Kaj mu je?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Leilani.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2008
Js ti svetujem pogovr!
Tip bi se moral zavedat, da je preteklost končana z razlogom. Ženska ga hoče sam zato, ker ima on tebe! Ona ga noče zato ker bi ga imela rada, ampak zato ker vidi kako srečna si ti z njim, zato se sprašuje, če je sama kaj zamudila.
Ne ga kr zapustit, ker to bivše sranje se bo umirilo, ko bo tip spoznal kaj ima. Bodi potrpežljiva, vsaj nekaj časa še, useen pa mu daj vedet kaj si ti o teh stvareh misliš.
Če se bo to predolgo vleklo končaj.
Tip bi se moral zavedat, da je preteklost končana z razlogom. Ženska ga hoče sam zato, ker ima on tebe! Ona ga noče zato ker bi ga imela rada, ampak zato ker vidi kako srečna si ti z njim, zato se sprašuje, če je sama kaj zamudila.
Ne ga kr zapustit, ker to bivše sranje se bo umirilo, ko bo tip spoznal kaj ima. Bodi potrpežljiva, vsaj nekaj časa še, useen pa mu daj vedet kaj si ti o teh stvareh misliš.
Če se bo to predolgo vleklo končaj.
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
Se strinjam s Smreko. Men tud ne bi bilo kul, če bi mu bivša vsak dan pisarla in ga klicarla. Halo!! Naj si najde drugega! Drugač pa vsa čast tistim puncam, ki niste nič ljubosumne in z lahkoto prenašate, da se vaš fant videva z bivši.
Uglavnem jaz bi na tvojem mestu fantu dala jasno vedeti, da mi to tudi malo ni všeč (ta stalen kontakt) in da naj pri sebi razčisti kaj si sploh želi. Čeprav tudi jaz mislim, da se je mogoče res brezveze sploh sekirati za takšno vezo....glede na to, da sta skupaj šele 5 mesecev, se je mogoče res nabralo že preveč težav...zdej bi mogla uživat, ne pa se sekirat zarad bivših.
Uglavnem jaz bi na tvojem mestu fantu dala jasno vedeti, da mi to tudi malo ni všeč (ta stalen kontakt) in da naj pri sebi razčisti kaj si sploh želi. Čeprav tudi jaz mislim, da se je mogoče res brezveze sploh sekirati za takšno vezo....glede na to, da sta skupaj šele 5 mesecev, se je mogoče res nabralo že preveč težav...zdej bi mogla uživat, ne pa se sekirat zarad bivših.
- aLLiSSe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2006
- Kraj: my world
Evo ucer sva se pogovorila, on je reku, da je bivsa hotla bit z njim, ampk on ni hotu, ker me ma prevec rd. Zmenila sva se da greva za vikend na morje, sama, brez telefonov, brez zunanjega sveta, po temu vikendu pa vidva kako in kaj, ce je to to al ni.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Hahaha.
Kajla vsem kokoškam, ki so govorile proti tipu.
Kajla vsem kokoškam, ki so govorile proti tipu.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
aLLiSSe napisal/-a:Evo ucer sva se pogovorila, on je reku, da je bivsa hotla bit z njim, ampk on ni hotu, ker me ma prevec rd.
Ja itak, on se je pa ful branu a ne, pa je ni sploh nč spodbujal. Ma ja no - a je to kašno spoštovanje do partnerja??? Bluziš pa se dobivaš z bivšim, čeprav veš, kaj hoče od tebe.
Res mi grejo že na k*** ti nesamozavestni tipi, k ne znajo rečt ej bejba, skensli se, nočem bit s tabo, ampak ne - vse za ego a ne - treba povsod se "potrjevat" pa bildat. Mah.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
*_nincy_* napisal/-a:Vsak svojo pot. Premlada si da bi se z desci ukvarjala in z njegovimi bivšimi.
Učitno še sam ne ve kaj bi rad!
točno tko!
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Ah te bivše . Upam da se bosta use lepo zmenla, tko da bo najbolš za vaju.
Drgač me je pa najbl zmotl to, da je tipu že po 5 mesecih zveze postal dolgčas. Hjoj takt je najbl zanimiv, pa največ novih stvari se takt dogaja, pa po 5 mesecih svojga partnerja sploh še ne poznaš tok dobr.
Drgač me je pa najbl zmotl to, da je tipu že po 5 mesecih zveze postal dolgčas. Hjoj takt je najbl zanimiv, pa največ novih stvari se takt dogaja, pa po 5 mesecih svojga partnerja sploh še ne poznaš tok dobr.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
ma kaj češ degenom take budale morajo očitno obstajat.to z bivšimi pa tak...jaz ne bi imela nč proti, če bi bil moj tip v dobrijh odnosih s svojo bivšo.jaz sm tud z enim bivšim v dobrih odnosih, sam ne v glih pristnih prijatelskih.če je dal njuno zvezo čez in jo prebolel ter da do nje ne goji emocij je kul...naj gresta tut kdaj skup na kavo...tud brez mene.sam da bi mi taka sranja delal, da bi šel z njo ven pa da se mi ne oglas na telefon ko ga kličem pa da se po tem, ko se je dobil z njo do mene čudn obnaša pol bi pa vedla kaj je na stvari.
...Što ti mogu,
rođen si sa greškom,
sve je to u tvojim genima,
a ja emotivna luda
ceo život sa kretenima...(Ceca)
...Što ti mogu,
rođen si sa greškom,
sve je to u tvojim genima,
a ja emotivna luda
ceo život sa kretenima...(Ceca)
- mia_mia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2008
Sama opažam par dejstev:
- bivša si ga želi nazaj
- on je še bolj zmeden in ne ve točno kaj
- moški, ki ima resnično rad svojo partnerko jo da na mesto pred bivšo in ne obratno (en sam izgovor, da bosta sam prijatelja)
- očitno mu je žal za vse skupaj (moralni maček se je začel) in bosta imela vikend samo zase, da ugotovita kje sta
Kako bo pa potem? A je sposoben pozabiti bivšo ali ne? Sama imam občutek, da gre voda na njen mlin.
- bivša si ga želi nazaj
- on je še bolj zmeden in ne ve točno kaj
- moški, ki ima resnično rad svojo partnerko jo da na mesto pred bivšo in ne obratno (en sam izgovor, da bosta sam prijatelja)
- očitno mu je žal za vse skupaj (moralni maček se je začel) in bosta imela vikend samo zase, da ugotovita kje sta
Kako bo pa potem? A je sposoben pozabiti bivšo ali ne? Sama imam občutek, da gre voda na njen mlin.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Ne morem verjet kaj ste ženske vse zmožne si izmislit. Vsaka napiše svoj scenarij in večini se verjetno tip zdi degen v tej situaciji. Ta forum res nima objektivnega mnenja. Sem pridejo ženske iskat potrditev - in žal jo v večini primerov tudi dobijo. Namesto, da bi se za nekatere probleme napisalo malo bolj prizemljeno mnenje, raje ena daje drugi potuho. Tako se ne pride nikamor, če v življenju slišiš samo mnenja, ki se skladajo s tvojim razmišljanjem.
Že stari grški modreci so vedeli, da več kot 3 ženske na kupu ne prinaša nič dobrega.
Že stari grški modreci so vedeli, da več kot 3 ženske na kupu ne prinaša nič dobrega.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:36, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov