Kaj je prav?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *roxy*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Moj problem se začne 5 let nazaj, ko sem tedanjega fanta varala in nato pustila zaradi fanta, s katerim sem zdaj...Po domače:Zdel se mi je večji frajer!
Leta minevajo in pride do pomembnih odločitev: družina, kariera, dom,itd.Moj zdajšnji fant, star 28 let nima nobenega posluha za te stvari.Stvari so prišle tako daleč, da že 2 leti stagnirava in se najin odnos nikamor ne premakne.Ne greva nikamor, ne delava na skupnih projektih in sploh ne sexava!...o družini in konkretnem delu pa noče niti slišat...
Veno bolj imam pomisleke na bivšega, ki je delaven, prijazen, družinski in sploh pozoren fant...
Mislim nanj in hočem svoj odnos takšen kakeršnega sem,zaradi neumnosti takrat izgubila...
Bivšega sem povabila na kavo...nisva se še dobila...
Nevem kaj naj mu povem!Ali ima sploh smisel?
Zanima me, kaj bi storile ve?Kaj naj se še vprašam, predno se spustim v to...in..Je prav,če nisem 100% da si ga želim nazaj?
Leta minevajo in pride do pomembnih odločitev: družina, kariera, dom,itd.Moj zdajšnji fant, star 28 let nima nobenega posluha za te stvari.Stvari so prišle tako daleč, da že 2 leti stagnirava in se najin odnos nikamor ne premakne.Ne greva nikamor, ne delava na skupnih projektih in sploh ne sexava!...o družini in konkretnem delu pa noče niti slišat...
Veno bolj imam pomisleke na bivšega, ki je delaven, prijazen, družinski in sploh pozoren fant...
Mislim nanj in hočem svoj odnos takšen kakeršnega sem,zaradi neumnosti takrat izgubila...
Bivšega sem povabila na kavo...nisva se še dobila...
Nevem kaj naj mu povem!Ali ima sploh smisel?
Zanima me, kaj bi storile ve?Kaj naj se še vprašam, predno se spustim v to...in..Je prav,če nisem 100% da si ga želim nazaj?
- NaNcY*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2005
ne bod izdajalka pa najprej povej to svojmu tipu. a mislš da ti bo bivši zaupou, k mu boš govorila da si vanga zalublena šla boš pa domov k svojmu....??
očitno ne znaš bit sama.... pa boš raj bivšiga potipala če ne bo hotu boš pa s temu ostala....
pomisl trikrat pa boš vedla kva je prou
očitno ne znaš bit sama.... pa boš raj bivšiga potipala če ne bo hotu boš pa s temu ostala....
pomisl trikrat pa boš vedla kva je prou
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Meni se zdi to brezveze in skrajno nefer do bivšega.
Sploh pa to, da je nekdo resen družinski človek ni dovolj za uspešno zvezo in glavo grem stavit, da bo kmalu spet prišel mimo nekdo, ki bo večji frajer, pa bo spet štala.
Roko na srce, stoposto obstaja tip (ali več njih), ki je frajer in hkrati želi družino, samo poiskat ga je treba. Meni se zdi to precej bolj pametno, kot pa vračanje k bivšemu, za katerega se je enkrat že izkazalo, da nista za skupaj.
Sploh pa to, da je nekdo resen družinski človek ni dovolj za uspešno zvezo in glavo grem stavit, da bo kmalu spet prišel mimo nekdo, ki bo večji frajer, pa bo spet štala.
Roko na srce, stoposto obstaja tip (ali več njih), ki je frajer in hkrati želi družino, samo poiskat ga je treba. Meni se zdi to precej bolj pametno, kot pa vračanje k bivšemu, za katerega se je enkrat že izkazalo, da nista za skupaj.
- *roxy*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Sej ni tko plitvo vse skupi...sm 100krat premisnala...tud mojmu sem o vsem tem govorila, pa v eno uho noter, čez drugo vn.
Nisem govorila o nobeni zaljubljenosti...pogrešam zdrav partnerski odnos in si ga želim.Najpametneje bi bilo res,da ostanem sama in se mi samo zgodi, če mi je namenjeno.Mogoče se mi samo malo mudi s temi stvarmi,ker si jih želim.Končala bom fax,imam super službo in kariero.Želim si družino..
Nisem govorila o nobeni zaljubljenosti...pogrešam zdrav partnerski odnos in si ga želim.Najpametneje bi bilo res,da ostanem sama in se mi samo zgodi, če mi je namenjeno.Mogoče se mi samo malo mudi s temi stvarmi,ker si jih želim.Končala bom fax,imam super službo in kariero.Želim si družino..
-
Blair - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Ne ni prou:
1. sploh nisi 100%, če si ga želiš nazaj
2. prevarala si ga - ne vem, če ti bo še kdaj popolnoma zaupal. Sploh pa ne moreš biti ziher, da bo vajin odnos spet tak kot pred 5 leti
3. ni fer, da se zdaj spomneš nanj, kot na nek izhod v sili
Na tvojem mestu bi za sabo pustila oba tipa in delala v smeri, da spoznam kakega novega. Po drugi strani pa pravjo, da kdor ne riskira, ne profitira - ampak, če se boš odločla bivšemu povedat kaj čutiš in če te vzame nazaj - se zavedaj kaj imaš in ne delaj neumnosti.
1. sploh nisi 100%, če si ga želiš nazaj
2. prevarala si ga - ne vem, če ti bo še kdaj popolnoma zaupal. Sploh pa ne moreš biti ziher, da bo vajin odnos spet tak kot pred 5 leti
3. ni fer, da se zdaj spomneš nanj, kot na nek izhod v sili
Na tvojem mestu bi za sabo pustila oba tipa in delala v smeri, da spoznam kakega novega. Po drugi strani pa pravjo, da kdor ne riskira, ne profitira - ampak, če se boš odločla bivšemu povedat kaj čutiš in če te vzame nazaj - se zavedaj kaj imaš in ne delaj neumnosti.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*roxy* napisal/-a:Sej ni tko plitvo vse skupi...sm 100krat premisnala...tud mojmu sem o vsem tem govorila, pa v eno uho noter, čez drugo vn.
Tole je tisti problematični del. Nisi zaljubljena vanj, zdi se ti pa primeren za očeta tvojih bodočih otrok. A je to dovolj?
Tudi, če bo tebi zakon brez ljubezni zadoščal, je vprašanje, koliko je to pošteno do njega in do otrok.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
*roxy* prvo, kar moraš storiti je delati na tvoji SEDANJI zvezi in sedanjemu partnerju. če vama zveza že dve leti ne štima potem ne vem kaj še posedaš in vztrajaš v taki zvezi - ? lepo pogovori se s svojim partnerjem in mu daj prosto pot, kar pomeni, da boš sama in mela čas premisliti vso zadevo.
kot drugo - pet let stare župce ni fajn pogrevat. kaj ti bi bivšega partnerja povabila na kavo in mi rekla kaj? da je delaven, prijazen, družinski... in si ga želiš nazaj... malo nezrelo od tebe. sicer pa kak veš, da je on vse to, kar si napisala, a sta mogoče v stikih/se družita? ker nekaj, kar se ti spominjaš, da je on bil toliko let nazaj ni nujno, da je takšen še vedno.
zate je najbolje, da se soočiš s sedanjim fantom in z njim dokončno rešiš zadevo, ali sta ali nista za skupaj. si nekaj časa sama, da premisliš zadeve in urediš življenje morda z nekim tretjim osebkom. nasploh se mi pa zdi tale kava najbolj nepametna poteza v vsej nastali zmedi. pa srečno!
kot drugo - pet let stare župce ni fajn pogrevat. kaj ti bi bivšega partnerja povabila na kavo in mi rekla kaj? da je delaven, prijazen, družinski... in si ga želiš nazaj... malo nezrelo od tebe. sicer pa kak veš, da je on vse to, kar si napisala, a sta mogoče v stikih/se družita? ker nekaj, kar se ti spominjaš, da je on bil toliko let nazaj ni nujno, da je takšen še vedno.
zate je najbolje, da se soočiš s sedanjim fantom in z njim dokončno rešiš zadevo, ali sta ali nista za skupaj. si nekaj časa sama, da premisliš zadeve in urediš življenje morda z nekim tretjim osebkom. nasploh se mi pa zdi tale kava najbolj nepametna poteza v vsej nastali zmedi. pa srečno!
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
enkrat ti je blo dougcas z njim zakaj misls da ti nebo spet??
mislm da ni ne en ne drug zatebe primern glede na preteklost. A misls da ti je kr odpust da si ga tkole pustila zarad enga druzga zdej pa hoces jet jokat nazaj k biusemu.
jez bi sla z biusm sam na pijaco pol bi pa vidla kako pa kej stvari stojijo, nikakor pa nebi delala pomilovanja vredne osebe iz sebe. ohranila bi pokončno glavo in sla naprej.
mislm da ni ne en ne drug zatebe primern glede na preteklost. A misls da ti je kr odpust da si ga tkole pustila zarad enga druzga zdej pa hoces jet jokat nazaj k biusemu.
jez bi sla z biusm sam na pijaco pol bi pa vidla kako pa kej stvari stojijo, nikakor pa nebi delala pomilovanja vredne osebe iz sebe. ohranila bi pokončno glavo in sla naprej.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Poleg vsega kar so rekle, še: zakaj pa misliš - pa nočem bit nesramna, samo realna - da bi te bivši hotel nazaj? Mislm, da je v 5letih pa že prebolel prevaro in tebe in vajino zvezo..
