo zanj.....in nasmesek na obraz..in ga znova očaraj:)
vse nas začne motit..še to kako žlice prime v roko....
em...mislim, da to ti nekaj nevem kaj....mogoče...ti želi povedati, da postaneš prav takšna kot na začetku, da se kdaj urediš samo zanj...ga presenetiš..s kako novo seksi oblekico...
poskusiš nov make-up...
če pa bo s tem nižal tvojo samozavest....in te vedno bolj poniževal....
pa je to samo znak, da se te je naveličal....
in samo starn od njega...
drugače pa uredi se samo zanj.....in nasmesek na obraz..in ga znova očaraj:)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Po mojem že nekaj mora biti na tem, da si se vsaj malo vizualno spremenila, pa te zato hoče videti spet nazaj isto, s kakršno je bil na začetku zveze. Ali pa če je res kot praviš, da se nisi nič spremenila, pa je samo on spremenil kriterije, da se tako izrazim. S tem da ne vem zakaj so ga šele po slabih dveh letih naenkrat začele motit določene tvoje vizualne "napake". Če te je na začetku sprejel vred z njimi, potem ne vem, zakaj se zdaj pritožuje in te hoče spremeniti. Mogoče pa je to samo povod za zaključek zveze z njegove strani? Ne vem, samo sklepam kaj vse bi lahko bilo možno. Prej ne moremo vedeti kot se ne pogovorita. Saj si napisala, da načrtuješ v kratkem iskren pogovor z njim. Premisli, kaj vse ga boš vprašala in mu povej svoje mnenje. Morda mu samo ni več do zveze in v takem primeru je bolje končati vse skupaj. V primeru, da se želiš spremeniti, se ne daj izključno zaradi njega, ampak zaradi sebe (čeprav boš glede gub bolj težko kaj naredila, vsaj v kratkem času). Lahko pa, da je tako kot je napisala janja1988.
No, v primeru, če slučajno gresta narazen (če bosta rešila problem oz. ni tako moteč faktor, potem ta scenarij ne upoštevaj), pa se nalašč uredi in pokaži v čisto drugi luči (ža zaradi sebe, da daš skozi preobrazbo, pa še ravno pravšnji čas je za to - novo leto...). Tako bi mu sigurno bilo žal, če pa bi bil vsaj malo pameten, bi mu kliknilo tudi to, da videz ni vse in da mu zdaj nič ne koristi hvaljenje drugih deklet, kako so vau, hudo zrihtane, pa eno drugo tretje.
No, v primeru, če slučajno gresta narazen (če bosta rešila problem oz. ni tako moteč faktor, potem ta scenarij ne upoštevaj), pa se nalašč uredi in pokaži v čisto drugi luči (ža zaradi sebe, da daš skozi preobrazbo, pa še ravno pravšnji čas je za to - novo leto...). Tako bi mu sigurno bilo žal, če pa bi bil vsaj malo pameten, bi mu kliknilo tudi to, da videz ni vse in da mu zdaj nič ne koristi hvaljenje drugih deklet, kako so vau, hudo zrihtane, pa eno drugo tretje.
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Nu$k@ napisal/-a:VPRAŠANJE!
Zaljubljenost je izhlapela in sedaj se bo pokazalo ali prava ljubezen obstaja ali ne. Tu je malo za počakat; če bo začel slučajno telefon s sabo nosit še na wc, če bo pozornost manjša in če bo imel kmalu nešteto kolegic (po možnosti eno zelo dobro kolegico), potem pa so to morda znaki za počasno razpadanje zveze ... ker on ne ljubi več, ampak samo še "obstaja" v tvojem življenju.
mogoče...ti želi povedati, da postaneš prav takšna kot na začetku, da se kdaj urediš samo zanj...ga presenetiš..s kako novo seksi oblekico...
poskusiš nov make-up...
Tipi načeloma ne zavijamo v folijo ali vato kar vsepovprek. Če kaj želimo povedati, to povemo. če bi hotel, da poskusi nov make-up, bi ji povedal. Novo oblekico? Tudi. Takšno muzanje je ponavadi znak za naveličanost in "pripravljenost na nove izzive". Ampak ne sklepaj prehitro, ker morda ni vse tako črno ...
Sicer pa si napisala premalo informacij, da bi lahko kaj pametnega napisali pod tvoj post
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Mislim, da sta tu dve možnosti.
Prva je ta, da si se ti dejansko res začela malo manj trudit za svoj videz. Pri meni je že bilo tako. Na začetku sem visela v kopalnici cele ure, bognedaj, da bi bila kje kakšna nezaželena dlaka, lasje vedno sveže umiti,... Sčasoma sem se pa nehala tako obremenjevat s tem, čisto v redu se mi je zdelo, da sem šla z njim ven nenamazana, lasje lepo v čop,...
Pa ne me narobe razumet, ne zdi se mi narobe, da se človek malo manj posveča svoji zunanjosti (dokler ni umazan in strgan ), ampak na nek način pa razumem, da bi fanta lahko zmotilo, da je imel na začetku punco, ki je vedno pazila, da nosi ujemajoče spodnje perilo, potem so se pa naenkrat pojavile navadne gate namesto tangic.
Druga možnost je pa bolj smotana, ker pomeni, da ga vleče drugam, ker ga ti ne privlačiš več tako močno kot na začetku, zato gleda naokrog in te primerja z drugimi, ki bi jih mogoče lahko imel.
Vedno obstaja nekje ženska, ki je lepša, privlačnejša od tebe. Ampak dokler je fant srečen in zadovoljen, se s ploskim trebuščkom svoje sošolke ne bo pretirano ukvarjal. Zato se mi zdi, da te njegove opazke ne pomenijo nič dobrega.
Lahko se za začetek poskusiš zrihtat in preveriš, če ga boš nakurila, čeprav bi ti osebno bolj svetovala čisto direkten in iskren pogovor o tem, zakaj se mu zdi nujno poudarjat, da imaš ti malo brčic, soseda jih pa nima. To se mi zdi bolje, kot da bi mu dajala kontre z opozarjanjem na bicepse njegovega prijatelja. Takšne otročje scene sicer prinašajo trenutno zadoščenje, rešile ne bodo pa nič.
Prva je ta, da si se ti dejansko res začela malo manj trudit za svoj videz. Pri meni je že bilo tako. Na začetku sem visela v kopalnici cele ure, bognedaj, da bi bila kje kakšna nezaželena dlaka, lasje vedno sveže umiti,... Sčasoma sem se pa nehala tako obremenjevat s tem, čisto v redu se mi je zdelo, da sem šla z njim ven nenamazana, lasje lepo v čop,...
Pa ne me narobe razumet, ne zdi se mi narobe, da se človek malo manj posveča svoji zunanjosti (dokler ni umazan in strgan ), ampak na nek način pa razumem, da bi fanta lahko zmotilo, da je imel na začetku punco, ki je vedno pazila, da nosi ujemajoče spodnje perilo, potem so se pa naenkrat pojavile navadne gate namesto tangic.
Druga možnost je pa bolj smotana, ker pomeni, da ga vleče drugam, ker ga ti ne privlačiš več tako močno kot na začetku, zato gleda naokrog in te primerja z drugimi, ki bi jih mogoče lahko imel.
Vedno obstaja nekje ženska, ki je lepša, privlačnejša od tebe. Ampak dokler je fant srečen in zadovoljen, se s ploskim trebuščkom svoje sošolke ne bo pretirano ukvarjal. Zato se mi zdi, da te njegove opazke ne pomenijo nič dobrega.
Lahko se za začetek poskusiš zrihtat in preveriš, če ga boš nakurila, čeprav bi ti osebno bolj svetovala čisto direkten in iskren pogovor o tem, zakaj se mu zdi nujno poudarjat, da imaš ti malo brčic, soseda jih pa nima. To se mi zdi bolje, kot da bi mu dajala kontre z opozarjanjem na bicepse njegovega prijatelja. Takšne otročje scene sicer prinašajo trenutno zadoščenje, rešile ne bodo pa nič.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov