Kaj je prav?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
miteq napisal/-a:Meni se smeje.
A s enga skadu?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Pod prvo je res vprašanje kakšen je zdj ta tvoj bivši. Ko nimamo stvari, ki jih rabimo se z mislimi vračamo v preteklost pa ugotavljamo kok je blo super kej takrat k dejansko ni blo ampak nam je v uteho tko mislt. Tko da mislm, da če bi šla z bivšim na kavo bi bla prov hitr razočarana ker daleč od tega, da se je v tem času on spremenil v tvojega sanjskega moškega.
Pod drugo bi ti jaz rekla, da pusti oba pri miru. S svojim nisi srečna, ne verjamem da boš srečna z bivšim. Ok si želiš družino ampak zame to pač ni izgovor. Tudi jaz si nekega dne želim družino ampak predvsem s človekom, ki ga bom imela rada, spoštovala in mela dober partnerski odnos. Ne pa z nekom za kerga bom mislila, da bo dober oče men bo pa zanjga bolj ali manj vseen oz. bo pač vse neki napol. To pač ni fer niti do njega pa tud do tebe ne.
Napisala si, da si nardila fax in maš familjo in kariero...super krasno ampak zihr je še kak projekt, kerga se lahko lotiš po tem ko pustiš tega fanta s kerim ti ni kul že dve leti.
Pod drugo bi ti jaz rekla, da pusti oba pri miru. S svojim nisi srečna, ne verjamem da boš srečna z bivšim. Ok si želiš družino ampak zame to pač ni izgovor. Tudi jaz si nekega dne želim družino ampak predvsem s človekom, ki ga bom imela rada, spoštovala in mela dober partnerski odnos. Ne pa z nekom za kerga bom mislila, da bo dober oče men bo pa zanjga bolj ali manj vseen oz. bo pač vse neki napol. To pač ni fer niti do njega pa tud do tebe ne.
Napisala si, da si nardila fax in maš familjo in kariero...super krasno ampak zihr je še kak projekt, kerga se lahko lotiš po tem ko pustiš tega fanta s kerim ti ni kul že dve leti.
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
Pa maš ti drugač še kake stike z bivšim? K 5 let al kok je že, je pa res dolga doba in človk se lahk čist spremeni.
Moje mnenje je, da pusti bivšega pri miru in si najdi tretjega, če vidiš da z zdajšnjim ne bo šlo. Res je bedno, če se vajini interesi glede družine full razhajajo in včasih je to čist dovolj velik razlog, da se veza prekine. Razmisli!
Moje mnenje je, da pusti bivšega pri miru in si najdi tretjega, če vidiš da z zdajšnjim ne bo šlo. Res je bedno, če se vajini interesi glede družine full razhajajo in včasih je to čist dovolj velik razlog, da se veza prekine. Razmisli!
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Jaz mislim, da je vseeno bolje, da zdajšnjemu razložiš situacijo. Če pa ne bo ravno navdušen oz. sploh ne bo navdušen, pa ga pusti. Veš koliko je fantov okoli, ki sanjajo družini in življenju na svojem. Na bivšega pa pozabi. Si že imela takrat dovolj tehten razlog, da je postal "bivši".
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- *roxy*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Sem povsem razumela vaš namen..."kako lahko pomislim na bivšega",ampak čustva niso vezana na razum, kakor vemo!!!
Z bivšim sva v dobrih odnosih, si še vedno zaupava in sva prijatelja ves čas, ne glede na to kar je bilo!Pravim le, da imam pomisleke, da sem storila napako 5 let nazaj.
Najverjetneje bom šla na kavo in to bo vse.Tako kot pravi nikaragua...s pokončno glavo naprej in ne jokat.
Hvala za vse odgovore, čeprav me iskreno zanima katera od vas, ki ste me v trenutku obsodile ni nikoli čutila drugače, kot pravi razum in čista vest?!
Z bivšim sva v dobrih odnosih, si še vedno zaupava in sva prijatelja ves čas, ne glede na to kar je bilo!Pravim le, da imam pomisleke, da sem storila napako 5 let nazaj.
Najverjetneje bom šla na kavo in to bo vse.Tako kot pravi nikaragua...s pokončno glavo naprej in ne jokat.
Hvala za vse odgovore, čeprav me iskreno zanima katera od vas, ki ste me v trenutku obsodile ni nikoli čutila drugače, kot pravi razum in čista vest?!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehe..sej ni v tem problem, kaj ti čutiš in misliš zdej; "problem" je pač, da bi kar tako rada nazaj priplesala k bivšemu, vedoč da te je nekoč mel rad, še po tistem, ko sta šla narazen in to..pač ni fer do njega, niti ne deluje, imho.*roxy* napisal/-a:Hvala za vse odgovore, čeprav me iskreno zanima katera od vas, ki ste me v trenutku obsodile ni nikoli čutila drugače, kot pravi razum in čista vest?!
- *roxy*
- Komunikatorka
purple_rain napisal/-a:Hehe..sej ni v tem problem, kaj ti čutiš in misliš zdej; "problem" je pač, da bi kar tako rada nazaj priplesala k bivšemu, vedoč da te je nekoč mel rad, še po tistem, ko sta šla narazen in to..pač ni fer do njega, niti ne deluje, imho.*roxy* napisal/-a:Hvala za vse odgovore, čeprav me iskreno zanima katera od vas, ki ste me v trenutku obsodile ni nikoli čutila drugače, kot pravi razum in čista vest?!
Ravno zato pa nisem stopila v kontakt z njim v zvezi z nama, ker vem,da to ni prav.Sicer bi to že zdavnaj naredila.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Moje mnenje... zaenkrat kakšnih čustev do bivšega sploh nisi omenila, zgolj čisto preračunljivost v smislu tega, kaj ti lahko on omogoči. Družino, dom, varno prihodnost,...
Fino, kaj je pa na njem osebno takšnega, da bi si želela z njim preživeti celo življenje?
Fino, kaj je pa na njem osebno takšnega, da bi si želela z njim preživeti celo življenje?
-
¤Tigrica¤ - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2009
Ocitno bi na vsak nacin si rada ustvarila druzino, dom, ...in navsezadnje ti niso pomembna custva do bivsega, glavno, da se ti zdi, da bi imela ti partnerja in vse kar je povezano s tem..Mislim, da bi najprej morala razcistiti to sama pri sebi, kaj sploh hoces, kaksna custva(ce se sploh so prisotna) gojis do bivsega? in kaksna do sedanjega? koliko si sploh stara??
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Mislim da so tebi vsec koncepti, ki si jih imela v prejsnji zvezi(pozornost, druzinskost) ne pa bivsi sam. Z drugimi besedami, nisem dobil filinga, da si zelis njegovega kurca(razen za prokreacijske namene).*roxy* napisal/-a:Veno bolj imam pomisleke na bivšega, ki je delaven, prijazen, družinski in sploh pozoren fant...
Mislim nanj in hočem svoj odnos takšen kakeršnega sem,zaradi neumnosti takrat izgubila...
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- *roxy*
- Komunikatorka
Mogoče ste narobe razumele...
Želim si takšen odnos, ki sva ga imela in vem da bi bil tega sposoben. Če se ne bi zavedala tega kar mi ve razlagate, bi bila že z njim nazaj, oz,.si ga vstrajno prizadevala dobiti nazaj. Ker pa vem, da tega ne bo, pa tega ne počnem, tudi zato ker ga spoštujem in si prizadevam vsaj nekoliko premislit stvari v katere se spuščam.
Zdi se, da si želim njega nazaj, ampak si želim takšen odnos nazaj, četudi ne z njim!
Tako kot pravi mahagonij!...
Želim si takšen odnos, ki sva ga imela in vem da bi bil tega sposoben. Če se ne bi zavedala tega kar mi ve razlagate, bi bila že z njim nazaj, oz,.si ga vstrajno prizadevala dobiti nazaj. Ker pa vem, da tega ne bo, pa tega ne počnem, tudi zato ker ga spoštujem in si prizadevam vsaj nekoliko premislit stvari v katere se spuščam.
Zdi se, da si želim njega nazaj, ampak si želim takšen odnos nazaj, četudi ne z njim!
Tako kot pravi mahagonij!...
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Vidiš, saj si si sama odgovorila. Ne želiš si njega, ampak to kar sta imela. Kako lepo je delal s tabo in da je bil resen, delaven... Počakaj, ne teži mu in probaj ga dati ven iz glave. Čez nekaj časa boš že spoznala kakšnega fejst fanta, s katerim si boš ustvarila dober odnos - takšnega kot si želiš.
- nepodpisana20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
*roxy* napisal/-a:Sej ni tko plitvo vse skupi...sm 100krat premisnala...tud mojmu sem o vsem tem govorila, pa v eno uho noter, čez drugo vn.
Nisem govorila o nobeni zaljubljenosti...pogrešam zdrav partnerski odnos in si ga želim.Najpametneje bi bilo res,da ostanem sama in se mi samo zgodi, če mi je namenjeno.Mogoče se mi samo malo mudi s temi stvarmi,ker si jih želim.Končala bom fax,imam super službo in kariero.Želim si družino..
Verjetno si tega bivšeg partnerja enkrat imela rada, si bila zaljubljena, potem pa je to minilo. S tem, ko si sploh pomislila in šla potem z drugim, je ljubezen izginila. Po teh 5-ih letih si pozabila, kaj je vama delalo težave, kaj je vama šlo narobe, da je prišlo tako daleč, da se je končalo. Po mojem mnenju, če imaš nekoga res rad, in se ti zdi tisti "pravi", ne greš k drugemu zaradi videza...
In ja glede družine... A ni lepo, da otrok raste v družini, kjer je ljubezen? Če končuješ faks imaš še čas za te stvari....Izberi za to partnerja, ob katerem boš čutila, da je pravi, da bosta lahko skupaj lepo vzgajala otroke
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
krneki.. kaj misliš da je tvoj bivši fant igračka ki lahko vzameš vn iz škatle in se igraš z njo kadar hočeš? niti nisi vanj zaljubljena samo tvoja zadnja bilka upanja je če se lahko izrazim tako
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]