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ufff...jeba
in ne, seveda da ni prav ce nisi 100% prepricana...in mislim, da te je bivsi verjetno ze prebolel (upam) ce te pa ni, te bo pa se dodatno podzgalo da te noce, in ga bos se bolj ''hotela nazaj'' - nekaksna navidezna zaljubljenost ki ji ne smes nasest...
predlagam da pustis oba in si poisces cist enega tatretjega - oz. ne ga iskat, pac ko bo prisu bo prisu
in ne, seveda da ni prav ce nisi 100% prepricana...in mislim, da te je bivsi verjetno ze prebolel (upam) ce te pa ni, te bo pa se dodatno podzgalo da te noce, in ga bos se bolj ''hotela nazaj'' - nekaksna navidezna zaljubljenost ki ji ne smes nasest...
predlagam da pustis oba in si poisces cist enega tatretjega - oz. ne ga iskat, pac ko bo prisu bo prisu
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
se mi zdi zelo grdo od tebe, da želiš bivšega fanta samo zato nazaj, ker ti zdajšnji ne daje tistega kar si želiš.
sicer pa kaj naj rečem: vse se vrača, vse se plača.
ti pa tud jst svetujem, da obadva pusti pri miru, pa si enega tretjega najdi
sicer pa kaj naj rečem: vse se vrača, vse se plača.
ti pa tud jst svetujem, da obadva pusti pri miru, pa si enega tretjega najdi
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Če si ga pustila, potem ga pusti pri miru, ne da pogrevaš večerjo za 5 let nazaj.
Najbrž ima tudi že novo punco, zato ne drezaj vanj.
Fantov, ki jim ni za konkretno delo in družino pa imam tudi sama občutek, da je vedno več in me preprosto mineva živeti s takim.
Najbrž ima tudi že novo punco, zato ne drezaj vanj.
Fantov, ki jim ni za konkretno delo in družino pa imam tudi sama občutek, da je vedno več in me preprosto mineva živeti s takim.
-
liziika - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2009
mislem da je najbolš zatebe, tko k so ze ostale rekle, da 1oo× premisls predn kej nardis ker res močno dvomm, da če si šla pa prevarala bivšga, da ti nebo kr tko odpustu pa če je blo to pred 5 leti...
svetujem ti..postav se v njegovo kožo pa pomisl a bi mu odpustila ti če bi te prevaru biu pol z drugo k mu pa nebi šlo z njo bi pa hotu met tebe nazaj?! pomoje da nebi lih odpustila tega! vsaj js vrjetn nebi...
tko da če ti ne gre v vezi pa če misls da ni to to...bod neki časa samska..spoznavi nove fante mogoč boš najdla res unga tapravga k bosta čist skupi pasala k boš čutla da je to to... uglavnem HITI POČASI...
pomisl a bi rada svojem otrokom dala očeta k bo ljubeč k se nebosta skregala al tazga k bi pomoznosti se skregala pa se pol se ločila v najslabšem primeru...
uglavnem 1oo× premisl...kr to je dost velko tveganje ce gres nazaj k bivsem...
odločitev je tvoja...
svetujem ti..postav se v njegovo kožo pa pomisl a bi mu odpustila ti če bi te prevaru biu pol z drugo k mu pa nebi šlo z njo bi pa hotu met tebe nazaj?! pomoje da nebi lih odpustila tega! vsaj js vrjetn nebi...
tko da če ti ne gre v vezi pa če misls da ni to to...bod neki časa samska..spoznavi nove fante mogoč boš najdla res unga tapravga k bosta čist skupi pasala k boš čutla da je to to... uglavnem HITI POČASI...
pomisl a bi rada svojem otrokom dala očeta k bo ljubeč k se nebosta skregala al tazga k bi pomoznosti se skregala pa se pol se ločila v najslabšem primeru...
uglavnem 1oo× premisl...kr to je dost velko tveganje ce gres nazaj k bivsem...
odločitev je tvoja...
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
z eno besedo-podlo...prej bi mislila na to. zdaj pa lepo pridno nosi posledice. ne moreš met bivšega zdaj za tolažbo ali pa kot izhod v sili, ker te oni vmes ni zadovoljil in izpolnil tvojih želja in potreb. meni se to zdi skrajno podlo in ne fer. meni vest ne bi dopuščala, da bi se kdaj vrnila k bivšemu, če bi mu kaj takega nardila (in če bi bla ta tvoj bivši, te ne bi hotla nazaj).. trpi dalje s sedanjim ali pa začni povsem na novo in najdi novega..resnega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov